Hva med Moderna om den finner støtte rundt $130?

By: Motiur Rahman
Motiur Rahman
Md Motiur liker å forske på hvordan selskaper løser utfordringer verden vil møte i løpet av de kommende tiårene.… Les mer.
on mai 14, 2022
  • Modernas inntekter vil bli negativt påvirket av fallende vaksinesalg.
  • Selskapet må finne nye kilder til vekst.
  • Moderna-aksjer vil konsolidere mellom $130 støtte og $160 motstandsnivåer.

Moderna Inc. (NASDAQ:MRNA) har vært sterk siden de lanserte covid-19-vaksiner. Etterspørselen etter vaksiner har begynt å avta. Inneværende års salg anslås å gå ned. Investorer må vite hva de kan forvente av et selskap som er perfekt vurdert for verdi, vekst og momentum.

COVID-19-vaksine er den mest vellykkede av Modernas produkter, men ikke den eneste. Selskapet har fortsatt forskning på andre mRNA-vaksiner og legemidler. Produktene i selskapets pipeline er på ulike stadier av klinisk forskning og suksess. Vi forventer å høre mer om nye produkter fra selskapet i løpet av de kommende månedene.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

En viktigere vurdering er at Moderna kan gå over til å ta avtaler i fusjoner og oppkjøp. Krakket i verdivurderinger av bioteknologiaksjer etter COVID-19-rallyet skaper muligheter for M&A. Moderna har 19,3 milliarder dollar i kontanter som de kan investere i avtaler.

Moderna teknisk analyse viser viktige støttenivåer

Kilde – TradingView

Teknisk sett handler Moderna til en verdi på $130. Verdivurderingen er på et viktig støttenivå. Den laveste prisen i uken var $119. Denne analysen vurderer at støttenivået på $130 sannsynligvis vil holde. Aksjen vil sannsynligvis også etablere et konsolideringsmønster rundt $130. Denne analysen anslår at konsolideringer vil være mellom $130 støtte og $160 motstand.

Sammendrag

Moderna vil registrere fallende salg for covid-19-vaksiner. Nye produkter og mulige fusjoner og oppkjøp vil drive neste fase av vekst. Moderna vil konsolidere mellom $130 og $160 i mellomtiden.

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på få minutter med vår foretrukne megler, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money