Tron (TRX) sliter mens Metacade seiler i front med deres MCADE presale

Av:
Nov 28, 2022
Listen to this article
  • Tron ble dratt ned i år på grunn av Terra sine ettervirkninger, noe som fortsatt har en negativ innvirkning
  • Metacade lanseres i markedet, og starter deres overbevisende presale – en fantastisk mulighet
  • Play2Earn-prosjekter kommer til å dominere markedet i det vi går inn i et optimistisk 2023

De siste to årene har vært en kamp for Tron. Coinen som har sett en topp på 0,16 dollar i 2020 og nådde kun 0,12 dollar på høyden av markedet i 2021. Mynten handles nå til $ 0,06 etter det nedadgående markedet i det siste, og selv om den fortsatt rangeres som coin nummer 14 kan ikke investorer forvente mirakler fra dette prosjektet etter år med stagnasjon.

På den andre siden har Metacade en spennende idé for Play2Earn-spillsektoren, og utility tokenet er for tiden i presale.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Les videre for å lære mer om det fremtidige potensialet for disse prosjektene.

Hva er Metacade?

Metacade er et helt nytt prosjekt med planer om å lage et Web3-møtested hvor spillere og kryptofanatikere kan møtes og samarbeide. Det endelige målet med prosjektet er å lage verdens første fellesskapsledede arkade for Play2Earn (P2E)-spill i metaverset. Brukere vil kunne spille de mest populære spillene, se ledertavler, skrive anmeldelser og ha innvirkning på utviklingen til kommende spill, så vel som selve plattformen. Det innebygde utility tokenet til Metacade vil bli brukt til premietrekninger, eksklusive turneringer og staking for belønninger.

Hvorfor er Tron i problemer?

Et stort problem for Tron (TRX) i år var etableringen av en stablecoin kalt USDD. Prosjektet kom inn i stablecoin-markedet bare et par måneder før sammenbruddet av Terra-prosjektet og dets UST stablecoin. Trons stablecoin falt til $ 0,93 mot dollaren, men har siden gått tilbake til $ 0,98. På tidspunktet for Terras problemer måtte Tron legge til sikkerhet for å holde tokenet flytende. Investorer har nå viket unna det desentraliserte finansmarkedet, og etter nylig hacking og kræsj er det ingen institusjonell appetitt for stablecoins.

Hva er en utility token?

En utility token er en kryptovaluta som er laget for å tjene et spesifikt brukstilfelle i et prosjekt. Disse tokenene lar brukere utføre visse handlinger på nettverket. Utility tokens er ikke utvinnbare fordi de er pre-mined og distribuert til investorer i en forsyning utpekt av grunnleggerne. Når det gjelder Metacade kan disse tokenene også stakes for å støtte utviklingen av prosjektet.

Mer om Metacade staking

En av fordelene med å støtte Metacade-fellesskapet ved å stake MCADE er at du mottar en andel av prosjektinntektene. Det er sjelden prosjekter gir mer enn årlig avkastning, og det fremhever det felleseide aspektet ved prosjektet.

Når inntektsstrømmen er opprettet vil det også være en token-brenningsmekanisme, eller et tilbakekjøp for å redusere det totale antallet mynter i omløp. Den totale faste beholdningen ved lansering vil være 2 milliarder MCADE og 1 milliard av disse tokenene har blitt allokert til presale.

Hva er veien videre for Metacade?

Metacade-prosjektet vil fokusere på markedsføring i første kvartal av 2023 for å utvide fellesskapet. Utviklere og spillere vil utgjøre en viktig rolle i prosjektets vekst, og MCADE vil også bli notert på Uniswap — en viktig funksjon for nye mynter. Hvis Metacade kan tiltrekke seg et sterkt spillfellesskap, og er tilgjengelig via store børser, da kan prisen på tokens skyte i været.

Senere i 2023 vil create2earn, play2earn og compete2earn GameFi-modellene ferdigstilles. Prosjektet vil holde seg friskt med en rekke tredjepartsspill som vil bli testet av fellesskapet, og det vil også dele ut MetaGrants til utviklere med ideer for det beste metavers-spillet. Når dette prosjektet er utviklet er det uendelige muligheter hvor man for eksempel kan kjøpe land i andre metaverser og være vertskap for arkaden der det skjer.

Hvorfor har P2E potensiale?

Coins som Tron ønsker å appellere til seriøse utviklere og desentraliserte finansentusiaster, men disse sektorene er kjedelige og vil være trege med å tiltrekke seg nye brukere etter tilbakefallet i DeFi-sektoren. Axie Infinity har vist potensialet til P2E. I 2020 hadde det populære rollespillet 15 000 daglige aktive brukere. Bransjeeksperter var i tvil om blockchain-spilling på grunn av transaksjonshastighet og kostnader.

Imidlertid steg Axies daglige brukere til 2,7 millioner på det meste, noe til og med prosjektets utviklere ikke hadde forventet. Metacade bringer noe nytt til sektoren med et flerspilltema som har reelt sosialt potensial, samt et fellesskapseid prosjekt og metaversets eget potensiale. Alle disse egenskapene har potensialet til å øke prisen på MCADE i de kommende månedene, og til og med årene.

Konklusjon

Coins som Tron (TRX) ser ut til å ha mistet piffen etter den tøffe markedssituasjonen. De har hatt sin storhetstid, men har ikke gjort noe som kommer til å samle et stort fellesskap. Fremtiden til kryptovaluta er metaverset, og hva kan være bedre enn å slå sammen virtuelle verdener med den spennende og populære P2E-spillsektoren. Når Metacade-utviklingen er i full gang kan MCADE-tokenet bli svært etterspurt.
Du kan delta i Metacade presale her.