McDonald’s kan teste $237

Av:
mai 11, 2022
  • McDonald's rapporterte bedre resultat i første kvartal 2022.
  • Selskapets aksje har møtt motstand på $255.
  • Investorer bør se etter å kjøpe aksjen lavere på viktige støttenivåer.

I omtrent en måned har McDonald’s Corporation (NYSE:MCD) beveget seg innenfor en relativt smal kanal. Konsolideringen skjer etter å ha møtt motstanden på rundt $255. Aksjen har imidlertid fortsatt opprettholdt styrkene og unngått raske fall fra konsolideringen.

McDonald’s ble styrket av et robust kvartalsresultat i slutten av april. Selskapet rapporterte en omsetning på 5,67 milliarder dollar i kvartalet, opp fra 5,12 milliarder dollar året før. Inntektene overgikk også anslagene på 5,57 milliarder dollar.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

I selskapets utsikter sa finansdirektør Kevin Ozan at McDonald’s opprettholdt en lav til midten av 40 % driftsmargin. Ozan mener McDonald’s er godt posisjonert for å motvirke enestående makropress. Kvartalsresultatene understreket et langsiktig hold på aksjen ettersom den fortsatt har rom for å gå høyere. Men investorer og nye kjøpere kan trenge å være litt tålmodige siden aksjen står overfor et nært forestående fall.

McDonald’s står overfor en korreksjon etter å ha truffet motstand i $255-området

Kilde – TradingView

Teknisk sett økte McDonald’s-trykket etter å ha mislyktes i å bryte forbi $255-sonen. Aksjen går for øyeblikket ned og kan teste den mindre støtten på $244 igjen. Aksjen kan styrke seg fra $244, men den etablerte støtten er på $237. Hvis det nåværende nedagående presset vedvarer, kan aksjen falle til $237. Investorer må imidlertid passe på $244 for en potensiell oppadgående reversering.

Avsluttende tanker

Investorer bør se etter å kjøpe McDonald’s basert på sterke kvartalsresultater og utsikter. Selv om kostnadspress fortsetter å være en motvind, tilbyr McDonald’s et robust defensivt alternativ. Investorer bør se etter å kjøpe lavere etter at den nåværende svakheten avtar. Støttenivåene er $244 og $237.

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på få minutter med vår foretrukne megler, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money