Flame animation

Heteste nye
meme-mynt

Flame animation
Coin spinning animation

100x potensial

Shiba Memu Roll-out Logo KJØP NÅ

Metacade og Enjin myntpris spådom: Her er hvorfor Metacade vinner

Av:
Dec 5, 2022
Listen
  • Metaverset kan bli det mest populære prosjektet i kryptosektoren
  • Metacade og Enjin kommer til å konkurrere om å være mynt nummer en
  • Metacades tilgang til spillfellesskapet gir stort avkastningspotensial

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Kryptomarkedet ser ut til å posisjonere seg for et stigende marked på tvers av metavers-sektoren, og det vil bli kamp om å være det beste metavers-tokenet. Metacade (MCADE) og Enjin Coin (ENJ) er to navn som vil være i investorenes tanker når flere brukere entrer den virtuelle verden. 

Enjin er en solid plattform for spillutviklere hvor de kan bygge økosystemet sitt, men Metacade bringer mer til kampen med et bredere tilbud som gir det sterkere prisutsikter.

Hva er Metacade?

Copy link to section

Metacade har som mål å bli den beste GameFi-destinasjonen, med god tokenomi, fellesskapsledelse og spill for å tjene penger. Prosjektet er for tiden i presale, og MCADE-tokenet vil være det viktigste styrings-tokenet innehavere kan bruke til å stemme på prosjektutviklingen.

Tokenet vil også brukes i andre plattformverktøy som å gi tilgang til premietrekninger, store pengeturneringer og mye mer. Det interessante aspektet er at dette prosjektet er fellesskapsledet, og det vil tiltrekke seg de beste utviklerne og spillerne til å bygge deres metavers arkade.

Metaverset vil handle om sosial dynamikk og utforskning, men Metacade vil naturligvis også være et perfekt møtested for spillentusiaster. Plattformens fokus på å tilby det beste av spill for å tjene betyr at spillere aldri trenger å forlate metaverset tomhendt. De som bare spiller av og til, så vel som hardcore-spillere, vil elske dette prosjektet fordi det vil være vert for en rekke forskjellige titler med inntjeningspotensial. Og når brukertrafikken er høy, vil store bedriftsannonsører også strømme til plattformen. Det er mange aspekter ved MCADE som gjør at den kan oppnå samme status som meme-myntene.

Enjin Coin pris spådom

Copy link to section

Enjin Coin (ENJ) er en plattform for seriøse spillutviklere, men da uten noen skikkelig morofaktor eller fellesskap. Prosjektet har produkter som utviklere kan bruke til å lage sine egne NFT-er og samleobjekter i spillet, som da kan handles og brukes i andre spill. Det er også muligheten til å legge til et native token til prosjektet ditt og knytte det til ENJ via Exfinity.

Et annet produkt er Jumpnet som tillater skalering for Ethereum. Prosjektet kan trekke til seg utviklere, men vil møte motstand for å nå den samme trekkraften i prisen som meme-myntene. Prisen for Enjin Coin vil først ha som mål å nå de tidligere høydepunktene til $ 3,50, men ENJ kommer til å møte motstand over det nivået da produksjonen på kort sikt ikke vil matche veksten til metaverset.

Metacade pris spådom

Copy link to section

Metacade har store muligheter til å øke myntprisen i de forskjellige stadiene. Den første av disse vil være i den tidlige markedsføringskampanjen som er planlagt inn i 2023. Med et voksende fellesskap av spillere og utviklere forventes etterspørselen etter MCADE å se en økning i pris. Topputviklere vil med stor sannsynlighet ha et større tokenlager for å ha større innflytelse på resultatet av prosjektet.

Neste utviklingsstadium vil være blockchain P2E-spill, og om prosjektet kan finne de riktige titlene vil en sterk daglig brukerbase ha svært positiv innvirkning på tokenet. Det følgende stadiet vil være metaverset, som er et marked med enormt potensielt for Metacade.

De største metaverse krypto-tokenene har en prosjektverdi på 1 milliard dollar. Det vil være $ 1 for MCADE basert på 1 milliard mynter i deres token presale. Disse verdivurderingene er imidlertid på bunnen av et nedgående marked, og det er en veldig forsiktig spådom for mynten. Pessimismen i markedet har tynget prosjektene, men optimismen vil komme tilbake.

Konklusjon

Copy link to section

Metaverset har posisjonert seg for å bli en massiv sektor for kryptomarkedet hvor Metacade og Enjin Coin vil kjempe om å bli den beste metavers-mynten. Enjin Coin vil gi en god plattform for spillutviklere, men den mangler meme-myntpotensialet og den diversifiserte plattformen til Metacade.

Begge prosjektene kan gjøre det bra, men ENJ har eksistert i lang tid og er allerede kjent i kryptomiljøet. Metacade er et nytt prosjekt som for øyeblikket er under radaren, det kan dermed potensielt øke kraftig med investor- og spilleradopsjon. Den første fasen vil være markedsføringskampanjen for å tiltrekke seg et sterkt fellesskap. Når spilltitlene er lagt til vil en økning i brukere utvikle prosjektet til et komplett GameFi-tilbud, godt tilpasset for å tjene på og dra nytte av et voksende og lukrativ metavers.
Du kan delta i Metacade presale her.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.