Solana (SOL) vs. Metacade (MCADE): Hvilken krypto er den beste å investere i?

Av:
Dec 1, 2022
Listen to this article
  • Solana er den raskeste blokkjeden på markedet med planer om å lansere en Solana-basert smarttelefon i 2023
  • Metacade er et nytt prosjekt med ambisjoner om å være en fellesskapshub i spydspissen av GameFi-markedet
  • Metacade har innovative planer om å være et spillkraftsenter, som produserer fellesskapsstøttede spill

Med markedet på bunn er det nå det perfekte tidspunktet for å skaffe seg tokens til en billig penge. Men hva er de beste kryptoene å investere i? Det er mange spennende prosjekter på markedet i dag, og i denne artikkelen skal vi snakke om to av de: Solana (SOL) og Metacade (MCADE).

Vi skal se på hvorfor du kanskje bør vurdere å investere i Solana og Metacade, og hvilken som er den beste kryptoen å investere i. La oss ta en nærmere titt.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Bør du investere i Solana (SOL)?

Solana er en tredjegenerasjons smart-kontrakts plattform bygget for å løse de lave hastighetene og høye transaksjonskostnadene som på Ethereum-nettverket. Det blir ofte sett på som en av de beste kryptoene å investere i. I likhet med Ethereum finner du dApps, DeFi-protokoller og NFT-prosjekter som er bygget med Solana-kjeden i bunn.

Solana har imidlertid en viktig forskjell. I stedet for at det tar noen minutter å gjennomføre en transaksjon verdt et par dollar skjer transaksjoner i løpet av sekunder, og de koster kun rundt $ 0,00025. Disse hastighetene drev Solana inn i de ti beste kryptoprosjektene basert på markedsverdi i 2021 etter at overbelastning blokkerte Ethereum-nettverket, og ger har mynten holdt seg siden den gang. Til tross for Ethereum-fusjonen og andre svake kopier er Solana fortsatt den raskeste blokkjeden på markedet i dag.

En av de største grunnene til å se positivt på Solana er lanseringen av Saga-telefonen Solana Mobile i 2023. Denne smarttelefonen vil bli en av de første Web3-klare enhetene og kommer utstyrt med utviklersett for å lage Solana-baserte apper og funksjoner. Hvis Saga er vellykket, kan den kickstarte en bølge av smarttelefoner designet med blockchain-teknologi og krypto i tankene.

Hva er Metacade (MCADE)?

Metacade er en fellesskapshub som posisjonerer til å bli lederen innen Web3 og Play2Earn-spill. Det er en plattform hvor man kan logge på, spille eksklusive Play2Earn-spill, øke spillinntektene sine og delta i å forme fremtiden til GameFi i en levende fellesskapssetting.

Metacades visjon er å bygge den ultimate destinasjonen for GameFi. Derfor finner du chatterom, forum, guider, topplister og turneringer hvor du kan kommunisere med likesinnede spillere og skaffe deg fordeler i de nyeste Play2Earn-titlene. Alt på en fantastisk plattform.

Metacade har som mål å endre markedet på lik linke med Solana. Men i stedet for å konkurrere mot Ethereum, går Metacade i strupen på spillindustrien. Fremtiden til spill blir i økende grad diktert av spillstudioer med milliarder dollar som ser ut til å være opptatt av å presse så mye profitt som mulig ut av spillerne sine, på bekostning av spilleropplevelsen. I motsetning planlegger Metacade å la spillerne direkte påvirke fremtiden til Play2Earn gjennom et finansieringsverktøy kalt Metagrants.

Hvorfor bør du investere i Metacade (MCADE)?

For å forstå hvorfor Metacades visjon er så viktig, må man se på GameFi-industrien som helhet. Crypto.com forventer at GameFi vil vokse 10 ganger så mye som tradisjonell spilling innen 2025, og vil gå fra en industri på 1,5 milliarder dollar til en industri på 50 milliarder dollar. Metacade som mål å være plattformen som gjør det hele mulig.

Metacades ambisjon er ikke bare å være vertskap for Play2Earn-spill, den vil også hjelpe spillerne til å tjene mer penger. På plattformen finner du den beste alfaen som er delt av bransjeeksperter som igjen kan hjelpe deg med å få et bein i Play2Earn. Anmeldelser og spilloversikter hjelper deg med å finne spillene som er verdt å spille, og når du først har fått erfaring kan du til og med delta i turneringer for å vinne store premier i form av MCADE-tokens.

Det er også belønninger for å dele anmeldelser, tips og annet innhold i lengre form, noe som betyr at du kan tjene ved å hjelpe andre. Kanskje funksjonen med størst inntjeningspotensial vil være Metacades jobbannonser som lanseres i 2024. Her finner du enkle testjobber som bruker Metacades opprinnelige testmiljø, praksisplasser og alle slags stillinger som jobber med selskaper i spydspissen av Web3-utvikling. Alt dette vil bli gjort med MCADE som betalingsmiddel.

Men en av hovedgrunnene til at Metacade (MCADE) kan være den beste kryptoen å investere i er Metagrants sin finansieringsordning. Metagrants tilbyr livsendrende finansiering til utviklerne som lager spillene fellesskapet faktisk ønsker å spille. Prosjekter legges til en samling med dusinvis av ideer, og vinneren, stemt frem av fellesskapet, mottar tildeling fra Metacades felleskasse for å bygge spillet sitt sammen med sine mest lojale fans. Metacade planlegger å ha sin virtuelle arkade fylt med kun de beste Play2Earn-titlene, støttet av fellesskapet.

Når Metacades visjon er oppfylt, er det tiden inne for det siste steget: å gjøre plattformen om til en desentralisert autonom organisasjon (DAO). Da vil kjerneteamet trekke seg tilbake og la fellesskapsmedlemmer ta lederroller. Herfra vil MCADE-innehavere kunne stemme på alle viktige beslutninger, som nye funksjoner, partnerskap, restriksjoner på tokenbeholdning og mer. Det vil da bli verdens første virkelig demokratiske virtuelle arkade.

Er Solana (SOL) eller Metacade (MCADE) den beste kryptoen å investere i?

Som du kan se planlegger både Solana og Metacade å gjøre utrolige ting i sine respektive felt. Med utgivelsen av Saga-telefonen kan Solana innlede en ny æra av enheter bygget for blokkjedesegmentet. Når det gjelder den beste kryptoen å investere i dukker det imidlertid opp en klar vinner.

En kryptoinvestering i Solana akkurat nå kan fortsatt generere enorme gevinster i et oppadgående marked. Men med tanke på at den har hard konkurranse fra flere tredjegenerasjons smarte kontraktsplattformer, og nå Ethereum siden fusjonen, er Solanas fremtid avhengig av evnen til å ligge foran resten av markedet.

Sammenlign det med Metacade, et helt nytt prosjekt som går inn i et raskt voksende marked med liten konkurranse. Hvis alt går etter planen kan Metacade raskt bli en leder av GameFi-markedet, og samle en stor del av markedsandeler samt et lojalt fellesskap på veien. Dette ville virkelig gjøre MCADE til en god handelsvare.

Kombinert med det faktum at tokenet fortsatt er i presale er Metacade definitivt den beste kryptoen å investere i av de to, gitt potensialet for et massivt rally herfra. Akkurat nå er presale fortsatt i fase 1, noe som betyr at du kan få 125 MCADE-tokens for bare $ 1. I fase 8 får du bare 50 MCADE-tokens for $ 1. Hvis du ønsker å maksimere gevinstene dine på en av de beste kryptoene å investere i akkurat nå bør du absolutt vurdere Metacade. Og jo tidligere jo bedre!
Du kan delta i Metacade presale her.