Bør du investere i The Mars Metaverse Project (MRST)?

Av:
nov 11, 2022
Listen to this article
  • Mars Token (MRST) er det opprinnelige tokenet til The Mars Metaverse Project.
  • Brukere kan tjene belønninger med MRST via et Play-and-Earn-system (PAE).
  • Er Mars Token et kjøp etter en notering på OKX?

Mars Token (MRST), er det opprinnelige tokenet til The Mars Metaverse Project. Som Invezz rapporterte, er mynten satt til å bli notert på OKX-børsen. Tidspunktet for den nye børsnoteringen er uheldig ettersom FTXs eksplosjon sendte sjokkbølger over kryptoindustrien samtidig som amerikanske aksjer handles tungt i det grønne.

Når det er sagt, bør investorer minnes om at selv om de siste kryptovaluta-nyhetene mangler et bedre ord om, er det fortsatt mange muligheter der ute. La oss ta en titt på det siste prosjektet som tiltrekker investors oppmerksomhet og hjelpe deg med å ta en informert beslutning om du skal investere i MRST eller ikke.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Hva er Mars Metaverse-prosjektet?

Mars er en metaverse- plattform utviklet av Mars Lab. I følge utviklingsteamet hadde det tildelt et lite territorium kalt «Colony.»

Mars Metaverse-brukere kan eie Colony i metaverset, og gir dem muligheten til å bygge hus eller kommersielle eiendommer i området. Brukere kan også motta en leiekontrakt ved å bruke en blokkjedebasert smart kontrakt.

Mars Token er det opprinnelige tokenet til Mars Metaverse. Brukere kan tjene belønninger med MRST. MRST-tokenene kan tjenes opp via et Play-and-Earn-system (PAE).

Videre kan de fleste husene og næringsbyggene i Colony kjøpes med MRST og kan omsettes mellom brukere. En annen nytte av MRST tatt er at brukere kan arrangere arrangementer på eiendommene deres og tjene ekstra inntekt, som vil bli betalt med MRST.

I fremtiden har Mars Metaverse til hensikt å tillate tredjeparts- eller indie-spillutviklere å utvikle og gi ut spill ved å bruke «The Mars Game Creator»-programvaren. Disse spillene vil også bruke MRST-tokenet som belønningstoken for spillere.

Alt som er sagt, Mars Metaverse tilbyr noe spennende og oppmuntrende vekstutsikter.

Bør du investere i MRST-tokenet?

Metaverse-prosjekter har vært noen av de største utøverne i kryptovalutamarkedet de siste årene.

I følge Macro (rapportert av Bloomberg), et analysefirma basert i Storbritannia, så metaverse-mynter gevinster som overgikk Bitcoin – med en gigantisk økning på 37 000 % – i 2021.

Markedet har sett et økende antall metaverse-prosjekter komme opp ettersom eksperter tror at metaverse vil spille en avgjørende rolle i web3-økosystemet.

Riktignok er Mars Metaverse fortsatt i sine tidlige dager, men det er nytt, friskt og spennende.

Imidlertid, kanskje en oversett faktor å vurdere når du bestemmer deg for å investere i Mars-token eller ikke, er likviditeten. Ved å notere MRST-token på OKX kryptovalutabørs, en svært anerkjent plattform, kan det hende at likviditet ikke er et problem. OKX er den 10. største kryptobørsen og behandler nesten 3 milliarder dollar i daglig handelsvolum.

Dette gir absolutt Mars Metaverse et forsprang på noen av konkurrentene i bransjen som ikke kan tilby tilsvarende likviditet. Evnen til enkelt å gå inn og ut av en stilling er en faktor som ofte blir oversett.

Konklusjon: en sterk bransje å være i

En rapport fra mai 2022 av LogisticsIQ anslår at metaverse-industrien vil være verdt 224 milliarder dollar innen 2030, opp fra 32 milliarder dollar i 2021, med spill som en sentral del av bransjens ekspansjon.

Riktignok må disse tallene kanskje oppdateres, men selv om 2030-tallene er kuttet i to, betyr dette at metaversen fortsatt vil vokse mer enn tre ganger gjennom slutten av tiåret. Jeg sliter med å finne andre bransjer som tilbyr tilsvarende vekstrater.

Eksponering for The Mars Metaverse Project som en del av en diversifisert portefølje av lignende metaverse-prosjekter er ikke den verste ideen for langsiktige investorer i dette miljøet.