Danny Trejo lanserer NFT-kolleksjon

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela har skrevet og oversatt kryptovaluta og investeringsinnhold i mer enn 15 år. Hennes erfaring inkluderer ghostwriting-deler av den… Les mer.
on mai 13, 2022
  • Danny Trejos første NFT-samling vil snart være tilgjengelig på Epik
  • I den nye SCUM DLC kan folk spille Danny Trejo med flere alternativer, tilbehør og tilpasninger.
  • Merkevarer kan bli med i Epiks lisensieringsnettverk for å øke rekkevidden og få detaljert innsikt.

Gamepires, et ledende spillutviklingsstudio, og Epik-byrået har slått seg sammen for å bringe Hollywood-skuespilleren Danny Trejo til massene som en spillbar karakter i SCUM, et nytt flerspiller-overlevelsesspill i åpen verden, fikk Invezz vite fra en pressemelding.

Trejos NFT-er tilgjengelig på Epik Prime

Danny Trejos første NFT-samling, med tittelen «The Many Faces of Danny Trejo,» vil snart være tilgjengelig på Epik Prime Marketplace. Den forteller den fascinerende historien om livet hans. Den Los Angeles-fødte skuespilleren er blant de mest gjenkjennelige og har vært med i utallige filmer.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Trejo kommenterte:

Jeg har vært så heldig å jobbe med noen utrolige prosjekter gjennom karrieren min, men å se meg selv i et spill som «SCUM» må være et av høydepunktene. Å jobbe med Epik og Gamepires har vært et fantastisk samarbeid. Dette partnerskapet er en mulighet til å engasjere seg med fans på et annet nivå.

Tomislav Pongrac, medgründer og kreativ direktør i Gamepires, sa:

Å introdusere Danny Trejo som en spillbar karakter er det perfekte tillegget til SCUM og den unike opplevelsen vi leverer til spillere over hele verden. Epik har vært en utrolig partner som har åpnet dører til nye muligheter som ellers ville vært utenfor rekkevidde. Vi er sikre på at den nye DLC-en vil være en fanfavoritt og vil hjelpe oss å redefinere overlevelsessjangeren ytterligere med nye og unike opplevelser spillere vil elske.

Tilbehør og tilpasning

I den nye SCUM DLC, som snart er tilgjengelig, kan folk spille Danny Trejo med flere alternativer, tilbehør og tilpasning. Dette inkluderer våpen, klær, oppførsel og andre elementer, alt inspirert av hans unike roller og karakterer. Trejo gir stemme til avataren i spillet, som er modellert etter hans opptreden på 1990-tallet.

Victor David, administrerende direktør i Epik, la til:

Gamepires har gjenskapt overlevelsessjangeren med SCUM, og ingen gjenspeiler utseendet, følelsen og spenningen til spillet bedre enn den ikoniske Danny Trejo. Vi er sikre på at SCUM-spillere og Trejo-fans vil like dette enestående samarbeidet like mye som vi har gjort. Danny bringer sin lidenskap og entusiasme som skuespiller til all kunsten hans, fra sin avatar i spillet til sin nye samling av NFT-er. Vær på utkikk etter flere spennende nye samarbeid snart!

Merkevarer kan bli med i Epiks lisensieringsnettverk for å øke rekkevidden og få detaljert innsikt som tidligere var umulig. Nettverket tilbyr en mulighet med lav risiko og høy belønning til å utforske NFT-området.

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på få minutter med vår foretrukne megler, Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.