Gull er ikke lenger like verdifullt som krypto

Av:
nov 4, 2022
Listen to this article
  • Crypto er en bedre investering enn gull, sier Vitalik Buterin.
  • Ethereum-grunnleggeren mener også gull ikke lenger er like verdifullt som krypto.
  • Dette til tross for at gull klarer seg bedre enn noen av de største kryptonavnene, inkludert BTC og ETC.

Et vanlig tema har dominert nyhetsoverskrifter i kryptovaluta i 2022: det har vært langt flere nedturer enn høyder. Mest bemerkelsesverdig har prisene til en håndfull av de kjente selskapene i kryptouniverset falt dramatisk de siste månedene. Disse inkluderer Bitcoin (BTC/USD) og Ethereum (ETH/USD).

Målet med digitale eiendeler har alltid vært å trekke kunder bort fra tradisjonelle banketablissementer. Per definisjon er desentralisert finans (DeFi) en av de særegne egenskapene som gjør kryptovalutaer tiltalende. Den ble opprettet slik at brukere kunne handle direkte med hverandre uten bruk av en mellommann eller sentralisert autoritet.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Takket være DeFi kan folk nyte finansielle tjenester uten å betale ublu gebyrer til banker og andre finansinstitusjoner. Folk oppbevarer pengene sine i en digital lommebok som gir mulighet for raske overføringer av penger. For at dette skal fungere uten problemer, er alt som kreves en pålitelig internettforbindelse.

Før lanseringen av kryptovalutaer var bare aksjer, bankkontoer, gull, eiendom og andre illikvide eiendeler akseptable investeringer frem til de første årene av det tjueførste århundre. I løpet av de siste årene har populariteten til kryptovalutaer, en ny klasse av investeringer, eksplodert. Investorer i alle fasonger og størrelser forsøkte å kjøpe kryptovalutaer som truer med å destabilisere monopoliserte banksystemer.

Crypto er en bedre investering enn gull, sier Ethereums medgründer

Desentraliserte apper (dApps) og finansielle tjenester er muliggjort av den smarte kontraktsteknologien som brukes av åpen kildekode Ethereum blockchain. Målet var å bygge en desentralisert dataplattform for smarte kontrakter, programmerbare valutaer og desentraliserte applikasjoner som ville gå utover Bitcoins evner. Kort sagt, Ethereum ble utviklet for å løse noen av problemene med Bitcoin.

Vitalik Buterin, medgründeren av Ethereum, twitret nylig at kryptovalutaer er mer verdifulle enn gull, til tross for nylige gullnyheter som understreker dens attraktivitet som en trygg havn. Denne tweeten var som svar på et spørsmål Zach Weinersmith stilte om fordelene med kryptovaluta fremfor gull. Weinersmith er en New York Times bestselgende forfatter. Hele bemerkningen fra Buterin var:

«Det er veldig vanskelig å bruke gull. Det er utfordrende å bruke, spesielt når du har å gjøre med lyssky individer. Trygge lagringsalternativer som multisig støttes ikke. For tiden er kryptovaluta en bedre investering enn gull fordi den har mer aksept.»

Big Eyes Coin (BIG) på vei til 10 millioner i forhåndssalg

The Big Eyes Coin er en nylig meme-mynt som du bør vite om. Big Eyes Coin er nå i forhåndssalg og er den nest beste meme-mynten som er tilgjengelig. Populariteten til denne meme-mynten vokser etter hvert som den fortsetter å oppnå viktige milepæler.

For å støtte organisasjoner som fremmer bevaring av marint liv, har Big Eyes Coin til hensikt å donere 5% av alt salg til dem. Den forplikter seg til å ta alle nødvendige skritt for å beskytte miljøet vårt. Denne konflikten, som skjer mer regelmessig enn noen gang i disse dager, har konsekvent hatt støtte fra BIG-fellesskapet.

Den sjette etappen av Big Eyes Coin-forhåndssalget har nå startet. Big Eyes Coin, en splitter ny meme-myntkryptovaluta, har samlet inn nærmere 10 millioner dollar. Meme-mynter tilfører litt sjarm og humor til kryptovaluta-riket.

For å lære mer om Big Eyes Coin (BIG) klikk nedenfor

Forhåndssalg: https://buy.bigeyes.space/ 

Nettsted: https://bigeyes.space/  

Telegram: https://t.me/BIGEYESOFFICIAL