Lightning Labs sikrer 70 millioner dollar i finansiering

Av:
Apr 6, 2022
Listen
  • Lightning Labs har sikret seg $70 millioner i en serie B-finansieringsrunde.
  • Midlene skal brukes til utvikling av Taro-protokollen.
  • Taros mål er å bringe stablecoins inn i Bitcoins Lightning Network.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Lightning Labs, programvarefirmaet for Bitcoin (BTC/USD)-nettverket, har sikret 70 millioner dollar finansiering for å utvikle Lightning Network. Midlene vil øke hastigheter og redusere kostnadene for transaksjoner gjort på Lightning-nettverket.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

70 millioner dollar i serie B-finansieringsrunde

Copy link to section

Lightning Network har samlet inn $70 millioner i en serie B-finansieringsrunde. Finansieringsrunden ble ledet av Valor Equity Partners. De andre investorene i denne finansieringsrunden inkluderer Goldcrest Capital, Baillie Gifford og andre engleinvestorer.

Midlene skal brukes til å øke fleksibiliteten til Lightning Labs, og de skal brukes som katalysator som selskapet skal oppnå ønsket vekst med. Til tross for milepælene som Lightning Labs har gjort, er det fortsatt et lite selskap med 24 ansatte.

Medgründer og administrerende direktør i Lightning Labs, Elizabeth Stark, har også annonsert planer om å øke effektiviteten til Taro. Den planlegger å bringe stablecoins og andre eiendeler inn i Bitcoin-nettverket for å øke adopsjonen.

Bringe stablecoins til Bitcoin

Copy link to section

En del av finansieringen vil bli rettet mot Taro-protokollen for å tillate Lightning Network-brukere å ta i bruk stablecoins. Lightning Labs vil ikke være utsteder av disse stablecoins, men det vil bare gi infrastrukturen som trengs for å lette stablecoin-transaksjoner på nettverket.

Bitcoin-nettverket fikk fullmakt til å støtte stablecoins gjennom Taproot-oppgraderingen i november i fjor. Oppgraderingen brakte også smarte kontrakter inn i Bitcoin-nettverket.

Lightning Labs tror at det vil være mulig for Bitcoin-nettverket å motta ytterligere adopsjon med Taro. Dette er fordi Bitcoin-nettverket forenkler transaksjoner selv i områder hvor det er personer uten bank.

I et intervju med Forbes bemerket Stark at adopsjonen av Taro var “virkelig betydelig fordi potensialet her er for alle verdens valutaer å rute gjennom Bitcoin over Lightning Network.”

Hun la videre til at Visa burde “være redd fordi det er mange mennesker der ute som har mobiltelefoner, men som nå ikke trenger å benytte seg av det tradisjonelle systemet.”

Lightning Network brukes for tiden i El Salvador, som tok i bruk Bitcoin som lovlig betalingsmiddel i fjor. Den brukes også på andre plattformer som Strike og Twitter.

Verden