Nytt metavers-prosjekt, Metacade, annonserer token presale for sitt token MCADE

Av:
nov 23, 2022
Listen to this article
  • I dag annonserte Metacade (MCADE) sitt token presale. MCADE-tokenet er dermed tilgjengelig for investorer.
  • Metacade er et av de mest innovative metaverse-prosjektene som ble lansert i 2023
  • Plattformen har planer om å skape en fellesskapshub som direkte produserer noen av de beste Play2Earn-spillene

I dag har Metacade annonsert starten av det etterlengtede presale for deres MCADE-token Dette er et helt nytt metavers-prosjekt som vi skal se nærmere på i denne artikkelen.

MCADE er nå tilgjengelig for salg og det vil være en fast forsyning på 2 milliarder $MCADE-tokens. 70 % (1,4 milliarder MCADE-tokens) vil gjøres tilgjengelig for presale-arrangementet som vil bli utgitt over 9 stadier. Metacade token presale starter i dag!

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

MCADE-tokenet vil spille en avgjørende rolle i plattformens funksjonalitet ettersom MCADE brukes til premietrekninger, til å delta i eksklusive Metacade-spillturneringer med mer. I tillegg vil bidragsytere til plattformen tjene MCADE-tokens for en rekke handlinger, inkludert anmeldelser og spilltesting.

I denne artikkelen skal vi gå gjennom hvorfor du bør vurdere å gå inn tidlig i det pågående MCADE token presale, før det er for sent.

Hva er Metacade?

Metacade er et knutepunkt med målsetning om å være i hjertet av metaverse- og blockchain-gaming. Metacades visjon er å skape en plattform for likesinnede spillere, metaverse-entusiaster samt utviklere og gründere hvor de kan møte hverandre mens de lærer om, og tjener mer, på spill for å tjene penger. Men mer enn det har Metacade store planer om å revolusjonere den tradisjonelle spillmodellen ved å legge makten tilbake i hendene på spillerne.

Nå for tiden er spillindustrien dominert av mikrotransaksjoner, Pay2Win og spillstudioer som hverken kommuniserer med eller lytter til brukerbasen. Dette er i sterk kontrast til de fantastiske spillene som ble publisert for bare et tiår siden. Spillbransjen har blitt en bransje full av middelmådige, halvferdige-spill som hastes til markedet for å rekke julesalget og andre viktige datoer. Med andre ord har målet om profitt tatt fullstendig overhånd.

I et helt nytt metavers-prosjekt snur Metacade denne modellen på hodet og gjør noe helt nytt. Metacade belønner spillere for verdien de genererer for fellesskapet med MCADE-tokenet, og lar dem direkte påvirke spillene de ønsker å spille. Dette gjør de både gjennom å gi handlingsrettede tilbakemeldinger under testing, samt å avgi stemmer på spillene de ønsker skal bli finansiert. Av disse grunnene stiger Metacade raskt i gradene for å bli et av de beste nye metavers-prosjektene, og MCADE er dermed i ferd med å bli en av de mest attraktive myntene som finnes – og grunnen til at du bør undersøke MCADE sitt token presale.

Hvorfor investere i metaverset?

For å forstå hvorfor Metacade er verdt å investere i må vi først snakke om hvorfor du bør investere i metaverset i utgangspunktet. Mange høyprofilerte analytikere har gitt store spådommer om den potensielle verdien av metaverset. Bloomberg sier 800 milliarder dollar. JP Morgan spår 1 billion dollar. Goldman Sachs forventer 8 billioner dollar i løpet av de neste to tiårene.

For å forstå hvor lukrativt det kan være å investere i metaverset bør du tenke over dens nåværende verdi. Ifølge Fortune Business Insights er metaverset verdsatt til rundt 100 milliarder dollar i 2022. Spilling er ansett til å være en av bransjene som får de største endringene ved inntreden av metaverset. I 2021 fant EY at 97 % av ledere i spillbransjen mener at spillindustrien står i sentrum av metaverset, hvor 49 % sa at de prioriterer investeringer i virtuelle, utvidede og blandede virkelighetsopplevelser.

Med den enorme innflytelsen metaverse bringer, og da spesielt metaverse spilling, er det på tide å begynne å følge med på de nye metavers-prosjektene som leder an. Metacade er et av disse prosjektene, og dere token presale er høyt på listen til mange metavers-investorer.

Hva gjør Metacade til det beste nye metavers-prosjektet?

Et av Metacades største mål er å la alle tjene mer på tiden de bruker på å spille Play2Earn-og metavers-spill, og tilnærmingen deres er mangesidig. Metacade arrangerer eksklusive turneringer som gir spillere en sjanse til å konkurrere og vinne for å øke inntektene sine fra deres favorittspill i Play2Earn. Metacade har også som mål at plattformen deres skal være stedet der brukere kan lese den mest populære alfaen, samt  lære de beste tipsene for å maksimere Play2Earn-inntekten.

I tillegg vil spillere kunne finne enkle testjobber, gjøre spilltesting for Metacades utviklerfellesskap og tilby betalte tilbakemeldinger ved å bruke plattformens innebygde testmiljø. Men mest spennende er det at Metacade belønner medlemmene sine med MCADE-tokenet hver gang de deler anmeldelser, tips og annet innhold som hjelper andre å forstå hvordan man får mest mulig ut av blockchain og metaverse-spill. Dette gjør det å bli med på MCADE sitt presale til en enda mer lukrativ mulighet.

Styrer fremtiden til spilling

En faktor som sannsynligvis vil drive mye oppmerksomhet rundt Metacade sitt token presale er lanseringen av Metagrants i 2023. Metagrants er en måte for spillere å demokratisk finansiere spillene de er helst vil skal bli utviklet. For å vinne en Metagrant legger spillutviklere inn ideene sine i en pott med dusinvis, potensielt hundrevis, av andre ideer. Ideen fellesskapet foretrekker mottar midler fra Metacade-kassen for å utvikle en fullkommen tittel i samarbeid med sine mest ivrige støttespillere.

Etter hvert har Metacade en målsetning om at deres virtuelle arkade fylt med kun de beste Play2Earn- og metavers-titlene, nøye utvalgt av fellesskapet.

Et desentralisert fellesskap eid av spillerne

Teamet bak Metacade tror på ekte fellesskapseierskap. Når Metacade blir helt selvopprettholdende vil kjerneteamet trekke seg tilbake og overlate toppnivåroller til fellesskapsmedlemmer. Altså bokstavelig talt overlate de (digitale) nøklene til felleskassen og danne en desentralisert autonom organisasjon (DAO).

Metacade sitt token presale lanseres

På dette tidspunktet er det ingen tvil om at metaverset vil være en game-changer. For spill kan metaverset gi de største endringene industrien noen gang har sett, og Metacade er perfekt posisjonert for å dra nytte av denne massive veksten de neste årene. GameFi alene er satt til å vokse med 10 ganger hastigheten i forhold til tradisjonell spilling innen 2025 ifølge en fersk rapport fra Crypto.com. Dette gjør det verdt å ha en solid coin i GameFi-sfæren, noe som gjør Metacade sitt presale verdt å se nærmere på. Nå som tokenet er tilgjengelig er det mange som har snuser på denne enestående muligheten.

Nå som Metacades 9-trinns token presale er i gang har potensielle innehavere en sjanse til å skaffe seg 100 MCADE-tokens til en veldig god pris på kun 1 USDT. Med hvert trinn kommer en prisøkning, og en siste (salgs)fase som vil være 34 MCADE per 1 USDT betyr at akkurat nå er det perfekte tidspunkt til å skaffe seg en formue i tokens før prosjektet kommer nærmere sin sanne verdi.

Muligheten til å komme inn i den første fasen av et helt nytt metavers-prosjekt er nå, og den vil ikke vare for alltid –  noe som gjør dette til en erfaren investors drøm.

Metacade har fantastiske planer for fremtiden. Det har raskt blitt et av de mest spennende nye metavers-prosjektene som har entret markedet, og deres token presale er definitivt ikke noe du vil gå glipp av.
Du kan delta i Metacades presale her.