Bitcoin-pris – Analytikernes utsikter når BTC går over $30K

By: Benson Toti
on mai 13, 2022
  • Bitcoins økning over $30k følger et brutalt salg gjennom uken; det kommer midt i et tilbakeslag for aksjer.
  • En analytiker sier bunnen ennå ikke er nådd.
  • Det er mulig å se et "dead cat bounce"-scenario før et nytt rally senere.

Prisen på Bitcoin steg mer enn 6 % fredag morgen da markedet kjempet for å bryte over $30 000. Flaggskipskrypten, som denne uken nådde laveste nivå på $25 400 på enkelte børser midt i Terra (LUNA) og UST-kaoset, var til og med nær å bryte motstanden med $31 000.

I skrivende stund handles imidlertid BTC/USD nær $30 500. Dette er etter å ha redusert noen av gevinstene, men nesten 4 % opp de siste 24 timene.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Ser du på Bitcoin-diagrammer og andre beregninger, hva er utsiktene for BTC/USD på kort sikt? Kommer det til å være en kjøpsmulighet for de som gikk glipp av nivået under $30k-$20k?

Her er noen analytikeres anslag.

Aksjer presser oppover positivt Bitcoin på kort sikt

Michael van de Poppe sier at en «god sprett» sett i tidlige handler i amerikanske aksjer kan hjelpe BTC med å presse høyere. Spesielt er uttalelsene hans basert på den høye korrelasjonen mellom aksjemarkedet og Bitcoin.

God sprett i USA, noe som resulterer i at #crypto også går oppover. Kan være en grei ukentlig avslutning. På $SPX vil jeg gjerne se at den bryter over 4150 og holder det nivået

Hei, det er «frykt og deretter kapitulasjon»

Til tross for denne optimismen, antyder en titt på Bitcoin Net Unrealized Profit/Loss (NUPL)-indikatoren at bunnen ennå ikke er inne. Kryptoanalytiker Ali Martinez delte dette diagrammet og påpekte at Bitcoin-markedet nå er i «frykt». Neste er kapitulasjon.

‘Dead cat bounce’ og deretter bunnen til $20k?

Når det gjelder den pseudonyme kryptohandleren og analytikeren HornHairs, er krypto ikke ute av skogen ennå og kan fortsatt teste nedturer på nytt i en «dead cat bounce». Han antyder at BTC sannsynligvis vil forbli begrenset innenfor denne ukens rekkevidde på $25,4k og $36k.

Analytikeren er overbevist om at bjørnene forblir i kontrollen til et anstendig rally bidrar til å gjenvinne ukentlige høyder i $48k-$50k-regionen. HornHairs sier:

Makrovisningen min avhenger av gjenvinningen av den ukentlige høyryggen over $48,6k-50k. Over det og vi er gode. Inntil da er det en reell sjanse for at vi kan hakke rundt og død katt sprette her i noen uker til en ny flush ned til $20k for akkumuleringsbunn .

Sterk støtte til $23 960

Oppturen over $30k kommer etter at BTC/USD solgte seg til laveste nivå på $25 400 og var bare 6 % fra å nå et støttenivå sist besøkt i mars 2020. Nivået ble representert av den realiserte prisen på $23,960. Dette nivået gir veldig sterk støtte for BTC dersom prisene skulle falle, sier kjededataplattformen Glassnode.

I går solgte #Bitcoin-markedet seg til $25,4k, og innenfor 6% av den realiserte prisen ($23,960). Den realiserte prisen representerer gjennomsnittlig kostnadsgrunnlag for alle $BTC, og ble sist besøkt, bare kort, i mars 2020. Historisk har det vært en sterk støtte for #Bitcoin .

Diagram som viser tidligere støttenivåer i bjørnemarkedet basert på realisert pris. Kilde. Glassnode

Veien nedover er et sannsynlig utfall gitt krypto har vært i en nedadgående trend siden BTC nådde toppen på $69K. Men etter hvert som syklusene beveger seg, kan mer smerte bare være det hodlere trenger for å akkumulere mer sats.

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på få minutter med vår foretrukne megler, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money