Hvordan er Metacade (MCADE) sin utility token forskjellig fra Binance Coin (BNB) og The Sandbox (SAND)

Av:
okt 31, 2022
Listen to this article
 • Den nye spillfellesskapsplattformen Metacade viser robuste brukstilfeller for sitt nyopprettede token
 • Utforsk opp- og nedturene til BNB (Binance-mynt) mens de sliter med å finne sin plass i et mettet marked
 • Sandbox-tokenet prøver å fortsette momentumet, men har de godt nok grunnlag for å komme seirende ut?

Når nye kryptoprosjekter blir lansert for offentlighetener tokens vanligvis aldri langt bak. Enten som rene investeringsmuligheter eller utility tokens med praktiske brukstilfeller for deres plattformer. Alle disse fungerer på en eller annen måte som en essensiell del for den fremtidige utviklingen av prosjektet. 

En nykommer på scenen, Metacade, har vist frem utviklingsfremdriften sin den siste tiden og lansert interessant teknisk dokumentasjon med informasjon om dens unike utility token $MCADE. Plattformen tar sikte på eksplosiv vekst, og ser etter å raskt plassere seg selv som en forløper i fremtiden for spill på tvers av Web3.0 og metaverset.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

I denne artikkelen fordyper vi oss i $MCADE og hva som skiller den fra to andre populære utility tokens, Binance-mynten kjent som BNB og Sandbox-spillets SAND-token. Når det gjelder hvilken som har potensialet til å bli den beste utility tokenen er det opp til deg å vurdere.

En introduksjon til Metacade


Metacade har som mål å være et yrende Web3-fellesskap der folk med lignende interesser som Web3-kultur og GameFi-teknologi kan komme sammen for å spille spill, finne nye jobbmuligheter, og dele sine erfaringer med hverandre. I hjertet av dette samarbeidet finner vi $MCADE-tokenet – kjernevalutaen som forenkler interaksjoner på tvers av Metacade-plattformen.

Det vi vet om $MCADE – tokenet i hjertet av Metacade 

Etter å ha konsumert alt av tekniske dokumenter og spørsmål og svar fra utviklere har vi en klar ide om $MCADE-tokenet, og hvordan det skal brukes på tvers av plattformen.

Primære bruksområder innen Metacade

$MCADE ment å brukes til en rekke relaterte tilfeller som gjenspeiler deres grunnlag innen spill.

 • Gir adgang til turneringer, premietrekninger og fungerer som en premiepottvaluta
 • Spille i arkadedelen av Metacade.
 • Motta belønninger fra Play2Earn-spill
 • Kjøpe spill og andre plattformprodukter
 • Spillutviklingsaspekter, for eksempel betaling for beta-testingsmuligheter
 • Spillfinansiering – gi tilskudd til spillutviklere for å lage prosjektene deres (vinnere av tilskudd stemt frem av fellesskapet)

Som andre kryptovalutaplattformer planlegger Metacade også å tilby muligheten til å stake tokenet sitt, noe som i hovedsak muliggjør et nivå av passiv inntekt for brukere som foretrekker en tilnærming som er mer utbyttesbasert.

Tekniske aspekter ved $MCADE tokenet

Fra vår dyptgående analyser rundt både lanseringen og teknologien til tokenet kan vi si følgende:

 • Det vil bruke ERC Ethereum Blockchain.
 • Det vil være en fast beholdning på 2 milliarder $MCADE tokener.
 • 1,4 milliarder er annonsert for forhåndssalg, med 600 millioner til fremtidige tildelinger:
  • 200 millioner til utbygging
  • 100 millioner til likviditet
  • 250 millioner for markedsføring og CEX-oppføringer
  • 50 millioner til en konkurransepulje.

For å oppsummere alle disse aspektene kan vi se at $MCADE har både en god plan når det kommer til lanseringen, så vel som utmerkede bruksområder som tett integreres med plattformen. Dette på en mer fullstendig måte enn de fleste andre prosjekter der ute.

Hvordan skiller $MCADE seg fra BNB and SAND?

$MCADE har noen viktige egenskaper som må tas i betraktning når den sammenlignes med utility tokens som BNB (Binance Coin) og SAND. Om du planlegger å investere er det viktig å forstå hva som skiller disse tokenene, så la oss se på hva som gjør at $MCADE skiller seg ut

BNB – en mye brukt utility token

Binance-mynten (BNB) ble opprettet med handel i tankene. Promotert som et hjelpemiddel som reduserer avgiftene på den opprinnelige Binance-børsen. Over tid har den utviklet seg, og BNB-er kan nå også brukes til å betale reiseutgifter (som hotell og flybestilling), kjøpe virtuelle gaver, handle med kredittkort og mye mer.

Derfor fungerer BNB Binance Coin som et grunnleggende transaksjonsmedium, omtrent som en valuta – og som enhver valuta er BNB underlagt markedsforhold. Det har både gode og dårlige sider ved seg. I det siste året har Binance-mynten blitt gransket av SEC for sin forretningspraksis, dette påvirket verdien av BNB negativt og presset den til et lavpunkt på under $ 200.

SAND – spillopplevelser og voxel-ressurser

Fra utsiden kan The Sandbox-spillet og dets $SAND utility token se ut som den er  lik Metacade og $MCADE.

The Sandbox er en fellesskapsbasert plattform som fokuserer hovedsakelig på spilldesign. Brukerne kan enten jobbe individuelt eller samarbeide for å skape spillopplevelser og eiendeler. Drivkraften bak Sandbox-økonomien er sentrert rundt bygging og deling av gjenstander som kalles voxel-aktiva. Voxel-aktiva er i hovedsak 3D-modeller, animerte eller statiske, som kan lages og deretter selges for bruk i Sandbox-spill i bytte mot utility tokens.

Det finnes også en spillskaper som lar designere lage spill ved å bruke Sandbox sin eget kodingsrammeverk. Disse kan også selges i bytte mot plattformens valuta, som kjøperne deretter kan bruke med en eksklusiv lisens.

De har også en markedsplass hvor handel med både opprettede eiendeler og spill skjer, omtrent på samme måte som NFT-er handles. Det er Sandbox-markedsplassen hvor mye av hypen oppstår. Men som med visse andre NFT-er der ute følger ikke alltid kvaliteten hypen. Dette kan forklare hvorfor mange investorer der ute stiller spørsmålet «Hvorfor er Sandbox nede?»

$MCADE – med målsetning om å være den beste utility tokenen gjennom forskjellige funksjoner

Mens $MCADE deler noe nytteverdi med både BNB og SAND kommer fordelene virkelig i fokus når vi ser på de andre plattformenes problemer rundt markedsstabilitet og bærekraften til prosjektene.

Når du investerer i en kryptovaluta som utelukkende eksisterer for transaksjoner spiller markedskreftene og dens plattformfundament en betydelig rolle for hvor stabil investeringen kan være over tid. Selv om Binance Coin, BNB, kan brukes til en rekke transaksjoner, kan volatiliteten over tid gjøre det til en risikabel investering fremover, og absolutt ikke den beste utility coinen å vurdere.

Mens The Sandbox sin utility token, med sine eiendeler og spillmarkedsplasser, har et stort nåværende potensial er det den langsiktige bærekraften til plattformen noe usikker. Spørsmålet er hvor lenge trenden med å være et knutepunkt for hovedsakelig designere kan vare. Uten en mangfoldig bredde av brukere, og følgelig en lojal kundebase, blir det stadig vanskeligere å bestemme verdien av tokenet over tid.

Ved å ha den fellesskapssentriske støtten til Metacade bak seg, både når det gjelder spillerpopulasjonen og utviklerteamene, er $MCADE godt rustet til å tilby både langsiktig stabilitet og sterk bærekraft samtidig somden fortsetter å utvikle seg. For at de beste utility tokenene skal skille seg ut må de tilby brukstilfeller som integreres universelt på tvers av plattformen deres – og det ser ut til at $MCADE er i fin form for å passe inn i denne formen.

Du kan lese mer om BNB her her.

Du kan lese mer om SAND her.

Du kan delta i Metacades presale her.

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på kun få minutter med vår foretrukne megler, eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money