Hot Drops skaffer $2,4M+ i startfinansiering

Av:
apr 6, 2022
  • Hot Drops har som mål å bli en pådriver for å beskytte mindreårige fra å få tilgang til voksent innhold.
  • Hot Drops vil belønne lojale fans for å kjøpe innhold i en gamified opplevelse.
  • De første 12 skaperne på plattformen er en samling av kraftfulle voksne stjerner.

Før NFT-markedsplassen Hot Drops eksisterte, kunne ikke mainstream- og eldre NFT-er trygt sameksistere på samme plattform. Hot Drops lanserer en ny plattform på NFT.LA i dag, etter å ha samlet inn mer enn $2,4 millioner i en overtegnet finansieringsrunde, erfarte Invezz fra en pressemelding.

En revolusjonerende løsning

Hot Drops er en revolusjonerende løsning på problemer som lenge har plaget underholdningsindustrien. Den har som mål å bli en pådriver for å beskytte mindreårige fra å få tilgang til voksent innhold.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Hot Drops er foran flokken når det gjelder forskrifter i forskjellige land. Eksempler inkluderer unik aldersbekreftelse for å se eller kjøpe innhold. Plattformen håndhever en invitasjonsmekanisme for etablerte skapere.

Endre landskapet for gratis innhold

Hot Drops vil belønne lojale fans for å kjøpe innhold i en gamified opplevelse. I ukene som kommer planlegger de å introdusere nye anti-piratvirksomhet, personvern, fellesskapsvekst, autentiseringsfunksjoner og fleksible betalingsalternativer – ledende krypto og fiat.

Hot Drops vil etablere en markedsplass for å selge, kjøpe og leie innhold senere i år. Dette vil ikke bare være lukrativt for merkevarer, men også tillate innholdsskapere å tjene royalties.

En mengde A-listestjerner

The Dirty Dozen, eller de første 12 skaperne på plattformen, er en samling av kraftfulle voksne stjerner: Cherie Deville, Alison Tyler, Dani Daniels, Brandi Love, Elsa Jean, Lauren Phillips, Reagan Foxx, Shyla Jennings, Kenna James, Alex Coal , Joanna Angel og Eva Lovia. Deres samlede følgere på sosiale medier overstiger 30 millioner følgere.

Access Pass er i salg

Plattformens Collector Access Pass er i salg nå for $29,99. Dette er et tidsbegrenset tilbud, hvoretter prisen vil være $100. Passet inkluderer også 10 % rabatt på innhold i ett år og muligheten til å kjøpe NFT-drops før noen andre.

Den første drops-kolleksjonen kommer i salg om omtrent en uke, hvoretter kolleksjoner fra forskjellige plattformer på markedsplassen vil slippes hver uke.

Om Hot Drops

Hot Drops endrer hvordan fans og skapere kobles sammen takket være digitale samleobjekter i begrenset opplag, neste generasjons opplevelser og lojalitets- og fellesskapsbelønninger. Plattformen ble grunnlagt av og for skapere, og feirer mangfold og ytringsfrihet.

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på få minutter med vår foretrukne megler eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money