Ad

De PENDLE-prijs stuitert op belangrijke ondersteuning terwijl TVL een nieuw hoogtepunt bereikt

Door:
op May 24, 2024
Listen
  • Pendle handelde op het moment van schrijven rond de $6,18, een stijging van 3,5% en bullish.
  • De PENDLE-prijs brak onlangs boven een neerwaarts trendkanaal en is de afgelopen week 46% gestegen.
  • Ethereum ETF-nieuws en de zoektocht van handelaren naar bètaspellen kunnen van cruciaal belang zijn voor prijsbewegingen op de korte termijn.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Pendle (PENDLE) bereikte woensdag een hoogste punt van $6,49, voordat een lichte terugval de prijzen naar $5,86 duwde. De bulls willen niettemin de controle heroveren met een prijs die momenteel op $6,04 staat, een daling van 2% in de afgelopen 24 uur, maar een stijging van 46% in de afgelopen week.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Is de laatste opleving voldoende om de PENDLE-prijs terug te brengen naar het hoogste punt ooit en de prijsontdekking te openen?

De prijsstijging van Ethereum en de ETF-praat voeden het optimisme van handelaars

Copy link to section

Terwijl de prijs van Ethereum dinsdag enorm steeg, volgden meerdere tokens binnen zijn ecosysteem dit voorbeeld en boekten indrukwekkende winsten.

In de 24 uur die volgden op het nieuws over de mogelijke goedkeuring door SEC van spot Ether ETF’s, stegen Lido DAO, Arbitrum en memecoin Pepe scherp.

Het unieke aanbod van PENDLE is het rendementshandelsplatform. Het protocol maakt opbrengsttokenisatie mogelijk, waarbij gebruikers het aanbod kunnen benutten om enorme opbrengsten uit munten zoals ETH en stablecoins te behalen.

Het is de reden dat sommige handelaren Pendle als de populairste ETH-bètaversie beschouwen, na het nieuwe sentiment over ETF-goedkeuring.

Beleggers kijken dus naar het scenario dat een piek in de ETH-prijs gerelateerde munten zal katapulteren. Deze vooruitzichten zorgen ervoor dat een aantal tokens naar voren komen als topdoelen voor aankoop. Cryptohandelaar en analist Nick Ford merkte op;

Pendelhouders vooral ‘in the money’

Copy link to section

Gezien het bullish sentiment rond de prijs van Ethereum te midden van speculaties over de goedkeuring van ETF’s, zou Pendle waarschijnlijk naar voren kunnen komen als een van de beste ETH-bètaspellen.

In dit geval zou de lichte daling van vandaag, toen Ethereum en Bitcoin respectievelijk rond de $70.000 en $3.700 schommelden, kunnen zorgen voor een potentiële opleving richting de piek van april van $7,50.

Deze vooruitzichten zouden een dip kunnen omvatten als gevolg van winstovereenkomsten. Uit gegevens van IntoTheBlock blijkt dat bijna alle PENDLE-adressen winstgevend zijn, waarbij 80% momenteel ‘in the money’ is. Ondertussen is 20% momenteel “at the money”.

De prijs van PENDLE staat momenteel op $6,04 en een stijging zou ertoe kunnen leiden dat meer houders winstgevend worden. Volgens gegevens van DeFiLlama heeft Pendle TVL ook een nieuw record ooit bereikt van $5,78 miljard.

Prijsvooruitzichten Pendle

Copy link to section

Uit gegevens van Coinglass blijkt dat de Open Interest (OI) in Pendle $112 miljoen bedraagt. De maatstaf is echter met 12% gedaald, omdat de prijzen zich terugtrokken na de stijging naar een hoogtepunt in meerdere weken.

Dus hoewel het PENDLE-token een nieuw momentum zou kunnen krijgen om de winst boven het dalende kanaal op de 4-hour chart uit te breiden, is een lichte terugval waarschijnlijk.

De RSI- en MACD-indicatoren suggereren dat bulls mogelijk boven de belangrijkste horizontale lijn op $5,79 moeten blijven. Als we dit aanpakken, kunnen de bewegingen van de beren gericht op het herzien van de primaire steunniveaus, waarschijnlijk in de regio van $4,00-$3,80, worden tegengehouden.

Dit artikel is vertaald uit het Engels met behulp van AI-tools en vervolgens proefgelezen en bewerkt door een plaatselijke vertaler.

Ethereum Altcoin Crypto