Metacade (MCADE) kan bli den største kryptovinneren i krypto-markedet i 2023

Av:
Dec 2, 2022
Listen to this article
  • Neste oksemarked er på vei! Og et nytt prosjekt kan bli den nye stjernen i kryptoindustrien
  • Metacade-fokus på spillere og utviklere i den populære play-to-earn-sektoren
  • Og kryptomarkedet blomstrer fortsatt i spillsektoren - MCADE vil være den nyeste mynten på markedet

Krypto-markedet vært igjennom en kraftig nedgående trend det siste året med tap drevet av de makroøkonomiske utsiktene. Et styrket marked for amerikanske dollar og statsobligasjoner stoppet momentet til aktiva med relativt høyere risiko. Krypto-markedet vil komme seg, men ikke alle mynter vil erfare sterk oppgang. Investorer må forstå hvordan dynamikken i fellesskapene fungerer og utnytte denne kunnskapen for å tjene når markedet igjen stiger. Et nytt prosjekt som inkluderer disse viktige driverne er Metacade (MCADE).

Hva er Metacade?

Metacade er et nytt prosjekt som tar sikte på å være et knutepunkt for utviklere og spillere i Play2Earn-sektoren. Prosjektets visjon er å skape et spennende og dynamisk metavers-møtested for likesinnede, hvor de kan utforske GameFi og Web3-kultur. Metacade har målsetning om å lage verdens første fellesskapsutviklede Play2Earn (P2E) kryptoarkade. For investorer kombinerer plattformen to av de viktigste sektorene for krypto i de kommende årene: Spilling for å tjene penger og metaverset.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Mynten er allerede i presale, noe som betyr at investorer kan henge seg på allerede nå. MCADE-tokenet kan stakes for å støtte fellesskapet og tjene penger på prosjektinntektene, og mynten vil også ha belønninger i spillet som tilgang til varer og eksklusive P2E-turneringer. Mange kryptovaluta-investorer har bundet seg til foreldede prosjekter med et tregt fellesskap, og dette vil bli straffet når markedet igjen øker. I motsetning kan Metacade bringe investorer sammen med gründere, utviklere og kryptoentusiaster som ønsker å dele sine interesser, ferdigheter og talenter for et felles mål.

Hvorfor bør du investere i P2E Gaming?

Statista melder at spill ikke lenger bare er en interesse for nisjen, men et marked verdt milliarder med årlige bransjeinntekter på 197 milliarder dollar. Kryptoindustrien fikk et glimt av spillsektorens inntektspotensial med den voldsomme økningen til Axie Infinity. P2E-spillet så prisen på mynten stige fra bare få cent til $ 160 med 2,7 millioner daglige brukere på topp. Et spill skapt av et asiatisk designhus forårsaket til og med problemer på det filippinske arbeidsmarkedet da spillere sluttet i jobben for å heller samle NFT-er og myntbelønningene i Axie.

En fersk rapport fra BGA melder at 1,4 millioner wallets blir brukt i spill daglig, som er nesten 50 % av blockchain-bruken. Gaming-NFT-er sto også for 20 % av alt NFT-salg i 2021 som utgjorde 4,5 milliarder dollar. Disse tallene kan bli enda større i et stigende marked.

Hvorfor bør du investere i Metacade?

Metacade er innvolvert i de to mest spennende og populære sektorene i kryptomarkedet, og tar med seg en revolusjonerende idé i form av en metavers arkade. I tillegg til den nye ideen er dette et prosjekt som vil bli utviklet og eid av fellesskapet. P2E-sektoren har vist potensialet for investorer med eksplosjonen i Axie Infinity, og spillere på den tiden rapporterte at spillet ikke engang var bra. Likevel ga det et stort inntjeningspotensial. Metacade kommer med flere titler, laget av spillere og testet av spillere for å oppmuntre til spilling. 

Kryptomarkedet har vært brutalt i det siste, og investorer som ønsker å holde seg involvert ved å investere i Bitcoin for så å vente på en pris på $ 100k eller $ 500k kommer til å bli veldig skuffet over resultatet. P2E og metaverset kan gi gevinster langt over en digital gull- eller betalingsmynt.

Konklusjon

Den nedgående trenden i krypto-markedet har vært tøft for prosjekter som Ethereum (ETH) og Avalanche (AVAX) ettersom investorer viker unna DeFi-prosjekter. Det nedadgående krypto-markedet og NFT-salg hjalp heller ikke ETH, og det kan ta lang tid for begge myntene å komme seg tilbake. Investorer som ble brent ved å investere i disse tokenene bør ta en titt på Metacades presale. Markedet forbereder seg på en potensiell økning i MCADE som kun har blitt sett hos meme-myntene. På toppen av det kan Metacade-arkaden endre hele P2E-sektoren, og med de riktige spilltitlene kan markedsverdien nå enda høyere.

Du kan delta i Metacade presale her.