Vista styrker seg i amerika og globalt med et nytt oppkjøp

Av:
apr 1, 2022
  • Jet Edge har en total kjøremengde på over 60 000 årlige flytimer.
  • Dette trekket fremhever Vista Holdings fortsatte investeringsinnsats i USA.
  • Vista forventer å utvide sin flåtetilgjengelighet til omtrent 350 fly.

Vista Global Holding, den ledende private luftfartsgruppen i verden, kunngjør at de har inngått en endelig kjøpsavtale med den raskest voksende charteroperatøren i Nord-Amerika, Jet Edge, for å kjøpe sin private luftfartstjenesteplattform.

Jet Edge er en integrert charter-, megler- og administrasjonsplattform og en ledende leverandør av privatjet-chartertjenester for super-mellomstore og store kabiner, en total kjøremengde på over 60 000 årlige flytimer. Etter avslutningen av avtalen i andre kvartal 2022, forventer Vista å utvide sin flåtetilgjengelighet til omtrent 350 fly.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Ledelseserklæringer

Dette trekket fremhever Vista Holdings fortsatte investeringsinnsats i USA, den raskest voksende og største delen av verden. Det følger også en annen nylig avtale med AIR HAMBURG, som hjelper til med å balansere flåten for å møte etterspørselen den opplevde i to av de største luftfartsmarkedene.

Vista styreleder og grunnlegger Thomas Flohr, sa:

Vår visjon er å tilby de beste tjenestene, når som helst og hvor som helst, for hver klient. Ved å bringe Jet Edge, det raskest voksende selskapet i USA, inn i konsernet, skalerer vi opp vår tilstedeværelse i Nord-Amerika, og gir Vista muligheten til å sette turbo på veksten i det mest dynamiske markedet for forretningsfly.

Flohr fortsatte å si at avtalen også innebar å utvide tilbudene deres og gi medlemmene deres en mulighet til å fly på en av verdens største flåte av Gulfstream-fly for charter. Jet Edges administrerende direktør, Bill Papariella, sa:

Takket være bransjeledende teknologi, den mest ettertraktede globale flåten og den personlige ekspertisen til alle i teamet, tar denne fusjonen Jet Edge-plattformen til neste nivå over natten. Våre medlemmer vil nå få tilgang til en omfattende global flåte, programmer, tjenester og et nettverk som kan fly dem hvor som helst i verden.

Hvorfor Jet Edge-medlemmer skal være fornøyde

Konsernsjefen gikk videre og hevdet at deres flyeiere ville ha sjansen til å dra full nytte av den enorme charteretterspørselen, anskaffelsene og globale infrastrukturfordelene selskapet genererer gjennom sine ikoniske merkevarer XO og VistaJet

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på få minutter med vår foretrukne megler, Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.