Ad

Art & Blockchain: Intervju med HOFA Gallerys medgründer

Av:
Nov 18, 2022
Listen
  • HOFA Gallery har lansert Londons første DAO for kunstsamlere
  • HOFA sier delt eierskap og effektiv form for overskuddsdeling noen av fordelene DAO tilbyr
  • Vi intervjuer medgründer Elio d'Anna om lansering i et bjørnemarked, blokkjedefordeler, NFT-er og mer

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Det har vært en vanvittig uke for kryptovaluta-nyheter, da en av verdens største børser, FTX, brått begjærte seg konkurs etter avsløringer om misbruk av klientmidler.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Dette er uten tvil et betydelig slag for kryptos omdømme. Imidlertid er det fortsatt innovasjon i rommet, med folk som presser blockchain-teknologi for å forstyrre alle bransjer de kan.

Dette strekker seg til kunst, der NFT-er har kastet en spennende nøkkel i arbeidene. NFT-er eksploderte under pandemiboomen, med flere salg som samlet inn millioner på millioner av dollar. Siden den gang har plassen falt tilbake, men teknologien fascinerer fortsatt mange. Dette inkluderer HOFA Gallery, som nylig har lansert Londons første DAO for kunstsamlere.

Jeg intervjuet HOFA Gallery-medgründer Elio D’Anna for å finne ut nøyaktig hva dette betyr, hvilken fordel blokkjeden gir, og hvor annerledes sentimentet i bransjen er i disse dager, sammenlignet med boomen i fjor.

Invezz (IZ): Kan du forklare hva denne DAO er i veldig enkle termer?

Elio D’Anna (EDA): The HOFA DAO-medlemskapsprogram er et desentralisert økosystem som kollektivt utfører verkene til 100 ledende samtidskunstnere, innflytelsesrike digitale skapere og samlere. DAO vil bli styrt av medlemmene, og gir stemmerett til både kunstnere og samlere ved fremtidige anskaffelser via NFT-medlemskap og gjennom styringssymbolet: ARTEM Coin.

IZ: Hvilke fordeler har en DAO her, i motsetning til å ha et lignende syndikat som man kan kjøpe seg inn i, bare ikke hjemmehørende på blokkjeden?

EDA: DAO vil tilby styring og stemmerett ved anskaffelse av DAO-kunst gjennom et medlemskapsprogram som vil gi delt eierskap til hele kunstporteføljen, og gi våre medlemmer en eksklusiv forbindelse til hver av de 100 kunstnerne som tilhører samlingen.

I tillegg til dette vil porteføljen bli aktivt utstilt på tvers av eksklusive utstillinger på ledende kunstmesser over hele verden (ART MIAMI, KIAF SEOUL, ISTANBUL CONTEMPORARY, ART DUBAI etc.) og med jevne mellomrom på hvert HOFA Gallery-sted.

DAO tilbyr også en svært effektiv form for overskuddsdeling. Takket være blockchain-medlemskapet vil kunstnere og lånetakere umiddelbart kunne dra nytte av salget av porteføljen gjennom smart kontraktsteknologi.

Videre vil DAO dra nytte av HOFA Gallerys utdanningsplattform ved å tilby et Learn To Earn-program (L2E) med ekstra belønninger.

IZ: Hvor mye bredere en demografi tror du vil bli nådd som et resultat av delt eierskap som en DAO kan tilby?

EDA: Via DAO vil vi være i stand til å nå et utvidet publikum, og engasjere en yngre demografi med lav-middels forbrukskraft. Denne metoden vil potensielt hjelpe og øke antallet individer til å samle samtidskunst, ettersom den nåværende gjennomsnittlige braketten for et samleobjekt varierer mellom £5k-£50k. Brøkdel eierskap er derfor den tiltenkte løsningen for å demokratisere et marked som historisk sett har vært eksklusivt for et utvalgt antall mennesker.

IZ: Hva er den generelle holdningen i bransjen – fra tradisjonelle kunstgallerier, investorer og andre interessenter – til NFT-er og andre blokkkjederelaterte kunstprosjekter som denne DAO?

EDA: HOFA Gallerys holdning til Metaverse forblir uendret: å bygge bro mellom kunstverdenen og den nye generative og digitale kunsten. Siden etableringen av sin digitale plattform i 2018, har galleriet akseptert kryptovaluta og er anerkjent som en av de ledende katalysatorene for å fremme og kommersialisere digital kunst.

IZ: Er det skremmende å lansere DAO nå, gitt hva som har skjedd i det bredere NFT-markedet det siste året?

EDA: Det er vedvarende risiko på grunn av markedets skremmende karakter, men det er nettopp denne tilstanden som har styrket betydningen av kryptovalutaer og NFT-er for å generere muligheter for enkeltpersoner i samfunnet.

Vår tillit stammer også fra vårt vellykkede etablerte gallerimiljø, med tillegg av lansering av HOFA.io gjennom de siste par årene, samt dannelsen av “Kreation”, som lar oss tro at vi er perfekt rustet til å trives uavhengig av markedets tilstand .

IZ: Har du flere planer om å presse deg videre inn i blokkjeden/kunstverdenen?

EDA: Vi ser frem til å bli en integrert del av sektoren, og sementere oss ytterligere innenfor kryptosamfunnet. Vår innsats vil fortsette å prioritere og forbli fokusert på våre kunstnere og samlere, og sikre eliteservice for begge samtidig.

Alternativ investering Blockchain Kryptovaluta NFTs