NEXO som nettverk registrerer positiv utvikling

Av:
Apr 13, 2022
Listen
  • NEXO-tokenet har registrert en liten økning i løpet av de siste 24 timene.
  • Gevinstene kommer fra markedsstøtten og den positive utviklingen innenfor Nexo-økosystemet.
  • NEXO kan opprettholde disse gevinstene dersom markedsstøtten holder.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Kryptovalutamarkedet konsoliderer seg fortsatt etter et bemerkelsesverdig fall i begynnelsen av uken, noe som resulterte i at kortsiktige tradere selger seg ut av sine beholdninger. Noen tokens har imidlertid registrert små gevinster slik at de kan komme seg etter 24-timers nedgangen.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Nexo ( NEXO/USD ) handles for $2,36 i skrivende stund etter å ha registrert en gevinst på 3,2% på 24 timer, ifølge CoinGecko.

NEXO lager et bullish flagg

Copy link to section

NEXO har laget et bullish flagg i løpet av de siste 24 timene som lar det presse seg mot nye høyder. Det bullish flagget er forårsaket av positiv utvikling innenfor NEXO-økosystemet.

Hvis markedet og kjøpspresset styrkes, kan NEXO presse mot det høyere motstandsnivået på $2,51. Dette motstandsnivået er et 7-dagers høydepunkt for tokenet, og hvis det tester igjen, kan det tillate det å gå mot bemerkelsesverdige høyder.

Økt kjøpspress kan presse NEXO mot de høyere nivåene på $2,75 og senere $2,98, hvoretter målprisen for dette tokenet vil være $3,01.

På den annen side kan NEXO mislykkes i å opprettholde trykket, noe som fører til at tokenet faller mot de lavere nivåene på $1,75. Kryptovalutamarkedet er for tiden volatilt på grunn av økt aktivitet fra kortsiktige tradere. Derfor kan enhver mangel på støtte fra det bredere markedet bety fall for NEXO.

Nexos positive utvikling

Copy link to section

Nexo-økosystemet har registrert positive utviklinger som skaper et bullish flagg for NEXO. Denne positive utviklingen inkluderer det nylige samarbeidet mellom NEXO og Mastercard.

Onsdag kunngjorde Nexo et partnerskap med Mastercard for å lansere det første “kryptostøttede betalingskortet.” Kortet vil bli rullet ut i europeiske land i de innledende stadiene, og det vil tillate innehaverne å bruke kryptovalutaer uten å måtte selge dem. Kryptovalutaene vil også bli brukt som sikkerhet for innvilget kreditt.

Den andre positive utviklingen innenfor NEXO-økosystemet er den nylige lanseringen av Nexo Prime. Plattformen kunngjorde lanseringen av en ny divisjon rettet mot institusjoner, enkeltpersoner og bedrifter med høy nettoverdi. Denne positive utviklingen er et positivt tegn for NEXO-tokenet.

Kryptovaluta