Flame animation

Heteste nye
meme-mynt

Flame animation
Coin spinning animation

100x potensial

Shiba Memu Roll-out Logo KJØP NÅ

Coinbase blir gullmedlem i Cloud Native Computing

Av:
May 18, 2022
Listen
  • Coinbase har som mål å utnytte kryptoøkonomien for å øke økonomisk frihet over hele verden.
  • 13 000 institusjoner i over 100 land bruker børsen for å gjøre enkle og sikre kryptoinvesteringer.
  • Kubernetes tilbyr en plattform som lar Coinbase distribuere og vedlikeholde blockchain-infrastruktur.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Cloud Native Computing Foundation (CNCF®), en plattform dedikert til utvikling av bærekraftige skybaserte programvareøkosystemer, kunngjorde at Coinbase har blitt et gullmedlem, erfarte Invezz fra en pressemelding.

Økende økonomisk frihet over hele verden

Copy link to section

Coinbase har som mål å utnytte kryptoøkonomien for å øke økonomisk frihet over hele verden. Plattformen har mer enn 98 millioner verifiserte brukere og 230 000 økosystempartnere. 13 000 institusjoner i over 100 land bruker børsen til å gjøre enkle og sikre kryptoinvesteringer samt bruke, spare og tjene krypto.

For å oppfylle sitt oppdrag er det av største betydning å utvikle felles infrastruktur som er trygg, gjennomsiktig, sikker og til fordel for alle deltakere. Jordan Harband, Developer Relations Engineer hos Coinbase, kommenterte:

Coinbases infrastruktur trives med skybasert teknologi, og Kubernetes vil fortsette å være av økende betydning i teknologistabelen vår etter hvert som selskapet utvikler seg. Vi investerer tungt i skybasert teknologi for å sikre fortsatt suksess og bærekraft til skytjenester for utviklerens økosystem. Vi ser frem til å samarbeide med CNCF for å drive frem flere initiativer, og for å levere og forbedre flere verktøy til fellesskapets fordel.

Priyanka Sharma, administrerende direktør for Cloud Native Computing Foundation, la til:

  • Save

Coinbase har vært en banebryter innen kryptovaluta-økonomien. Med deres spesielle utfordringer i en ny, men likevel verdensforandrende industri, er vi veldig glade for at Coinbase har bestemt seg for å slå seg sammen med CNCF-økosystemet og ser frem til den unike innsikten de vil bringe.

Coinbase Cloud bruker Kubernetes for å tilby en plattform som lar dem distribuere og vedlikeholde blockchain-infrastruktur på tvers av flere skyleverandører. Dette er grunnen til at Coinbase ansetter kjernebidragsytere til Kubernetes. Coinbase Cloud har bidratt til Kong, Flux, Kyverno, kOps og flere andre CNCF-prosjekter.

  • Save
  • Save