Ad

Itheum debuterer på Elronds strategiske lanseringsplattform

Av:
Mar 9, 2022
Listen
  • Itheum har som mål å flytte det grunnleggende i internettøkonomien bort fra den ensidige reklamemodellen
  • Elrond jobber med blokkjedeteknologi for å integrere de neste milliardene i Web3 og metaverse
  • Med Itheums NFMe ID-teknologi vil brukere kunne legge til et metadatalag til sin vanlige avatar

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Elrond ( EGLD/USD ), økosystemet som jobber med blokkjedeteknologi i internettskala for å integrere neste milliard mennesker i Web3 og metaverset, har inngått samarbeid med Itheum. Datameglerhuset Web3 vil debutere på Elronds strategiske lanseringsplattform, Maiar Launchpad, erfarer Invezz fra en pressemelding.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Itheum, som inkuberes av Morningstar Ventures i Elrond Dubai, vil vises på lanseringsrampen i slutten av mars eller begynnelsen av april.

Overskrider den ensidige reklamemodellen

Copy link to section

Itheum har som mål å flytte det grunnleggende i internettøkonomien bort fra den ensidige annonseringsmodellen, der folk samler brukerdata fritt og teknologiske plattformer bruker dem. De ønsker å introdusere en samarbeidsmodell med fullt tilpassede insentiver for dataprodusenter og forbrukere.

Mark Paul, administrerende direktør i Itheum kommenterte:

Noen av de flinkeste hodene i vår generasjon og vanvittige mengder ressurser er i økende grad fokusert på å finne nye måter å høste data fra brukere på og selge dem videre for annonser. Hvis vi gir brukere og virksomheter mulighet til å eie dataene deres og hente verdi fra dem, kan internett utvikle seg til et nytt nivå av nytte og tillit, et solid grunnlag for det neste territoriet for menneskelig utvikling: Metaverset.

Itheum vil bruke Elrond Networks skalerbare blokkjedeteknologi for å gjøre det mulig for folk overalt å administrere sine personlige data som eiendeler. Itheum utnytter også NFT-teknologi for å lage metaverse dataavatarer kalt NFMe IDer.

Beniamin Mincu, administrerende direktør i Elrond Network la til:

Elementene er på plass for å bygge et overbevisende miljø der eventyr, utforskning og nysgjerrighet heves til enestående nivåer av fordypning og unik relevans. Data vil være byggesteinene til Metaverse, og Itheum skaper premissene for at alle overalt kan dele det betydelige oppsidepotensialet til denne uutnyttede nye økonomien.

Ny teknologi vil muliggjøre rikere opplevelser

Copy link to section

Med NFMe ID-teknologi vil brukere kunne legge til et metadatalag til sin vanlige avatar. Dette vil gjøre opplevelsene deres rikere og mer tilpasset. Samtidig vil dataene deres bli en naturlig tilbakevendende inntektsstrøm.

En bedriftsklar plattform

Copy link to section

Itheum-plattformen er klar for lansering. En rekke klienter innen arbeidskraft, gjestfrihet og helsetjenester har vært banebrytende for den og anerkjente dataressurser som den neste grensen for betydelig vekst.

Kryptovaluta