Ad

Hva betyr OpenSea-integrasjon med Solana?

Av:
May 4, 2022
Listen
  • OpenSea har listet opp flere Solana-baserte NFT-prosjekter på deres markedsplass, hvorav ett er MonkeyLeague.
  • Yuga Labs' overbelastning av Ethereum økte gassavgiftene til fire sifre i løpet av helgen.
  • Vi intervjuer MonkeyLeague om NFT-spill, Solana vs Ethereum, fremtiden til NFT-er og mer.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

NFT-rommet har beveget seg med lysets hastighet nylig, men til dags dato har nesten alle de store overskriftene og prosjektene vært Ethereum-baserte.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Det kan imidlertid nå være i ferd med å endre seg. OpenSea har nå integrert en rekke Solana-prosjekter på sin markedsplass som en del av en beta-test, mens flere høyprofilerte Solana-prosjekter har begynt å få en seriøs hype – kanskje ikke mer enn Okay Bears, som har et 93 SOL-gulv på tidspunktet for denne artikkelen ($8000).

Ethereum vs Solana-debatten ble selvfølgelig sentralt i helgen, da den mye omtalte Otherside-metaverse landmynten av Yuga Labs, skaperen av Bored Ape Yacht Club, tilstoppet Ethereum og fikk gassavgiftene til å skyte inn i de fire figurene. Solana på sin side gikk ned kort tid etter. Yuga Labs hevdet da at de måtte lansere sin egen kjede for å fortsette å skalere, i en uttalelse på Twitter som ble møtt med mye hån fra entusiaster, som hevder at de rett og slett planla nedgangen dårlig og ikke klarte å optimalisere kontrakten.

Blant all denne debatten og endringen fikk vi muligheten til å intervjue MonkeyLeagues markedssjef Oren Langberg. MonkeyLeague er et NFT-spillprosjekt på Solana, som ble valgt ut som et av Solana-prosjektene for å være en del av OpenSea beta-testen.

Invezz (IZ): For det første, kan du gi litt bakgrunn om MonkeyLeague, til de som kanskje er uinnvidde med prosjektet?

Oren Langberg, markedssjef i MonkeyLeague: MonkeyLeague er den første spillutgivelsen av UnCaged, et studio som er banebrytende for den neste æraen med høy produksjonsverdi, spill-første Web3-spill med bærekraftige økonomier. Støttet av et ekspertteam med tonnevis med erfaring innen både Web3 og spill, kombinerer MonkeyLeague flerspillerspill med høy produksjonsverdi med Solana blockchain, NFT-er og desentralisert økonomi for å levere et raskt, turbasert, spill-og-tjen fotballspill som er lett å lære, men vanskelig å mestre.

I skjæringspunktet mellom FIFA Street og Chess bygger spillerne sine ultimate lag med 4 Monkey NFT-spillere, som de eier, som fyller posisjonene spiss, midtbanespiller, forsvarer og målvakt. Monkey NFT-er er født med totalt 32 egenskaper, inkludert utseende, spillferdigheter og spillfordeler. Hver ape har et startstatistikknivå for hver spillferdighet – nøyaktighet, kontroll, forsvar og pasninger – og et maksimalt potensial de kan nå. Ferdighetsstatistikken forbedres gjennom å score mål, daglige oppdrag og vinne kamper.

Kampene går i 10-12 runder, og hvert lag får et par runder i hver runde. I en sving kan en spiller drible til en annen kvadrant, sende til en lagkamerat, skyte ballen, stjele, takle og mer. For de fleste handlinger som er tatt, utfordrer motstanderlaget som beveger seg. For eksempel, hvis angriperen tar et kraftskudd på mål, blir ferdighetsnivåene satt opp mot målvaktens ferdighetsnivåer.

Monkey NFT-spillere kan ikke spilles i det uendelige. Akkurat som i det virkelige liv blir de slitne og skadet. Å ta vare på spillerne dine med ernæringsartikler for å øke utholdenhet og MedCare-artikler for å øke helsepoengene deres, vil være nøkkelen.

MonkeyLeague er sentrert rundt ligaspill. Det betyr at spillere er gruppert i ligaer med forskjellige nivåer med andre spillere med samme ferdighetsspekter. Scor mål, vinn kamper og kom deg opp i ligaen for å klatre i gradene og få høyere status og flere belønninger!

Invezz (IZ): Hva skiller MonkeyLeague fra andre esports NFT-spill?

OL: Teamet bak MonkeyLeague er uten sidestykke i Web3. Spillstudioet vårt er et av få som har alt in-house og ett av færre som har et erfarent team innen både Web3 og spill. Med over 100 års kombinert erfaring med å designe og utvikle spill med høy produksjonsverdi med bærekraftige økonomier, skaper MonkeyLeague oppslukende spillopplevelser som vil vare livet ut. Den nærme AAA-kvalitetsproduksjonsverdien er uovertruffen i det nåværende Web3-spillområdet, og MonkeyLeague revolusjonerer en rejustering av fokus for å legge vekt på en spill-først-spillopplevelse på Web3 i stedet for å spille for å tjene eller spille for å vinne.

Vi er på et oppdrag for å gjøre Web3-spill adoptert av massene. Dette kommer delvis fra produksjonsverdien og underholdningsnivået vi skal levere. Men det kommer også fra å skape et spilløkosystem som appellerer til massene og et bredt spekter av spillere – fra hardcore til casual. I MonkeyLeague vil det være flere måter for spillere å engasjere seg og tjene. Spillere vil kunne tjene aktivt ved å fullføre oppdrag og vinne kamper og passivt ved å være tilskuer og rote for vinnerlaget, eller eie et stadion og arrangere kamper, turneringer eller til og med arrangementer!

IZ: Å bli valgt som en del av OpenSea Solana beta er veldig spennende. Vet du hvorfor MonkeyLeague ble valgt, og hvor mange andre prosjekter er en del av betaversjonen?

OL: Det er ekstremt spennende! Vi var superydmyke, og samtidig ikke overrasket over at vi ble valgt ut. Det er ingen tvil om at MonkeyLeague Gen Zero NFT-er er en av de mest populære NFT-ene på Solana. Våre første NFT-dråper hadde nesten 100 000 deltakere med tusenvis som ble utsolgt på sekunder. Våre NFT-er har ikke bare ekstrem visuell verdi for samleobjekter, men også en enorm nytteverdi. Ikke sikker på det nøyaktige antallet, men det var en håndfull.

IZ: OpenSea-oppføring av Solana NFT-samlinger er åpenbart store nyheter, men hvordan tror du dette vil påvirke Solana fremover?

OL: Solana gjør et godt arbeid med å skape et robust økosystem, spesielt for spill og NFT-er. Onboarding av OpenSea, den største NFT-markedsplassen på planeten, er et stort skritt for å utvide publikum og brukere av Solana.

IZ: Hva er dine tanker om Solana som helhet angående NFT-er – hvordan tror du det er sammenlignet med Ethereum, og hvorfor valgte du det for prosjektet ditt?

OL: Solana gjør ikke bare fantastisk arbeid og skaper et stablet økosystem, men dessuten er blokkjeden deres rask og gassavgiftene er nesten ikke-eksisterende, noe som gjør det veldig attraktivt og vennlig for spillstudioer som vårt. Vi elsker og jobber tett med Solana-teamet og ser frem til det som kommer.

IZ: Hvordan tror du OpenSea-integrasjonen med Solana vil påvirke NFT-markedsplasser som kun er for Solana, som Magic Eden og Solanart? Tror du disse kan miste mye volum, eller til og med bli foreldet, hvis/når OpenSea omfavner Solana fullt ut?

OL: Jeg er sikker på at det tar litt unna samtidig som det bringer nye publikummere inn i Solana og dermed også Magic Eden etter hvert. Dessuten er en viss grad av konkurranse sunt for økosystemet og et naturlig skritt fremover. Magic Eden er en flott partner for MonkeyLeague og vi kjenner laget godt. De innoverer hele tiden og setter fellesskapet først.

IZ: Gir de mye omtalte strømbruddene på Solana deg grunn til bekymring?

OL: Ikke i det hele tatt. Vi vet at Solanas evner og problemer kan oppstå. Det som er viktig er at de er superaktive når det gjelder å løse dem og forbedre dem.

IZ: Jeg har aldri kjøpt en ape før – men hvis jeg gjør det, hvor anbefaler du at jeg bør gå? OpenSea eller en av Solana-plattformene?

OL: Det viktigste er å gjøre research. Husk at det er 32 egenskaper, inkludert utseende, spillferdigheter og spillfordeler. Hvis det visuelle utseendet og sjeldenheten er viktigst for deg, se etter en ape som du først og fremst kobler deg til visuelt, men som også har en høyere alfascore.

Alfa-poengsum representerer sannsynligheten for at en ape med alle denne apens egenskaper ville bli generert fra den totale populasjonen. Så jo høyere Alpha-poengsum, desto mer unik er Monkey. Hvis du er i det for spillet, så se etter en alfa-score over gjennomsnittet, men enda viktigere høy statistikk for maksimal potensial for spillferdigheter. Disse gir deg en indikasjon på hvilket nivå du kan oppnå ved å forbedre apen din i spillet.

Til slutt, sammenligne Game Perks-prosentene. Game Perks er action-forsterkere i spillet (dvs. ekstra boost på en pasning eller skudd på mål). For å danne laget ditt og bygge dynastiet ditt, rekrutter aper som vil fylle hver av posisjonene på banen.

IZ: Jeg liker Solana selv og har engasjert meg i noen andre samlinger – spesielt SOLPunks, som har et veldig varmt fellesskap. Hvordan er MonkeyLeague-fellesskapet?

OL: Wow, MonkeyLeague-fellesskapet er blodet som holder alt i gang! Vi har et massivt og ekstremt lidenskapelig samfunn. Fra dag én satte vi oss for å være et fellesskap-første “prosjekt”. I en bransje innhyllet i mistillit, ondsinnede handlinger og mangel på åpenhet har det alltid vært et kjerneprinsipp for oss å være superkommunikativ, åpen, transparent og å snakke til samfunnet vårt i samme øyehøyde. Til slutt er vi alle i dette sammen og har samme visjon og mål.

IZ: Hva er dine fremtidige mål for MonkeyLeague?

OL: Selv om vi har oppnådd så mye på så kort tid, er dette bare begynnelsen for MonkeyLeague og studioet vårt, UnCaged. I umiddelbar fremtid og kort tid etter lansering av Player vs Environment-spillmodusen, vil flerspiller, Player vs Player, lanseres med ligaer som begynner å dannes og utvide seg og turneringer blir et stort element.

Våre langsiktige mål er at MonkeyLeague setter en ny standard for Web3-spilling og hele tiden flytter grensene over hva som er mulig. Vårt oppdrag er å lage AAA-kvalitets Web3-spill med bærekraftige økonomier og masseadopsjon som varer hele livet – spillopplevelser som gir rom for et bredt spekter av spillere og spillertyper kan engasjere seg og ha det gøy!

MonkeyLeague er bare den første esports-serien for UnCaged med mye mer i vente!

IZ: Hvordan tror du NFT-er, og MonkeyLeague spesifikt, vil klare seg i et langvarig bjørnemarked? Tror du det kan være en flukt til kvalitet, med risikobaserte eiendeler som alle ser enorme fall over hele verdensrommet, inkludert NFT-er?

OL: Jeg tror at hvis det vil være et langvarig bjørnemarked, vil det bare fremskynde en naturlig prosess for industrien som helhet, og utvikle seg til der det er en “survival of the fittest”-effekt. Borte er dagene der hvem som helst kan lage en NFT og lage en bærekraftig samling eller et prosjekt, eller hvor et par personer i mors garasje kan lage et spill av lav kvalitet, bare for å tjene penger på en play-to-earn og NFT-bølger.

NFT-er vil trenge ekte skaper- og nytteverdi, og spill må krysse av i noen bokser. Bransjen vil utvikle seg til å bli mer moden, og studioet vårt er banebrytende med superhøy kvalitet, play-first Web3-spill, med MonkeyLeague i spissen. NFT-er og Web3-spill kommer ingen vei.

Kryptovaluta NFTs