Dash introduserer funksjon for å sende penger via SMS, ingen internett nødvendig

Av:
Mar 10, 2022
Listen
  • Du kan sende og motta penger i Dash eller USD
  • Du kan også kjøpe mat og andre produkter via Dash Text
  • Dash er fokusert på å tilby et raskt, billig globalt betalingsnettverk

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Dash ( DASH/USD ) har introdusert Dash Text, en funksjon som lar brukere sende Dash ved å sende tekstmeldinger. Ingen internett eller smarttelefon er nødvendig. Du kan sende, motta og sjekke den tilgjengelige saldoen til lommeboken din via SMS.

Slik bruker du Dash Text

Det første trinnet for å bruke Dash Text-tjenesten er å lage en lommebok. Du sender en tekstmelding med ordet “START” til nummeret for din geografiske region. Denne informasjonen er tilgjengelig på nettsiden. Deretter får du en velkomstmelding fra Dash Text-systemet og en Dash-adresse genereres.

Motta midler

Du kan også motta krypto på denne måten. For å gjøre det, sender du en melding til landskoden din med ordet “MOTTAK”. Igjen er kodene tilgjengelige på nettstedet.

Midler videresendes trygt og enkelt ettersom systemet vil svare med Dash-data. For å få midlene må du gi avsenderen telefonnummeret eller Dash Text-lommebokadressen.

Send midler

For å sende krypto, trenger du adressen og telefonnummeret til den tiltenkte mottakeren. De må også registrere seg med Dash Text. Du sender en tekstmelding med følgende format: SEND + BELØP + MOTTAKER. Beløpet må være i USD eller Dash, og spesifisere pengeenheten etter beløpet samt nummeret og adressen til mottakeren.

Til slutt, send “ja” for å bekrefte transaksjonen.

Kjøpe varer

Du kan til og med kjøpe mat og andre produkter på denne måten. For å gjøre det, gå til selgerne som for øyeblikket aksepterer Dash som betaling og spør den valgte selgeren om deres KJØP-kode. Ordet KJØP foran en 4-sifret kode vil vises på POS-skjermen.

Send nå en SMS til landskoden med ordet KJØP foran den 4-sifrede koden. Dash vil motta en melding som viser mengden Dash og tilsvarende i USD.

Om Dash

Dash er en åpen kildekode blokkjede og kryptovaluta fokusert på å tilby et raskt, billig globalt betalingsnettverk som er desentralisert. Den søker å forbedre Bitcoin ( BTC/USD ) ved å gi sterkere personvern og raskere transaksjoner.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.