Ad

Nexo: Utlåns- og utlånsautomatisering er "vårt brød og smør"

Av:
Mar 17, 2022
Listen
  • Nexos George Manolov, Business Development Executive gir eksklusiv innsikt i partnerskap med BlockFills
  • BlockFillls og Nexos tilbud utfyller hverandre, sa Manolov.
  • Nexo går stort på kryptoutlån, med meglerplattformen Nexo Prime som er nøkkelfaktoren.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Nexo er en ledende global långiver i industrien for digitale eiendeler og fortsetter å sette sitt preg på markedet med viktige partnerskap og investeringsstrategier. Plattformen, som administrerer eiendeler for mer enn 3,5 millioner brukere, har nylig inngått en slik strategisk avtale med BlockFills.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Etter å ha bidratt til fintech-firmaets serie A-finansieringsrunde, signerte Nexo på den stiplede linjen i et samarbeid for å se de to dra nytte av en “syndikert utlånsmulighet”.

Hvis alt fungerer bra, vil Nexo benytte seg av BlockFills kundebase av kryptogruveklienter. I mellomtiden gir partnerskapet en sjanse for BlockFills til å legge til sin balanse, med strategisk tilgang til institusjonelle kunder via Nexos førsteklasses meglerprodukt.

Nexos “brød og smør”

Copy link to section

Vi tok kontakt med Nexo for å få mer innsikt i deres nylige samarbeid og er glade for å dele hva mer teamet hadde å si. Nexo er blant annet forpliktet til å tilby de beste utlånstjenestene til sine kunder.

Her er et utdrag av intervjuet vårt med George Manolov, Business Development Executive hos Nexo

1. Nexos partnerskap kommer i tillegg til deltakelsen i BlockFills $37 millioner Series A-finansieringsrunde. Hadde det noe med det resulterende samarbeidet å gjøre, eller jobbet de to firmaene allerede mot dette?

Ja, samarbeidet er et direkte resultat av Nexos engasjement i BlockFills’ serie A-finansieringsrunde. Teamene våre koblet seg først sammen for investeringen, og samtalene om et strategisk partnerskap kom i stand på grunn av de synergistiske karakterene til begge virksomhetene våre. Nexo og BlockFills sine tilbud utfyller hverandre ganske enkelt naturlig.

2. Når vil Nexo begynne å utnytte samarbeidet med BlockFills – spesielt om det du sier er en “syndikert utlånsmulighet?”

I løpet av noen måneder nå har vi diskutert og vurdert flere muligheter for syndikert utlån med BlockFills. Det er et spørsmål om dager før de første er stengt. Samarbeidet vårt på utlånsfronten har kommet veldig naturlig og har vært i fokus for våre partnerskapsdiskusjoner helt fra starten, siden utlån og utlånsautomatisering er Nexos brød og smør.

3. Kanskje relatert til spørsmålet ovenfor, men du kan sikkert gå inn på detaljer her. Er det en spesiell gruppe gruvearbeidere Nexo sikter til fra BlockFills’ kundebase etter dette strategiske partnerskapet?

Vi retter oss ikke mot en bestemt gruppe gruvearbeidere, men vi ser heller på muligheten til å gi finansiering til denne spesifikke nisjen som et diversifiseringsverktøy. Hver lånemulighet er gjenstand for en grundig due diligence-prosess, med streng overholdelse av Nexos risikostyringspraksis og standarder.

4. Kan du kort fortelle om Nexos meglerpakke Nexo Prime – hva tilbyr den og hvem henvender den seg til?

Med vårt førsteklasses tilbud går Nexo inn i kryptomeglerområdet. Dette sofistikerte nye tilbudet, Nexo Prime, er en integrert løsning som gir institusjoner en komplett pakke med handel, lån, utlån og sikre depottjenester for kryptoaktiva.

Kort fortalt Nexo Prime tilbyr avansert spot- og derivathandel, effektiv marginlevering og sikkert oppgjør, enkelt onboarding for å handle 300 par og derivatkontrakter på 10+ arenaer, og høyfrekvent infrastruktur med samlokalisering ved siden av børser.

Nexo Prime er drevet av en kompleks handelsmotor koblet til 10+ likviditetsarenaer. Ved å bruke smart ordreruting kan kunder få tilgang til den bredere kryptomarkedsplassen i stedet for kun å stole på priser fra en enkelt børs. Nexo Primes avanserte algoritmiske handelsprogramvare gir den beste kommersielt tilgjengelige ytelsen man kan oppnå.

Nexo Prime kan nås både gjennom API eller gjennom et intuitivt brukergrensesnitt.

5. Noen spesifikke utviklinger rundt Nexos mål for MetaFi (desentralisert finans i Metaverse)?

Ettersom digitale eiendeler, DeFi og NFT-er konvergerer i Web 3.0, har Nexo som mål å være en nøkkelleverandør av essensiell infrastruktur i den metaverse økonomien. Vi jobber parallelt med flere initiativer, som vil forme Nexos tilstedeværelse i metaverset og bekrefte det som et ekte MetaFi-selskap. Vi kan imidlertid ikke dele noen detaljer ennå, da disse er konfidensielle foreløpig.

6. Kryptoområdet har sett en massiv vekst de siste ukene, med institusjonell adopsjon som en av nøkkeltrendene. Hvilken rolle spiller Nexo i denne forbindelse for å hjelpe krypto med å bli mainstream?

Vår innsats er fokusert på å bli en bro mellom den banebrytende teknologien og mulighetene som DeFi og Web 3.0 bringer, og den tradisjonelle finansverdenen.

Som institusjoner fra etablerte bransjer, er det de virkelig trenger tjenester som gir dem det personlige preget og det intuitive, brukervennlige grensesnittet de trenger for å dra nytte av Web 3.0s økonomiske muligheter i sanntid.

Det er for tiden en trend blant store selskaper til å dedikere hele enheter til å “utforske blokkjeden og DeFi-plassen”. Nexo Prime, vårt institusjonelle tilbud og OTC Desk er alle rettet mot å spare bedrifter for denne tiden og innsatsen.

Vi driver frem institusjonell adopsjon ved å lage verktøy for institusjoner som ikke krever at de er Web 3.0-innfødte brukere og gi dem eksponering for fordelene med DeFi nå.

Ad

Vil du ha krypto-, valuta- og aksjehandelssignaler som er enkle å kopiere? Gjør handel enkelt ved å kopiere vårt team av pro-traders. Konsekvente resultater. Registrer deg i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kryptovaluta