Ad

MEME-MYNTENS STORHETSTID ER KOMMET

Memeinated animation

NESTE 100x PRESALE STARTER SNART

KJØP NÅ

Polygon vs Metacade: To prosjekter å ha i kikkerten i 2023

Av:
Dec 7, 2022
Listen
  • Metacade har som mål om å være en komplett fellesskapshub for Web3-spillere.
  • Metacade presale-pris dobles i siste presale-fase.
  • Både Polygon and Metacade er førsteklasses web3-prosjekter du bør følge med på i 2023.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Etter å ha studert kryptomarkedet med lupe har vi funnet to prosjekter som enhver investor bør ta en ekstra titt på nå som 2023 nærmer seg, Polygon og Metacade.

Av de to er Polygon det mer etablerte prosjektet, mens Metacade en svært spennende, plattform som fortsatt er i presale, noe som betyr at den til sammenligning har et mye større oppsidepotensial.

I denne artikkelen sammenligner vi Polygon med Metacade slik at du kan lære om eventuelle likheter mellom dem, samt utvide din kunnskap om disse lovende prosjektene.

Polygon vs Metacade: En oversikt over Polygon

Copy link to section

Polygon (MATIC) er en Layer 2-løsning somkjører på toppen av Ethereum på en mer effektiv og skalerbar måte. Det kan også bli referert til som en sidechain. Polygon er i hovedsak raskere og billigere for brukerne, med økt fleksibilitet sammenlignet med Layer 1-løsninger. MATIC-tokenet er for øyeblikket tilgjengelig på de fleste store børser.

Mens Polygon har sett en enorm vekst og vist seg å være svært populær i løpet av det siste året eller så, er utsiktene for 2023 kanskje ikke like lukrative av en rekke grunner. For det første så den prisstigningen tidlig med svært rask vekst i starten, noe som kan indikere lavere fremtidig vekst. MATIC er for tiden priset til rundt $ 0,94 med en all time high på $ 2,72. På et tidspunkt i 2019 ble det priset til bare $ 0,004, ifølge data fra CoinMarketCap. De som eide tokenet fikk mest sannsynlig enorm fortjeneste etter den første store stigningen.

Akkurat nå ser det imidlertid ut til at interessen har avtatt siden det er mange andre Layer 2-konkurrenter på markedet. Selv om den kan være nyttig for spesifikke brukstilfeller appellerer det ikke spesielt til større publikum, som for eksempel gamere eller Web3-entusiaster. Det er svært lite sannsynlig å se lignende veksttopper i 2023 og utover, til tross for at det generelt blir sett på som et raskt, effektivt og flerbruks Layer 2.

Polygon vs Metacade: En oversikt over Metacade

Copy link to section

Når det gjelder Polygon vs Metacade, hvem stikker av med seieren?

Metacade sitt mål er å bli verdens første fellesskapsutviklede kryptoarkade hvor man kan spille for å tjene. Med fellesskapet i kjernen vil plattformen være det perfekte stedet for spillere, utviklere og kryptovalutaentusiaster hvor de kan møtes og samarbeide. De har som målsetning å bli et sentralt knutepunkt der alle kan møtes og dele ferdigheter, ideer, mål og mer – slik at alle kan nå sine ambisjoner og mål innen gaming.

MCADE-innehavere kan stake sine tokens for å få enda flere av dem, og de største innehaverne kan en dag ha innvirkning for Metacades retning siden plattformen tar sikte på å gå over i et DAO-styrt økosystem.

Metacade vet at innhold er nøkkelen til plattformen, og implementerer derfor et work2earn-rammeverk som en del av Metagrants-systemet. Dette er en måte for utviklere å få finansiell støtte der fellesskapet stemmer over hvordan Metagrants tildeles, og de beste spillideene får et viktig løft i produksjonen. Det er en unik måte å sørge for at bare titler av den høyeste kvalitet kommer inn i arkaden. Titler som er fullt støttet av fellesskapet som spiller faktisk spiller disse spillene.

Spillere kan vinne premier i en rekke konkurranser, og det vil være web3-jobbannonser som gir muligheter for spilltesting og deltidsjobber i Metacade-økosystemet. Prosjektet har mange ambisjoner, men det har en robust og praktisk tilnærming noe som sikrer at funksjonene appellerer til distinkte grupper av investorer, spillere og web3-entusiaster. Metacade er i en førsteklasses posisjon, og i rett tid, til å gå inn i et marked som kommer til å eksplodere i popularitet i løpet av det neste tiåret.

Metacade-fellesskapet er også aktivt på Twitter, YouTube og Instagram. Mottoet er Play, Earn, Build og Connect i Web3.

Er Metacade en langsiktig investering?

Copy link to section

Metacade er en fantastisk langsiktig investering når man tar i betraktning alt prosjektet har å tilby. Kryptovaluta-tokens er knyttet til spesifikke bransjer, men få bransjer viser seg å være så lukrative som web3-gaming. Yngre generasjoner har begynt å se etter levedyktige karrierer fra eSports konkurranse-spilling, og play2earn-konseptet i Metacade går direkte inn i denne trenden.

Spillindustrien har mange spin-off-industrier, for eksempel markedsføring, annonsering, utvikling, testing, sikkerhet, etc. Med det kommende metaverset vil in-game-annonsering bli ekstremt fremtredende. Metacade tilbyr et allsidig verktøy som kan implementere og bidra til å utvikle disse trendene, noe som øker dens verdi som en investering.

Som et sentralt knutepunkt er Metacade perfekt posisjonert for å tiltrekke seg mange web3-gamere som leter etter et sted de kan møtes, spille og investere i gaming. Markedet går ingen andre steder enn opp, og Metacade kan derfor være den perfekte langsiktige investeringen.

Det kan være en fantastisk langsiktig investering og en fantastisk kortsiktig investering, avhengig av markedssyklusene.

Polygon vs Metacade: Hvorfor Metacade vil ha større suksess

Copy link to section

Metacade vil sannsynligvis ha større suksess enn Polygon av mange grunner, og vi har allerede nevnt noen. For å oppsummere:

  1. Metacade er nå i presale, Polygon har allerede sett sin vekstoppgang.
  2. Metacade treffer et spesifikt publikum, Polygon et mer generelt.
  3. Interessen for Layer2-kjeden har avtatt, mens Web3-spillinteressen vokser og vokser. 
  4. Metaversets konsept er på vei til å eksplodere i popularitet og investeringer. Metacade er godt integrert, og i en utmerket posisjon til å dra nytte av denne populariteten.

I kampen mellom Polygon og Metacade er det en klar vinner, og det er ikke Polygon.

Du bør holde øye med begge prosjektene i 2023, men selvfølgelig bør du ha mer fokus på prosjekter med mer oppsidepotensiale der det er mulig.

I den første fasen av Metacades presale er prisen for 125 MCADE for $ 1, eller $ 0,01 for en MCADE. Men ved slutten av presale vil prisen dobles til $0,02. Det er klart at det er en mye bedre idé å kjøpe så snart som mulig og dra nytte av disse tidlige tilbudene mens du fortsatt kan.
Du kan delta i Metacade presale her.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.