5 av de beste alternativene til FTX

Av:
nov 10, 2022
Listen to this article
  • FTX dominerte kryptooverskrifter de siste dagene og ikke av en god grunn.
  • Selv om FTX overlever disse turbulente tidene, vil det en gang kraftige merkenavnet få en stor hit.
  • Her er fem alternativer til FTX for investorer å vurdere.

FTX og Sam Bankman-Fried var to navn som holder tilbake tidens tann i dette turbulente kryptomarkedet. Sam, bedre kjent som SBF, var (er? kan fortsatt være?) litt av en legende i bransjen.

Den 30 år gamle eks-multimilliardæren kjøpte for ikke så lenge siden Super Bowl-annonser for sitt FTX-kryptovaluta-utvekslingsimperium som snart kan vise seg å være en saga blott.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Til tross for det som virker som fraværet av noen form for positive kryptovaluta-nyheter i år, forblir investorappetitten for digitale eiendeler sterk. Å investere i kryptovaluta er det motsatte av å handle Apple-opsjoner en dag før inntektene for en rask gevinst. Dette er på svært lang sikt.

Når det er sagt, her er fem alternativer (uten spesiell rekkefølge) til FTX som investorer kan vurdere. Ser du ikke hva du liker nedenfor? Sjekk ut vår komplette pakke med megleranmeldelser her.

1. EToro

Kryptobørsgiganten eToro (les hele Invezz-anmeldelsen her) kan skryte av et imponerende tilbud da det også gir eksponering mot andre aktivaklasser. Selskapet nådde en verdsettelse nord for 10 milliarder dollar da det inngikk en avtale for å treffe de offentlige markedene med en Betsy Cohen-støttet SPAC-enhet. Mens eToro skrinlagt planen om å notere aksjene sine på en børs, er selskapets rykte like sterkt i dag som alltid.

2. Gemini

Gemini ligner på noen måter FTX ettersom den ble grunnlagt av en annen bemerkelsesverdig kryptofigur: Winklevoss-tvillingene. Gemini er kjent for å være sikkerhetsbevisst og vennlig mot nybegynnere. Et av de viktigste høydepunktene i Geminis anmeldelse er at den er regulert i USA, noe som gir den et ekstra lag med legitimitet blant investorer.

3. Binance

Binance annonserte en strategisk investering i FTX tilbake i 2019, og denne uken kan de kjøpe den gjenværende eierandelen. Uavhengig av utfallet av de nylige FTX – Binance fusjonsforhandlingene (som ikke ser for utfordrende ut i følge vår siste rapportering), driver Binance selv den største kryptovalutabørsen med noen beregninger som gjør den til et av de beste valgene for investorer.

4. Bitfinex

Bitfinex skiller seg ut i det overfylte kryptovalutahandelsuniverset og markedsfører seg for det meste som en plattform for middels til erfarne tradere. Grunnlagt i 2012, har Bitfinex tålt tidens tann (10 år er en evighet i kryptomarkedet) ved å tilby avanserte verktøy som trengs for å navigere gjennom dette vanskelige kryptomiljøet.

5. Handel 212

Trading 212 er godt ansett i kryptohandelsuniverset siden den har regulatoriske lisenser for å holde alle investorer fornøyde. Det London-baserte selskapet er fullt lisensiert til å operere i Storbritannia og har blitt godkjent av FCA i 2013. Trading 212 er et populært alternativ for kryptovaluta-investorer og tradere som ønsker å diversifisere sin portefølje på tvers av andre aktivaklasser, inkludert aksjer, forex, gull, råvarer, blant annet.