Hvordan Metacade kan endre metavers gaming i 2023

Av:
Nov 29, 2022
Listen to this article
  • Metacade vil endre det sosiale aspektet av metaversen
  • Metacade vil være en tradisjonell, innbydende følelse av en lokal hangout, men i metaversen
  • MCADE Token tiltrekker seg seriøs interesse

Fotballfans har et bredt utvalg fotballpuber de kan gå for å snakke om fotball, og det er også mange andre steder der likesinnede kan gå for å snakke om sine interesser. Metavers gamerne derimot, har enn så lenge ingen skikkelige møteplasser.

Dette vil Metacade gjøre noe med. Forestill deg at du har funnet et kult nytt spill i metaverset, og du vil fortelle alle vennene dine om det. Ikke bare det, du vil også vise dem nøyaktig hvor du finner det, og i tillegg hvordan spillet fungerer. Høres det interessant ut? Les videre for å lære mer.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Hva er Metacade?

Metacade er en metavers arkadeplattform med mange bruksområder i kryptospillsfæren. I tillegg til å tilby et sted for digitale spillere å være, planlegger de også å arrangere spillturneringer, og til og med tilby spillere muligheter til å tjene gjennom sitt utvalg av Play2Earn-titler.

Metacade har planer om å fullstendig transformere hvordan metavers-gaming fungerer ved å lansere et spillutviklingssenter,  noe som aldri har vært laget før. Alt dette til en demografi som er i rask utvikling. Metacade planlegger å være vertskap for de beste metavers-spillene, samtidig som de gir en mye ønsket sosial mulighet.

Hvordan vil Metacade endre metavers-gaming?

Metavers-gaming ser ut til å ta en stadig større del av den globale markedsandelen når det kommer til spill, og naturlig spilles det meste hjemme, via internett.

Dette gjør at den yngre generasjonen savner sosial interaksjon, spesielt når de spiller favorittspillene sine. Dette er imidlertid vanskelig å gjøre noe med siden unge ofte er vant til, og rett og slett foretrekker, å spille i sitt eget hjem.

Metacade har som mål å tilby et alternativ ved å tilby den tradisjonelle, innbydende følelsen av et lokalt hengested, men i metaverset. Det inneholder også alle spillene som gamerne liker å snakke om.

Det kobler også sammen spill og turneringer, noe som gjør det enkelt og samles for å danne lag før du starter spillet, eller melder deg på en digital turnering.

Ettersom at metaverset blir mer populært kan det i utgangspunktet være litt utfordrende for noen å navigere. Metacade vil gjøre det enkelt for folk å dele de beste metavers gaming titlene med vennene sine, alt på ett sentralt sted.

Hvordan vil Metacade endre det sosiale aspektet av metaverset?

Mens metaverset i stor grad er skapt for metavers gaming vil det også ha store sosiale innvirkninger.

For tiden snakker tenåringer med vennene sine mer over internett enn de gjør personlig. Denne effekten ble ytterligere forsterket av COVID-19-pandemien, så vel som de økende prisene på drivstoff som førte til at foreldre ikke ønsket å kjøre tenåringene til venners hus for å tilbringe tid.

Mange tenåringer bruker i dag Instagram og andre meldingsapper for å kommunisere med hverandre, men ingen av disse er i metaverset. Og Facebook, som tydeligvis planlegger å utvide seg til metaverset ved å endre navn til Meta, er absolutt ikke desentralisert.

Metacade har planer om å fylle det sosiale tomrommet ved å gi tenåringer (og voksne) et sted å møtes og chatte. Spesielt for de som er interessert i spill og krypto. I motsetning til Facebook, som alltid har brukt sine plattformer på en utelukkende profittfokusert måte, tilbyr Metacade brukere en sjanse til å faktisk tjene selv via det sosiale området i metaverset.

Tenk på Metacade litt som en bar der du er aksjonær. For hvert idrettsarrangement som holdes i baren får du en del. Høres ikke det mye bedre ut enn å ha et ansiktsløst selskap som tjener på sosiale og metavers gaming økter?

Metacade vil forvandle jobber i metaverset

I tillegg til å endre de sosiale aspektene samt metavers-gaming i metaverset, planlegger Metacade også at en del av plattformen vil være relatert til jobber og arbeid. Dette vil gi brukere som ønsker å bli ansatt i metaverset en mulighet til å finne en stilling i fremtiden.

Enten en spiller leter etter muligheter innen Play2Earn, Work2Earn eller Compete2Earn planlegger Metacade å være stedet hvor man finner disse mulighetene, noe som gjør det til et knutepunkt for alle aspekter av metavers-gaming.

Er Metacade en god investeringsmulighet?

Metacade har posisjonert seg med potensial til å være en utmerket investeringsmulighet, uansett hvordan du ser på det. Enten du er interessert i metavers-gaming, det sosiale aspektet, eller til og med det økonomiske aspektet, er Metacade et fantastisk valg.

Metacade planlegger presale av mynter som starter i november, hvor 50 % av beholdningen vil være tilgjengelig for salg. Dette vil tillate investorer å komme inn i et prosjekt som ser svært lovende ut – vi skal definitivt benytte oss av denne enestående muligheten.
Du kan delta i Metacades presale her.