Metacade (MCADE) presale vinner terreng og kan innhente metavers-prosjekter som Axie Infinity

Av:
nov 25, 2022
Listen to this article
  • Desentraliserte plattformer ser ut til å ta over metaverset
  • Det populære metavers-spillet Axie Infinity viser tegn til betydelig nedgang, brukere pakker sammen
  • Metacade stormer videre med sitt multi-tittel, fellesskapsledete virtuelle arkadekonsept

Etter lanseringen av presale for den banebrytende Play2Earn metavers-arkaden Metacade (MCADE) har Metacade innhentet store titler som Axie Infinity. Ettersom populariteten til Axie Infinity (AXS) avtar ser Metacade ut til å overta plassen til det og andre titler som den fremste GameFi-destinasjonen.

Hva er Metacade?

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Metacade er en virtuelt fellesskapshub hvor Web3-entusiaster kan møtes å fordype seg i GameFi. Her kan man oppdage de mest populære metavers-spillene, chatte i sanntid og finne ut hvor og hvordan man skal spille for å tjene. Det blir en helt desentralisert GameFi-plattform, hvor brukerne har full kontroll over retningen til Metacade, hvilke spill som topper listene, og hvilke utviklere som mottar tilskudd, kalt Metagrants, for å videreutvikle ideene sine.

Metacade har som mål om å være det ultimate stedet for Play2Earn-spill, og stedet man går for å lære alt om GameFi, finne ut hvilke spill de kan tjene mest på, og måter å gjøre spilling bedre ved å kunne kommunisere direkte med spillutviklerne. Det desentraliserte aspektet betyr at Metacade ikke eies av noe selskap, slik som andre metavers-spill som Axie Infinity. Hos Metacade ligger all makten i fellesskapets hender.

Hvordan fungerer Metacade?

Metacade tilbyr brukerne deres proprietære token, MCADE, for å gjennomføre forskjellige oppgaver. For eksempel skrive anmeldelser, legge ut blokkjede-baserte spill og teste spill under utvikling. Jo større Metacade blir, jo mer vil MCADE-tokenen potensielt bli verdt, og jo mer kontroll vil MCADE-innehavere ha.

MCADE-tokenholdere får muligheten til å bestemme hvilke spillutviklere som mottar tilskudd, basert på hvilke spillideer de liker best. Utviklere kan også lage betaversjoner av ideene sine, for så å bli testet av Metacade-fellesskapet. Spillere vil også ha muligheten til å kommunisere nøyaktig hva de vil ha, hva de ikke vil ha, samt hva de mener bør endres eller forbedres. Denne fullstendig desentraliserte plattformen vil tiltrekke seg utviklere som kanskje ellers ikke får ideene sine hørt, og gir spillerne til Metacade fullstendig kontroll over hvilke spill som lages og hvordan de utvikles.

Hva er forskjellen på Metacade og Axie Infinity?

Axie Infinity (AXS) er et metavers-spill utviklet av Sky Davis studio. Med den integrerte økonomien i spillet kan du kjøpe og samle digitale kjæledyr, som deretter kan avles og kjempe mot andre axies. Axie Infinity ble utviklet i 2017 og ble raskt populært, spesielt i land som Filippinene. Etter å ha betalt en startavgift kan spillerne begynne å tjene AXS-tokens, kalt Smooth Love Potions. I 2020 nådde startgebyrene så høye som 400 USD, men i februar 2022 hadde AXS-tokenene mistet 99 % av verdien sin under det store kryptokræsjet. De har siden ikke klart å gjenvinne sin verdi og popularitet, noe som har drevet en hel horve Axie Infinity-spillere til å forlate prosjektet.

I motsetning til Axie Infinity og lignende metavers-spill, vil ikke Metacade (MCADE) eies av et selskap. Det vil i stedet være en desentralisert plattform der brukere har kontroll over retningen til Metacades fremtid. Det vil heller ikke være begrenset til et enkelt spill, men et mangfold av forskjellige typer som bidrar til å redusere risikoen. Metacade sin målsetning er å være  en virtuell arkade, et sted hvor spillere kan gå for å velge mellom mange forskjellige spill, akkurat som du ville gjort i en fysisk arkade. Dette forhindrer Metacades suksess fra å være knyttet til et enkelt spill, slik som Axie Infinity. Metacade har sitt egen token, MCADE, som vil bli opptjent, brukt og promotert over hele nettstedet for en rekke aktiviteter og brukstilfeller.

Disse forskjellene gjør Metacade og MCADE-tokenet mer stabilt enn tokens knyttet til bare ett spill, slik som Axie Infinity-tokenet AXS. Det er  Metacades fellesskap som blir ansvarlig for hvilke spill som utvikles og blir populære. Listen over de mest populære spillene er spådd å være i konstant bevegelse og holde Metacade oppdatert, interessant og åpent for nye og spennende Play2Earn-muligheter. Mens spill som Axie Infinity mister popularitet og verdi, vil Metacade forbli solid og fremgangsrikt så lenge folk er interessert i spill. Og det vil fortsette å vokse i popularitet ettersom Web3- og GameFi-sektorene fortsetter å styrke seg.
Du kan delta i Metacades presale her.