Flame animation

Heteste nye
meme-mynt

Flame animation
Coin spinning animation

100x potensial

Shiba Memu Roll-out Logo KJØP NÅ

CyberConnect kunngjør $15M Serie A-runde

Av:
May 17, 2022
Listen
  • Runden ble ledet av Animoca Brands, en global gamification- og blokkjedeleder, og Sky9 Capital.
  • Midlene skal brukes til å fortsette å utvikle den desentraliserte sosiale grafprotokollen.
  • Graph består av et utviklervennlig programvareutviklingssett og et sosialt datanettverk.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

CyberConnect, en desentralisert sosial grafprotokoll for Web3-forbindelser, annonserte en serie A-finansieringsrunde på 15 millioner dollar, erfarte Invezz fra en pressemelding. Runden ble ledet av Animoca Brands, en global gamification- og blokkjedeleder, og Sky9 Capital, et venturekapitalfond dedikert til å støtte forstyrrende teknologier.

Andre investorer inkluderer Tribe Capital, Delphi Digital, Protocol Labs, Spartan Group, GGV Capital, Amber Group, IOSG Ventures, Polygon Studios og SevenX Ventures.

Midlene vil bli brukt til å fortsette å utvikle den desentraliserte sosiale grafprotokollen, til å ta del i ulike Web3-initiativer og til å utvide teamet.

Elementer i den sosiale grafen

Copy link to section

CyberConnects sosiale graf består av et utviklervennlig programvareutviklingssett (SDK) og et sosialt datanettverk. SDK-en strømlinjeformer skriving og administrasjon av sosiale tilkoblingsdata, mens nettverket gir dApps mulighet til å bruke indekserte data og anbefalinger for å skape meningsfulle personlige brukeropplevelser.

  • Save

CyberConnect-medgründer Wilson Wei sa:

I Web2 eier selskaper med det største sosiale nettverket brukernes sosiale grafer og bygger vegger rundt dem for å demme opp for konkurranse og fremme bedriftens interesser. I stedet for å bygge vollgraver på brukerdata, bør Web3-utviklere få myndighet til å prioritere å bygge bedre tjenester og innhold. Alle brukere bør ha mulighet til å reise mellom applikasjoner med sin egen sosiale graf som en del av deres Web3-identitet. For denne visjonen bygger CyberConnect den sosiale grafinfrastrukturen for Web3.

Dataeierskap har blitt avgjørende

Copy link to section

Skapermarkedet er verdt 104 milliarder dollar, og det har blitt avgjørende for brukerne å være utstyrt med dataeierskap. Det er nesten umulig å starte opp et sosialt nettverk og beskytte deg mot teknologigiganter som kontrollerer de sosiale grafene og kan kopiere sosiale funksjoner fra nye prosjekter.

CyberConnect løser problemet

Copy link to section

Den sosiale grafen, som er bygget med IPFS og Ceramic, lar utviklere løse kaldstartproblemet, gjenopprette dataeierskap og levere rikere sosiale funksjoner. CyberConnects sosiale grafprotokoll representerer 9 millioner tilkoblinger på tvers av 620 000+ adresser som hjelper dApps med å bygge personlige sosiale opplevelser og oppstartsnettverkseffekter.

Protokollen er allerede integrert av en rekke Web3-prosjekter, inkludert Project Galaxy, Mask Network, Light.so, Grape.art, Metaforo og forum.theopendao.

Yat Siu, administrerende styreleder og medgründer av Animoca Brands, kommenterte:

Sosial tilkobling i den åpne metaversen er like viktig som eierskap, interoperabilitet og komponerbarhet. CyberConnect skaper en måte for hver Web3-bruker å bevare forbindelsene mellom plattformer, slik at de kan bli interoperable, noe som gjør det enklere for brukere å utvikle en helhetlig identitet på tvers av alle applikasjoner, og for utviklere å bygge videre på dette økosystemet for å levere mer meningsfylte sosiale opplevelser .

  • Save
  • Save