ICYMI: Viktige høydepunkter fra Mars Labs Metaverse AMA

Av:
nov 22, 2022
Listen to this article
  • Spørrerunde med Mars Labs
  • Mars Labs er en metaverse-spillplattform
  • MRST tokenet brukes til å belønne spillere

Kevin Chang, administrerende direktør i Mars Labs, og Amy Lee, merkevare- og forretningsutviklingssjef, arrangerte forrige uke en AMA (Spørsmål & Svar) på den offisielle OKX Telegram-kanalen. For de som ikke var i stand til å lytte til samtalen live, her er noen viktige takeaways fra arrangementet.

Med deres egne ord: hva er The Mars Metaverse Project

Enkelt sagt, Kevin og teamet hans lager en metaverse-spillplattform med Mars-tema der brukere kan chatte, samhandle med venner, spille sport, tegne eller være artist. Brukere «vil bli belønnet når du spiller et spill, men du kan også bli belønnet for å hvile ved stranden. fordi hver spiller er unik og viktig. Og det utgjør til sammen vårt metaverse økosystem.»

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Invezz dekket tidligere Mars Token-lanseringen på OKX-kryptobørsen.

Mars Labs tokenomics

Kevin sier at Mars tokenomics er basert på antall brukere som liker spillet. Kevin forklarer:

«Daglig aktive brukere når vi slipper spillet fungerer som et basisnummer for belønningene som skal deles. Og MRST fungerer som et hjelpe- eller utgiftssymbol for kjøp av gjenstander i spillet. Eller faktisk, på en måte å leve i den metaverse verden. Spillet vårt er gratis å spille, men for å nyte utvidet innhold; må du bruke MRST-er – tokenet generert av systemet, P2E-systemet. Den kan brukes til å kjøpe eller lage NFT-er som individuelle brukere eller en artister genererer, eller de kan til og med kjøpe møbler til hjemmet eller bygningen. De vil til og med bli brukt til å betale bot hvis en bruker bryter regler som skader de levende i metaversen.»

Senere i AMA forklarer Amy at tokenet utstedes i samsvar med antallet daglige aktive brukere som er rundt 100 000 DAU-er. Basert på dette tallet utsteder Mars rundt 330 000 MRST-er per dag, som er rundt 2,8 MRST per brukerbelønning per dag. Den grunnleggende utslippsraten er rundt 2 % og er basert på 100 000 DAU-er. Mars-teamet «prøver å ikke brenne MRST, men fokuserer på å returnere eller bruke 1,8 %.»

Ytterligere detaljer finner du her.

Hva du kan forvente i 2023

Kevin og teamet hans startet som et spillutviklerstudio i 2018, men er nå forpliktet til å gå «all-in» på metaversen for å være en «tidlig start på bransjen.» Metaverseindustrien som helhet er fortsatt i de tidlige stadiene og 2023 vil markere den første «stresstesten» for Mars. Kevin sier:

«Vi er i forberedelsene. for vår første stresstest neste år, hvor metaversen vår vil være basert på massivt flerspiller online fordi vi mener at metaverse bør være stedet der folk må samhandle – for å bygge innhold, sosialisere og dele. Så vi ser på hundrevis og tusenvis av mennesker som samles på ett sted for «stresstesten» for å sjekke serverkapasiteten vår vi har utviklet.»

Det ‘endelige målet’

MRST-tokenet, ifølge Kevin, skal belønne brukere. Men MRST er også ment å brukes til tjenester med det endelige målet om å skryte av så mange brukere som web2 metaverse-prosjekter som Roblox og Zepetto tiltrekker seg.

Ifølge Kevin er det andre målet til MRST at merkevarer skal ta i bruk mynten og skape et økosystem.

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på kun få minutter med vår foretrukne megler, eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money