Bybit integreert Fireblocks Off Exchange om het tegenpartijrisico voor institutionele transacties te beperken

Door:
op Jun 18, 2024
Listen
  • Bybit integreert Fireblocks' Off Exchange om de veiligheid voor institutionele transacties te verbeteren.
  • Het Off Exchange-platform maakt real-time, on-chain afwikkeling mogelijk, waardoor het tegenpartijrisico wordt verminderd.
  • Deze strategische zet is bedoeld om de bescherming van activa te versterken en de handelsefficiëntie te verbeteren.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Bybit, qua volume een toonaangevende wereldwijde cryptocurrency-uitwisseling, heeft de integratie aangekondigd van de Off Exchange-oplossing van Fireblocks om de veiligheid te verbeteren en het tegenpartijrisico voor institutionele transacties te beperken.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Deze strategische stap is bedoeld om de bescherming van activa te versterken en de handelsefficiëntie voor institutionele klanten te verbeteren.

Gebruikmaken van Fireblocks voor verbeterde beveiliging

Copy link to section

Bybit’s integratie van de Off Exchange-oplossing van Fireblocks markeert een belangrijke stap in de aanpak van het kritieke probleem van het tegenpartijrisico.

Met het Off Exchange-platform kunnen institutionele handelaren transacties uitvoeren op gecentraliseerde beurzen via een on-chain multiparty computation (MPC) gedeelde portemonnee, waardoor hun activa worden beschermd tegen potentiële bedreigingen zoals hacks, faillissementen en fraude.

Deze innovatieve aanpak zorgt ervoor dat klantrekeningen volledig zijn gedekt met volledige transparantie in de keten.

Prestaties en technologische vooruitgang

Copy link to section

De afgelopen 90 dagen heeft het Fireblocks Network, dat het Off Exchange-platform ondersteunt, transacties ter waarde van meer dan $200 miljard tussen institutionele handelaren en meer dan 30 verbonden beurzen gefaciliteerd.

Door deze oplossing te gebruiken, wil Bybit zijn klanten verbeterde bescherming en beveiliging van activa bieden. De uitgebreide MPC-wallets die door Fireblocks’ Off Exchange worden gebruikt, vergrendelen en spiegelen activa naar de aangesloten centrale, waardoor het risico op ongeoorloofde toegang of verlies aanzienlijk wordt verminderd.

Realtime afwikkeling en transparantie

Copy link to section

Een van de belangrijkste voordelen van het Fireblocks Off Exchange-systeem is de mogelijkheid om realtime en on-chain afwikkeling mogelijk te maken.

Dit zorgt ervoor dat alle transacties en activabewegingen worden vastgelegd op de blockchain, wat transparantie en traceerbaarheid biedt voor zowel Bybit als zijn institutionele klanten.

Verhoogde liquiditeit en efficiëntie

Copy link to section

De integratie verbetert ook de liquiditeit door de kapitaalallocatie te optimaliseren en snellere en efficiëntere handelsactiviteiten te faciliteren. Hierdoor kunnen klanten hun middelen beter gebruiken en deelnemen aan een meer liquide marktomgeving.

Door gebruik te maken van Fireblocks onderstreept Bybit zijn toewijding aan het bieden van een veilige en efficiënte handelsomgeving voor zijn institutionele klanten.

Wat zegt Bybit-beheer?

Copy link to section

Eugene Cheung, hoofd van de instellingen bij Bybit, benadrukte de toewijding van het bedrijf aan het bevorderen van vertrouwen in de crypto-industrie.

Bij Bybit streven we ernaar het vertrouwen in de crypto-industrie te bevorderen en de veiligheid van institutionele transacties te verbeteren. De integratie van Fireblocks Off Exchange biedt verbeterde transparantie in de keten en een betrouwbare handelsomgeving, waardoor het vertrouwen voor onze klanten wordt versterkt. Door gebruik te maken van Fireblocks onderstrepen we onze niet-aflatende inzet voor de veiligheid van institutionele activa, wat voor ons altijd een topprioriteit is geweest.

De aanpak van Fireblocks

Copy link to section

Richard Astle, VP Business Development bij Fireblocks Network, benadrukte het innovatieve karakter van het Fireblocks-platform.

Fireblocks heeft altijd een innovatieve, technologiegerichte aanpak gevolgd bij het oplossen van enkele van de meest urgente uitdagingen in de digitale activa-industrie. Door gebruik te maken van het Fireblocks Network, een platform voor de overdracht van digitale activa van institutionele kwaliteit voor snelle digitale activatransacties en dynamische betalingsworkflows, krijgen bedrijven directe connectiviteit met meer dan 1.800 liquiditeitspartners, handelsplatformen en tegenpartijen en kunnen ze hun handelsactiviteiten stroomlijnen met netwerktoepassingen zoals Uitwisselen.

Dit artikel is vertaald uit het Engels met behulp van AI-tools en vervolgens proefgelezen en bewerkt door een plaatselijke vertaler.

ByBit Wereld