Ad

Kromatika utvider Chainlink-integrasjon til Polygon

Av:
May 10, 2022
Listen
  • Limit-ordrer utføres automatisk på forhåndsinnstilte vilkår.
  • Brukere nyter topp funksjonalitet tilgjengelig i Web3.
  • De kan handle med null glidning, null frontrunning-roboter og ingen byttegebyrer.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Kromatika, en desentralisert handelsprotokoll som gjør det mulig for kryptohandlere å utføre grenseordrer på toppen av Uniswap DEX, annonserte en utvidet integrasjon med Chainlink Keepers, erfarte Invezz fra en pressemelding. Integrasjonen er utvidet til Polygon Mainnet ( MATIC/USD).

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Kromatika-brukere på Polygon Mainnet kan dra nytte av on-chain limit orders, som utføres automatisk på forhåndsinnstilte vilkår, støttet av Chainlink (LINK/USD) orakelnoder sitt robuste desentraliserte nettverk.

Å bli en ledende DEX på Ethereum

Copy link to section

Kromatika har til hensikt å bli en ledende DEX på tvers av Ethereum (ETH/USD)-økosystemet ved å tilby brukerne den beste opplevelsen og funksjonaliteten som er tilgjengelig i Web3. Dette betyr praktisk talt at de kan handle med null slipping, null frontrunning bots og ingen bytteavgifter.

Kromatika kan tilby hundretusenvis av nye brukere på Polygon-nettverkets grenseordrefunksjonalitet til en lav kostnad og lynhastighet nå som de har utvidet sin Chainlink Keepers-integrasjon.

I følge en uttalelse fra Kromatika-teamet:

Som et blokkjede-agnostisk desentralisert orakelnettverk hjelper Chainlink oss raskt mot målet vårt om å bringe Kromatika-opplevelsen til hele Ethereum-økosystemet. Limitordrer er en berikelse i tradisjonell finans, og vi er glade for å endelig bringe dem til Polygon.

Tomasz Wojewoda, leder for globalt salg ved Chainlink Labs, la til:

Chainlink gir DeFi-protokoller mulighet til å bygge innovative produkter og utvide sine brukerbaser på tvers av flerkjedeøkosystemet. Limitordrer er en grunnleggende utvekslingsfunksjon, og Kromatikas integrasjon av Chainlink Keepers på Polygon bringer denne muligheten til en rekke nye brukere.

Kryptovaluta