Beste metavers coin å investere i før 2023

Av:
Nov 30, 2022
Listen to this article
  • Hvilke metaverse-mynter har det største potensialet – investeringsmuligheter 2023
  • De 7 beste kryptomyntene å investere i det neste året - hvem har mest potensial?
  • Ny metaverse token overtar mer etablerte mynter som Decentraland og øker fortsatt farten!

Kræsjet i kryptomarkedet samt utviklingen av GameFi presenterer en unik investeringsmulighet for 2023 og videre. GameFi og Play2Earn er fremtiden for nettspill, og anslått til å stige som aldri før. Det å finne de beste metavers coinsene å investere i er blitt målet for mange investorer, og når 3 av 4 investorer går inn i kryptomarkedet på grunn av GameFi er sjansen for å være med fra starten til metaverset akkurat nå.

Fremtiden til GameFi

GameFi, som er en kombinasjon av ordene «game» og «finans», har tatt verden for nettspill med storm, og bringer unike investeringsmuligheter i en tid da noen av de beste krypto-myntene har mistet mye av sin verdi. GameFi gir brukere sjansen til å tjene mynter som kan veksles inn i standard valuta, det lar altså brukere tjene penger på å spille spill. Det finnes en rekke metavers-spill med forskjellige måter å tjene penger på, og alle kan bli en fantastisk investeringsmulighet. Da spesielt nyere coins som slapp unna kryptokræsjet i 2022. Disse myntene bør ikke se annet enn gevinster etter hvert som de vokser i popularitet, uten byrden av kryptokræsjet hengende over seg.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Noen av de beste metavers coinsene å investere i nå

Noen av de på listen over beste mynter har eksistert lenge mens andre er nykommere, men alle bør oppleve stabile gevinster i nær fremtid. Populariteten til metaverset, og Gamefi spesielt, vil øke disse myntenes verdi innen 2023 og utover. Noen av de beste krypto coins inkluderer:

Fellesdrevet GameFi-hub:

  1. Metacade (MCADE) – fellesskapsdrevet Gamefi-hub 
  2. Quint (QUINT) – boutique NFT markedsplass
  3. Decentraland (MANA) – virtuell verdensbygger
  4. MetaHero (HERO) – scanner eiendeler i den virkelige verden
  5. NFT Worlds (WRLD) – Minecraft-inspirert bygger
  6. Illuvium (ILV) – skapnings-samlespill i en åpen verden
  7. Wizardia (WZFD) – fantasy og magi rollespill (RPG)

1. Metacade (MCADE) – fellesskapsdrevet Gamefi-hub

Med et presale i startfasen er Metacade en av de nyeste og mest spennende av de beste metavers-myntene å investere i for 2023. Metacade er en fullstendig desentralisert GameFi-hub, og den eneste virtuelle arkaden hvor brukerne har makten til å forme fremtidens spillbransje. Spillere og spillentusiaster bestemmer selv hvilke spill som blir mest populære og hvilke spillutviklere som får tilskudd til å gjøre ideene sine til virkelighet. Med en rekke måter å tjene penger på, inkludert å legge ut de beste spillene, skrive anmeldelser og delta i de mest spennende spillturneringene, vil Metacade være en unik plass hvor du kan fordype deg i alt GameFi, og det er du som sitter i førersetet.

Brukere vil ha mulighet til å kommunisere i sanntid, diskutere og stemme for hvilke spillutviklere som får tilskudd til å lage spillene sine, og hvilke endringer som bør gjøres på spill innenfor Metacade-universet. Med muligheten til å tjene på dette vil majoriteten av inntektene gå til spillerne selv, og utviklerne de velger. Dette vil være et sted hvor det ikke er selskapet som tjener pengene, men fellesskapet.

>>> Du kan delta i Metacade presale her <<<

2. Quint (QUINT) – boutique NFT-markedsplass

Quint er et litt annerledes metaversprosjekt i at det har som mål å blande metaverset og den virkelige verden på unike måter. Quint ser på overflaten ut som mange av de andre beste metavers coins som er tilgjengelige, med muligheten til å kjøpe og selge på en NFT-markedsplass, satse og tjene belønninger. Men det begir den seg også inn i ukjente territorier.

Quint ønsker også å slå sammen den virkelige verden og metaverset på nye måter ved å tilby superstaking-pools (staking er å tjene krypto gjennom å låse midler) hvor brukere vil kunne tjene ekte belønninger, som hotellopphold og restaurantrabatter. For å sementere forbindelsen mellom metaverset og det virkelige liv fullt ut vil Quint også lage en boutique-markedsplass som gir brukerne muligheten til å få NFT-er skrevet ut, innrammet og levert, slik at folk har en fysisk representasjon av NFT-en deres. Dette er et ambisiøst prosjekt hvor butikken er avhengig av populariteten til fysiske NFT-er, og disse har enda sett noe særlig popularitet.

3. Decentraland (MANA) – virtuell verdensbygger

En av de originale metavers verdensbyggerne, Decentraland, har sett sin popularitet falle siden utgivelsen, og kryptokræsjet rammet den spesielt hardt. Likevel er de tilpassbare landtomtene en av bærebjelkene i metaverset, og vil ha en plass blant de beste metavers coins i årene som kommer.

Som enn åpen verdensbygger er poenget med Decrentraland at brukerne skal kjøpe tomter med digitalt land. De kan deretter bygge opp denne tomten som de ønsker, enten ved å lage spill, markeder eller plasser som andre spillere kan leie. Når ser for deg metaverset er det trolig likt et sted som Decrentaland, hvor digitale produkter og land eies av brukerne. Et sted hvor du kan finne alt du leter etter, eller kan bygge det selv. Men kræsjet i kryptomarkedet viste at hvis markedet svekkes kan det gjøre virtuelle landområder for høyt prissatt, om de ikke justerer seg raskt nok.

4. MetaHero (HERO) – scanner eiendeler i den virkelige verden

Et annet særdeles unikt prosjekt, og en av de beste metavers coinsene er MetaHero. De ønsker å endre måten metaverset ser ut på ved å gjøre det mer likt den virkelige verden enn noen gang før. For tiden er metavers-avatarer og modeller datagenererte digitale eiendeler, noe som betyr at hvordan de ser ut vil avvike fra hvordan ting i den virkelige verden ser ut. MetaHero har som mål å gjøre noe med akkurat det.

Istedenfor å modellere gjenstander digitalt har MetaHero målsetning om å lage verdens største, og mest realistiske bibliotek av metavers-ressurser ved å skanne gjenstander og mennesker fra den virkelige verden inn i metaverset. Dette betyr at i stedet for å lage en grafisk avatar har du en avatar som ser akkurat ut som deg. I stedet for et digitalt opprettet objekt, vil du ha en nøyaktig kopi av et objekt i den virkelige verden. På denne måten ønsker MetaHero å gi utviklere muligheten til å gjøre  metaverset så realistisk som mulig. Selv om det er klart at noen brukere foretrekker digitale modeller gjør denne muligheten MetaHero til en av de mest spennende og beste coins for 2023 og utover.

5. NFT Worlds (WRLD) – Minecraft-inspirert bygger

Inspirert av populariteten til de massive åpne verdenene til Minecraft planlegger NFT Worlds å kombinere den virtuelle verdensbyggingen til Minecraft med metaverset og Play2Earn-muligheter. Ved å bruke Minecraft-kode med åpen kildekode kan spillere nyte den kjente opplevelsen med like kontroller og funksjonalitet i spillet. Selv om det ikke er knyttet til selve Minecraft vil det tillate kompatibilitet på tvers av plattformer, noe som betyr at alle med en Minecraft-konto også kan få tilgang til NFT Worlds.

Med en rekke forskjellige «verdener» kan brukere velge spennende kart hvor de kan utforske, bygge og samhandle med andre brukere. De kan lage spill eller markedsplasser der varer i spillet kan byttes mot ekte verdi. Som i Decentraland kan NFT Worlds-brukere kjøpe tomter og bygge dee opp slik de vil, alt med den kjente følelsen av et av de mest populære videospillene gjennom tidene.

6. Illuvium (ILV) – skapnings-samlespill i en åpen verden

I dette Pokémon-lignende universet kan man utforske en virtuell verden og oppdage digitale skapninger kjent som Illuvials. Det er over 100 Illuvials totalt, og hver av dem har egen statistikk, egenskaper, styrker og svakheter, noe som gjør hver spillers reise gjennom Illuvium-universet helt unikt. Brukere kan også handle Illuvials, så vel som eiendeler i spillet som utseende og andre samleobjekter, alt på Illuvium-markedsplassen.

Illuvium er kjent for sine vakre og levende landskap, og det første mynttilbudet lanserte over halvparten av det totale myntbeløpet på 10 millioner dollar, noe som betyr at brukerne ikke trenger å bekymre seg mye om at inflasjon senker verdien av deres ILV-tokens. Med populariteten på vei oppover er Illuvium en av de beste metavers coins å investere i før 2023.

7. Wizardia (WZFD) – fantasy og magi rollespill (RPG)

Til slutt på listen vår over beste metavers mynter å investere i kommer Wizardia, et magisk fantasy-rollespill kjent for sin overbevisende visuelle stil. I Wizardia lager brukere sine egne unike karakterer, levler dem opp og oppgraderer utstyret sitt i et forsøk på å bli den ultimate trollmannen. Spillet tilbyr ikke bare en vakker visuell stil, men heftige PvP- og PvE-kamper der brukere må bruke strategi så vel som styrke for å klatre oppover topplistene til spillets beste trollmenn samtidig som de tjener WZRD-tokens.

WZRD-tokenene har fått gjennomgå etter kræsjet i kryptomarkedet, men ikke så mye som noen av de andre beste metavers myntene har, noe som beviser spillets popularitet. Akkurat nå er tiden inne for å anskaffe disse tokenene til en billig penge før de på nytt øker i 2023.

Hva er i vente for de beste metavers coins i 2023

Når kryptomarkedet tar seg opp igjen fra 2022, og nye spennende metavers-prosjekter som Metacade treffer markedet er mulighetene til å investere i de beste kryptomyntene så vidt begynt. Mens etablerte spill, som Decentraland, fortsatt er en del av listen over beste mynter, kommer de nye prosjektene til å ha en mer stabil økning i verdi siden brukere ikke trenger å kjempe med priser som er høyere enn det nåværende kryptomarkedet favoriserer. Samt de negative aspektene ved en mynt med en verdi langt under det den en gang var.

Dette gjør Metacade til en av de beste metavers coins å investere i før 2023, og muligheten til å være med helt fra starten er nå. Når vi entrer 2023 bør Metacade, så vel som noen av de andre beste kryptomyntene, bare se verdien øke sammen med populariteten. Etter å ha unngått kryptokræsjet betyr det at Metacades pris bare bør stige i 2023 og utover, noe som gjør den til den perfekte investeringsmuligheten nå før prisen klatrer for høyt.

Du kan delta i Metacade presale her.