Ad

eBay-sjef sier at selskapet snart kan diversifisere seg mot kryptobetalinger

Av:
Feb 28, 2022
Listen
  • eBay kan snart diversifisere seg mot betalinger med kryptovaluta.
  • Markedsplassen ønsker å være et knutepunkt for både fysiske og digitale varer.
  • eBay støtter allerede bruken av NFT-er på plattformen.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

eBay, en av de største digitale markedsplassene, kan snart godta kryptovalutaer. eBay retter seg mot millennials og Gen Z, derfor er det et godt forretningstrekk å akseptere alternative betalingsmåter som kryptovalutaer.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

eBay kunne godta kryptobetalinger

Copy link to section

eBay forventes å komme med denne store kunngjøringen under et investormøte 10. mars. Administrerende direktør for eBay, Jamie Iannone, sa at selskapet nå var ute etter å diversifisere til alternative betalinger, ettersom det nå administrerer handelsvolumer verdt 85 milliarder dollar.

Markedsplassen har allerede tatt store beslutninger for å støtte Gen Z og millennials på plattformen. For å gjøre det mulig har de inngått samarbeid med Afterpay, et firma basert i Australia, hvis hovedmålgruppe er Gen Z. Afterpay støtter et “Kjøp nå, betal senere”-rammeverk.

“Og så vi fortsetter å evaluere andre former for betalinger som vi bør ta på plattformen,” sa Iannone. “Vi godtar for øyeblikket ikke kryptovaluta på plattformen.” de andre strategiene som tas for å tiltrekke seg denne generasjonen inkluderer samleobjekter og transformering av markedsføringsevnene.

Iannone understreket at plattformen for øyeblikket ikke støtter betalinger med kryptovaluta. Under investormøtet 10. mars sa han imidlertid at eBay “kommer til å gå dypere inn på alle disse tingene, betalinger, annonsering, våre fokuskategorier.”

NFT-er på eBay

Copy link to section

Iannone sa også at ikke-fungible tokens (NFT) allerede ble støttet på eBay, mens selskapet ikke hadde gitt noen offisiell kunngjøring om det samme. Han bemerket at eBay i 2021 hadde endret sine retningslinjer for å tillate NFT-handel. Han la til at eBay var en plattform der “folk har noe å selge, og folk har noe ved å dukke opp.”

“Så selv uten å kunngjøre noe eller gjøre noe, begynte folk å handle NFT på en plattform,” sa han. «Det minnet meg om mange år siden da folk nettopp begynte å selge biler da vi ikke hadde en bilvirksomhet på det tidspunktet. Så vi ser den samme typen ting [med NFT].”

Iannone la videre til at eBays visjon var å bli en plattform der folk kunne handle fysiske og digitale varer. Som en NFT-markedsplass vil eBay ha en sjanse til å ta en andel av markedet som har hatt stor vekst i adopsjon.

NFT-er ble svært populære i 2021, og sektoren er for tiden verdsatt til milliarder av dollar. Mer enn 23 milliarder dollar i handelsvolum for NFT-er ble registrert i 2021, som er en betydelig økning fra 100 millioner dollar registrert i 2021.

Kryptovaluta