Ad

Ripple partner Tranglo utvider sine betalingstjenester

Av:
Apr 12, 2022
Listen
  • Tranglo har lansert «Tranglo Business».
  • Divisjonen vil tillate bedrifter å sende og motta globale betalinger.
  • Tranglo har allerede inngått samarbeid med Ripple for sin on-demand liquidity (ODL) teknologi.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Tranglo, en investeringspartner til Ripple, har kunngjort lanseringen av en alt-i-ett forretningsbetalingsløsning kalt “Tranglo Business.” Denne løsningen vil tillate bedrifter å sende og motta internasjonale betalinger raskt og enkelt.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Tranglo samarbeider med Ripples ODL-teknologi

Copy link to section

Tranglo har inngått samarbeid med Ripple for å ta i bruk Ripples on-demand liquidity (ODL) teknologi. ODL-teknologien vil være tilgjengelig i alle de 25 betalingsfasilitetene som tillater overføringsleverandører å utføre sanntids betalinger over landegrensene uten forhåndsbetaling.

Ripples ODL-teknologi tar i bruk XRP-tokenet for å bygge bro mellom to valutaer. Dessuten kjører teknologien på RippleNet, Ripples globale finansielle nettverk. Dette nettverket lar brukere redusere sine driftskostnader og få tilgang til ekstra midler ved å fjerne behovet for å ha en forhåndsbetaling på kontoene pengene skal sendes til.

I 2021 kunngjorde Ripple å kjøpe en 40% eierandel i Tranglo. Dette kjøpet gjorde selskapet til en ledende leverandør av enterprise blockchain-løsninger for å lette betalinger over landegrensene. Tranglo avduket en pilotfase for ODL i september i fjor og klarte å håndtere 250 000 transaksjoner verdt 48 millioner dollar i løpet av de første 100 dagene.

Tranglo er en grenseoverskridende betalingsplattform med kontorer i flere land. Plattformen har også et bredt spekter da den kan skryte av 2500 mobiloperatører, 1300 banker og lommebøker og 130 000 kontantinnsamlingsplattformer i over 100 land.

Økende bruk av RippleNet

Copy link to section

RippleNet brukes av et bredt spekter av selskaper for å håndtere transaksjoner. Australia, Japan og Singapore har alle tatt i bruk RippleNets ODL-teknologi, og flere integrasjoner forventes å komme med tiden for å øke sektorens vekst.

Ripple har klart å utvide sine grenseoverskridende virksomheter til tross for den pågående rettssaken mellom selskapets ledere og US Securities and Exchange Commission (SEC). SEC hevder at XRP/USD er en sikkerhet, mens Ripple utsteder det som et token.

Ripples remitteringsteknologi har blitt stadig mer populær gjennom årene på grunn av tilrettelegging for lave avgifter og raske transaksjonsbehandlingshastigheter. Teknologien har også blitt tatt i bruk av tradisjonelle finansinstitusjoner. For tiden jobber Ripples partner, Clearing House og Wells Fargo sammen for å skape en erstatning for SWIFT-systemet.

Ad

Vil du ha krypto-, valuta- og aksjehandelssignaler som er enkle å kopiere? Gjør handel enkelt ved å kopiere vårt team av pro-traders. Konsekvente resultater. Registrer deg i dag på Invezz Signals.

Learn more
Kryptovaluta