Ad

Dit is de reden waarom de prijzen van Pepe, Floki en Bonk enorm stijgen

Door:
op May 27, 2024
Listen
  • Meme-munten zijn de afgelopen maanden sterk gestegen.
  • Pepe is dit jaar met ruim 1.100% gestegen, terwijl Bonk en Floki met bijna 100% zijn gestegen.
  • Deze tokens zijn enorm gestegen terwijl walvissen de tokens blijven verzamelen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Memecoins zijn terug. De prijs van Pepe is gestegen naar een recordhoogte van $0,00017, waardoor het een marktkapitalisatie heeft van meer dan $7 miljard, waardoor het de derde grootste meme-munt is, na Dogecoin en Shiba Inu. Het is met ruim 8.350% gestegen ten opzichte van het laagste niveau in 2023.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Floki, Pepe en Bonk zijn enorm gestegen

Copy link to section

De Floki-prijs steeg ook naar een hoogtepunt van $0,00026, de hoogste schommeling sinds 28 maart. Het is ook met meer dan 1.500% gestegen ten opzichte van het laagste punt dit jaar, waardoor het een marktkapitalisatie heeft van meer dan $2,5 miljard. Het Bonk-token is ook gestegen naar $0,000037, het hoogste punt sinds maart 2024. Het is ook met bijna 20.000% gestegen ten opzichte van het dieptepunt van vorig jaar.

Deze mememunten hebben van veel mensen miljonairs gemaakt, waarbij de totale marktkapitalisatie van alle soortgelijke munten is gestegen tot meer dan $63 miljard. Dogecoin en Shiba Inu zijn nog steeds de grootste spelers in de meme-muntenindustrie met een gecombineerde marktkapitalisatie van meer dan $37 miljard. De andere snelgroeiende meme-tokens zijn MAGA, Mog Coin, Turbo en Ponke.

Floki versus Pepe versus Bonk-hitlijsten

Walvissen verzamelen mememunten

Copy link to section

Deze tokens zijn hard gestegen vanwege de stijgende vraag van grote en kleine investeerders om te profiteren van de recente crypto-rally. Uit gegevens blijkt bijvoorbeeld dat een handelaar maar liefst €2,7 miljoen verdiende door het MAGA-token te verhandelen. Hij kocht op 24 en 27 mei 6 miljard MAGA-tokens en verkocht ze een paar uur later.

Hetzelfde gebeurt bij andere meme-munten. Een recente handelaar heeft bijvoorbeeld $863.000 uitgegeven om 4,6 miljard $FLOKI-tokens te kopen. Hij kocht ook MAGA-tokens, waarmee hij in slechts een paar maanden tijd meer dan $3,4 miljoen opleverde.

Andere handelaren hebben miljoenen dollars verdiend met het verhandelen van meme-munten. In de meeste gevallen is het meestal gemakkelijker om miljoenen dollars te verdienen met deze tokens in plaats van Bitcoin en Ethereum. Bonk handelde op $0,000037, terwijl Floki en Pepe respectievelijk $0,0026 en $0,00017 handelden.

Aan de andere kant werden Bitcoin en Ethereum respectievelijk op $68.000 en $3.900 verhandeld. In de meeste gevallen is het voor deze big-cap-munten moeilijk om te verdubbelen. De prijzen van Pepe, Floki en Bonk zijn enorm gestegen vanwege de toenemende hebzucht op de markt. De angst- en hebzuchtindex sprong naar de hebzuchtzone van 65 nadat de SEC vorige week spot Ethereum ETF’s had goedgekeurd en toen Amerikaanse aandelen naar een recordhoogte stegen.

Dit artikel is vertaald uit het Engels met behulp van AI-tools en vervolgens proefgelezen en bewerkt door een plaatselijke vertaler.

Bitcoin Ethereum Crypto Trading Tips