Flame animation

Heteste nye
meme-mynt

Flame animation
Coin spinning animation

100x potensial

Shiba Memu Roll-out Logo KJØP NÅ

Elite Token lanserer blockchain telco med Elimobile

Av:
May 16, 2022
Listen
  • Elite Token skaper et økosystem som forener mobilindustrien, påvirkere og NFT-er.
  • Elimobile er det første teleselskapet som muliggjør bruk av kryptotokens og kjendisskapte NFT-er for betaling.
  • Konkurransedyktige priser og en rekke progressive mobiltjenester.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Elite Token, et kryptosystem på Polygon (MATIC/USD) blokkjeden for å skape et økosystem som forener mobilindustrien, influencere og NFT-er, annonserte et partnerskap med Elimobile for å lansere sin første telekommunikasjon noensinne som bruker blokkjede og tokenisering, lærte Invezz fra en pressemelding.

Låser opp kraften til hele økosystemet

Copy link to section

Lansert i Italia, vil Elimobile-telefonen bruke $ELITE-tokenet, som representerer nøkkelen til å låse opp kraften til hele økosystemet. Mario Colabufo, administrerende direktør og grunnlegger av Elite Token og administrerende direktør i Elimobile SPA kommenterte:

Elimobile er det første teleselskapet som muliggjør bruk av kryptotokens og kjendisskapte NFT-er for betaling. Dette markerer en enestående, banebrytende utvikling innen europeisk telekommunikasjon.

I tillegg til konkurransedyktige priser og en rekke progressive mobiltjenester med fokus på tilgjengelige avtaler for internettilgang for å aktivere Web3 og metaverset, skiller to produkter seg ut i teleselskapets tilbud: Elisium Platform og NFT Marketplace.

Gianluca Vacchi, børsmilliardær, DJ, gründer og grunnlegger av Elite Token og Elimobile SPA sa:

Det enorme potensialet for bruk av blockchain-teknologi i telekommunikasjonsområdet er selvinnlysende. Våre tokens vil muliggjøre et helt økosystem med kontinuerlig utviklende innhold, kreativitet og eksklusiv sosial interaksjon.

Eksklusivt, originalt innhold laget av kjendiser

Copy link to section

Elisium-plattformen rekrutterer influencere på rullerende basis og vil bringe inn eksklusivt digitalt innhold skapt av et mangfoldig utvalg av italienske kjendiser, inkludert underholdning og pedagogisk materiale.

Emner spenner fra et fotballakademi regissert av sportsstjernen Alessandro Del Piero, til seksualundervisningskurs med Veronica Ruggeri, eksklusive videooppskrifter signert av Carlo Cracco, og innsikt fra Italias tech-guru Andrea Galeazzi.

Utrolig praktisk verdi

Copy link to section

Det pedagogiske innholdet har praktisk verdi, og tilbyr opplæring i fremmedspråk, kurs i Microsoft Excel, hvordan du bruker TikTok for sosiale medier, og lærer å spille gitar. En rekke produkter utvider tjenestene, inkludert concierge- og turisttjenester som anbefaler de beste opplevelsene i brukerens bosted, og “Netflix”-stil TV.

Brukere vil også få muligheten til å møte kjendiser, influencere og skapere live og dele tid med dem på forskjellige måter – fra en fotballkamp med Del Piero til matlaging med stjernekokken Cracco.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.