Chelsea samarbeider med Amber Group for bærekraftig finans

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela har skrevet og oversatt kryptovaluta og investeringsinnhold i mer enn 15 år. Hennes erfaring inkluderer ghostwriting-deler av den… Les mer.
on mai 13, 2022
  • Logoen til Ambers flaggskip for digitale aktivaplattformer, WhaleFin, vil bli vist på draktene.
  • Partnerskapet vil hjelpe Amber Group å øke bevisstheten om bærekraftig finans globalt.
  • Partnerskapet vil trekke merkevarer og selskaper inn i kryptofinansiering.

Amber Group, en global leder innen digitale aktivaprodukter og infrastruktur, inngikk et samarbeid med Chelsea Football Club, erfarte Invezz fra en pressemelding. Logoen til Ambers flaggskip for digitale aktiva, WhaleFin, vil bli vist på lagdrakter fra og med sesongen 2022/23.

Amber er Chelseas første partner for digitale aktiva

Partnerskapet vil hjelpe Amber Group å øke bevisstheten om bærekraftig finans globalt. Dens omfattende plattform WhaleFin fungerer som en inngangsport til kryptofinansiering. Konsernets fokus på å øke profilen understreker den økende fremtredenen av digitale eiendeler.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Partnerskapet vil trekke merkevarer og selskaper inn i kryptofinansiering med Amber Groups ekspertise og teknologi. Administrerende direktør Michael Wu sa:

Partnerskapet vårt med Chelsea FC er et vannskille når vi tar fatt på neste fase av vår vekst globalt. Med det vakre spillets evne til å samle et globalt publikum uavhengig av kultur, språk og nasjonalitet, er vi glade for å vise frem det fulle potensialet til digitale eiendeler til et internasjonalt publikum. Med en historisk klubbhistorie støttet av et lag i verdensklasse, er Chelsea FC en klassespiller som vi er stolte av å samarbeide med. Vi er utrolig glade for å jobbe med Chelsea FC for å vise frem arbeidet vi gjør for å hjelpe til med å drive digitaliseringen av finans, og demokratisere tilgangen til kryptofinansiering for investorer over hele verden. Det føles fortsatt surrealistisk at vi nå jobber med et av de beste lagene i den engelske Premier League, og vi ser frem til å låse opp nye sportsopplevelser for fotballfans over hele verden.

Guy Laurence, administrerende direktør for Chelsea FC, la til:

Dette er et enormt spennende partnerskap for klubben, som bringer oss på linje med et av de mest avanserte digitale aktivaselskapene i verden. Ettersom Amber Group fortsetter å utvide dekningen av plattformen deres globalt, vil de nå ha muligheten til å ikke bare snakke med hundrevis av millioner av lojale Chelsea-fans rundt om i verden, men også bli sett av milliardene som stiller inn i Premier League hver sesong.

Senest annonserte Amber Group partnerskap med Moss Earth og Whale and Dolphin Conservation. Den planlegger å utvide sin globale støtte til bærekraftsinitiativer.

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på få minutter med vår foretrukne megler, Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.