XRP etterligner det bredere markedet og danner en sterk bearish trend

Av:
Mar 7, 2022
Listen
  • XRPs priser truer med å gå inn i en sterk bearish trend.
  • Tokenet har økt litt i løpet av de siste 24 timene, men det kan også presse mot lavere nivåer.
  • Men hvis den bearish trenden snur, kan XRP presse mot $0,855 og målet $1.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Kryptovalutamarkedet har vakt blandede reaksjoner de siste ukene. Kryptovalutaer har forsøkt å nå nye høyder, men bjørnene har slått inn kort tid etter.

XRP gir etter for prisbevegelsen på tvers av det bredere kryptovalutamarkedet. XRP/USD har steget med 1,8% i løpet av de siste 24 timene, og handles for $0,751 i skrivende stund.

XRP er i en bearish tilstand

Prisen på XRP viser nå tegn til en sterk bedring. Mens det har blitt registrert en svak opptrend i løpet av de siste 24 timene, er bjørnene fortsatt i spill. XRPs pris har forsøkt en bullish oppgang, men dette har ikke vært vellykket hver gang.

XRPs pris viser for øyeblikket en bearish prishandling. Tokenet er nær ved å bekrefte et bearish flagg som kan utrydde eventuelle bullish gevinster gjort i løpet av de siste 24 timene. XRPs pris er for øyeblikket i en faresone hvis den ikke klarer å bryte ut over høyere nivåer.

For øyeblikket prøver prisen på XRP å presse seg forbi $0,75. Hvis den ikke klarer å opprettholde nivåer over $0,755, kan den falle mot en bearish sone. Dette kan senke prisene nedover, og de vil teste målet nær $0,50 og $0,55-verdiene.

Bulls kan spille inn

Selv om den generelle trenden er bearish, er det en fortsatt muligheter for at kjøpermassen kan ta over og tillate XRP å gå mot nye høyder. Imidlertid, for at kjøpere skal ugyldiggjøre en bearish trend på kort sikt, må XRPs pris over $0,79. For øyeblikket er kjøps- og markedsstøtten svak, og å nå disse nivåene kan mislykkes, i det minste på kort sikt.

Hvis det er nok støtte til å drive XRPs gevinster, kan kjøperne drive tokenet til $0,855 og bekrefte at prisen har overvunnet det nedadgående presset.

Hvis XRPs pris bryter ut over $0,855, vil dette tillate tokenet å teste de neste store motstandsnivåene ved $1. På dette tidspunktet vil kjøpere være sterke nok til å presse prisene mot høyere nivåer.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.