VIDEO: Kan Dogecoin være mer enn et meme?

Av:
sep 22, 2022
Oppdatert: sep 26, 2022
  • Dogechain har som mål å bringe nytte til Dogecoin, verdens første memecoin
  • Har memer en fremtid på dette bjørnemarkedet, eller er ikke behovet der?
  • Kan Dogecoins inderlige fellesskap komme sammen for å gjøre Doge til mer enn bare et meme?

Memes. En av de mest polariserende aspektene ved kryptovaluta, synes jeg det er rettferdig å si.

Denne uken på Invezz-podcasten intervjuet jeg Roc Zacharius, kjernebidragsyter til Dogechain, for å snakke om memes.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Dogechain er en nylig lansert blockchain-plattform som lar brukere bygge bro over Dogecoin for å bringe kryptoapplikasjoner som NFT-er, spill og DeFi til DOGE -fellesskapet. Kort sagt, det prøver å presse nytte til Dogecoin, og gjøre Elon Musks favorittkryptovaluta til mer enn en memecoin.

De tidlige resultatene har vært imponerende. I løpet av de fem dagene før innspillingen ble mer enn 580 000 lommebøker opprettet og 480 000 transaksjoner ble fullført, med $4,6 millioner låst opp i Dogechain allerede. Men jeg er nysgjerrig, spesielt i dette nye bjørnemarkedet som vi opplever, hva er fremtiden til meme-mynter?

Roc og jeg pratet om dette (med Roc som ringte inn med en luksuriøs utsikt over en av Venezia-kanalene bak seg) sammen med mange andre emner. For meg, selv om memer er morsomme, er det også en mørk side ved dem, og jeg var fast bestemt på å berøre dette også. For hver Dogecoin er det 10 000 mislykkede mynter som går til null.

Til og med Dogecoin i seg selv, som vist i grafen nedenfor, er ned 90% fra sine all-time highs. Roc og jeg kom inn på hvordan råd om memecoins kan være farlige i denne sammenhengen, og hvordan de bare bør ses på som småspill i stedet for investeringer. Det virker åpenbart, men mange mennesker forstår ikke det konseptet og ser virkelig på disse som muligheten til å tjene store penger på, snarere enn et enkelt tipp som håper på noen raske penger.

Dogechain er definitivt unik, og noe surrealistisk når du tenker på det. Roc snakker om hvordan meme-mynter bygges på toppen av det – ja, det betyr meme-mynter på toppen av meme-mynter. Han nevner det berømte Doge-samfunnet og hvordan de er sentrale i hele denne greia.

Uansett hva du synes om memes, er det mye å diskutere. Selve konseptet med en meme-investering er fortsatt imponerende for mange mennesker. Men kan Dogecoin være mer enn en meme-mynt? Kan memer til og med overleve i det som er det første makrobjørnemiljøet i kryptos korte historie? Dette var spørsmålene jeg hadde, og chatten var Roc var en morsom en.

Som alltid, ta gjerne kontakt med kommentarer.

Fortsett samtalen på Twitter med @InvezzPortal , @DanniiAshmore og @Dogechainfamily . Eller besøk https://dogechain.dog/ for mer informasjon

Takk for at du lyttet, følg oss og abonner her:
Invezz.com

YouTube

Podcast

Podcast: Spotify

Podcast: Apple

Podcast: Google

Twitter

Facebook

LinkedIn

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på få minutter med vår foretrukne megler eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money