Ad

MEME-MYNTENS STORHETSTID ER KOMMET

Memeinated animation

NESTE 100x PRESALE STARTER SNART

KJØP NÅ

7 av de beste metaverse-mynter å kjøpe i 2023

Av:
Dec 8, 2022
Listen
  • Metaverse, den nye stjernen i det store kryptouniverset, vokser fortsatt
  • Kom i markedet nå som har en estimering på 800 milliarder dollar innen 2024
  • Nå ønsker vi å vise deg de 7 beste kryptomyntene du kan kjøpe for det kommende året!

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Metaverset er den neste store teknologiplattformen, og det er ikke våre ord. Dette er nemlig et direkte sitat fra Bloomberg som spår at metaverset vil være verdt 800 milliarder dollar innen 2024. 2023 er antatt til å bli et stort år for metaverset, så akkurat nå er tidspunktet for se seg om etter metavers-mynter å kjøpe mens markedet tilbyr rabatterte priser. Men hvor skal man begynne?

I denne artikkelen skal vise på syv av de beste metavers-mynt-kjøpene for 2023, og hvilken av dem vi tror kan gi best avkastning i årene som kommer. 

1. Metacade (MCADE) – den beste metavers-mynten å kjøpe

Copy link to section

Metacade (MCADE) er et knutepunkt for felleskapet som har som mål å være Web3 sin ultimate destinasjon for metaverset og spill for å tjene penger. Metacade vil være stedet hvor brukerne går for å oppdage de nyeste metavers-spillene, møte likesinnede spillere og lære de beste teknikkene for å maksimere inntektene innen play2earn.

Metacade er i bunn og grunn en alt-i-ett-plattform som kobler alle play2earn-spill sammen. På plattformen finner du anmeldelser, topplister og alfa fra bransjeeksperter for å hjelpe deg raskt å finne de beste play2earn-titlene. For å lokke de med kunnskapen til å hjelpe mindre erfarne spillere, belønner Metacade brukere med MCADE-tokenet hver gang de bidrar med anmeldelser, tips og annet nyttig innhold. Selv om du akkurat har begynt, har du fortsatt mulighet til å tjene MCADE for ganske enkelt å dele tankene dine om et spill du har spilt.

Faktisk tilbyr Metacade flere måter å tjene penger på i tillegg til inntektene fra spill og å dele innhold. På plattformen finner du premietrekninger og eksklusive turneringer du kan delta i for å få sjansen til å skaffe deg flere MCADE-tokens.

Det er også muligheter for å være spilltester hvor brukere kan tjene bare ved å gi tilbakemeldinger på spill som er under utvikling mens de bruker Metacade sitt innebygde testmiljø. I 2024 vil Metacade lansere sine egne jobbannonser som vil være vertskap for jobber som spenner fra deltids-spilletesterroller til seniorutviklerstillinger hos noen av de mest innovative selskapene i metaverset.

Funksjonaliteten med størst potensial er imidlertid Metagrants. Metagrants er et finansieringsverktøy som lar fellesskapet bestemme hvilke metavers- og Play2Earn-spill de vil skal bli utviklet. For å vinne en Metagrant må utviklere først konkurrere med dusinvis av andre utviklere ved å presentere prosjektideen deres. MCADE-innehavere stemmer deretter på hvilken de er mest begeistret for å spille, og vinneren tildeles midler for å gjøre visjonen deres til en realitet.

Herfra vil spillets mest lojale fans få en kritisk rolle ved å gi tilbakemelding under utvikling og betatesting. Metacade sitt mål er å produsere noen av de beste metavers- og play2earn-titlene på markedet, alle huset i deres virtuelle arkade slik at alle får tilgang.

Når plattformen med tiden blir vert for et yrende og selvforsynt fellesskap vil Metacade-teamet trekke seg tilbake og gjøre fellesskapet om til en desentralisert autonom organisasjon (DAO). På dette tidspunktet vil MCADE-innehavere stemme over viktige beslutninger for å bestemme plattformens fremtid, og blir dermed verdens første fellesskapseide virtuelle arkade. Med alle disse fantastiske ideene og planene er Metacade glatt den beste metavers-mynten å kjøpe for 2023.

>>> Du kan delta i Metacade sitt presale her <<<

2. The Sandbox (SAND)

Copy link to section

The Sandbox (SAND) er en virtuell 3D-verden utviklet på Ethereum-blokkjeden hvor alle kan bygge på og utforske. Grunnlaget er dets 166 464 tomter med digital eiendom, representert av LAND-tokenet. Dette kan handles på The Sandbox sitt marketplace for så mye som hundretusenvis av dollar i verdi av SAND-tokens!

Mens The Sandbox ofte sammenlignes med Roblox med sine brukergenererte opplevelser og blokkede design er det én viktig forskjell: hver gjenstand, klær, smykker og tomter er eierens egen gjenstand og lagret på blokkjeden for beviselig eierskap. ASSETs, for eksempel, brukes til å lagre alle objekter i spillet, som trær, biler, skulpturer og til og med AI-karakterer. Hver av disse ressursene er utviklet i VoxEdit, The Sandbox sin objektredigerer kan brukes til å lage praktisk talt alt du kan forestille deg. De kan også kjøpes og selges på The Sandbox sitt Marketplace.

ASSETs brukes i Game Maker, som er en plug-and-play-løsning for å utvikle dine helt egne spill og opplevelser. Det er rundt 100 spill og opplevelser som allerede er laget av The Sandbox-spillerne. Store navn som Paris Hilton, Snoop Dogg og The Walking Dead tilbyr sine egne metavers-opplevelser som alle kan spille. Det er et utmerket andrevalg på listen over de beste metavers-myntene å kjøpe i 2023.

3. ApeCoin (APE)

Copy link to section

ApeCoin (APE) er styrings- og utility-tokenet til Ape-økosystemet, og det gir innehaverne eksklusiv tilgang til spill, varer og stemmerett for å styre fremtiden til Ape DAO. Det ble opprettet av Yuga Labs, selskapet bak de utrolig vellykkede Bored Ape Yacht Club (BAYC), Mutant Ape Yacht Club (MAYC) og Bored Ape Kennel Club (BAKC) NFT-prosjektene. Å være en APE-innehaver lar deg også gå inn i Otherside, Ape-økosystemet sitt metavers.

Det eneste vi vet om Otherside er at det er et sci-fi-basert metavers, komplett med en oppslukende historie og tomter kjent som Otherdeeds. 55 000 av de 200 000 Otherdeeds som eksisterer har allerede blitt auksjonert bort til APE-innehavere, og selges for en nypris på $ 5 800. Auksjonen var så populær at i løpet av 24 timer hadde Otherdeeds solgt for over 500 millioner dollar, og presset gas-prisene opp på hele Ethereum-nettverket, ifølge Decrypt.

Otherside utvikles i samarbeid med Animoca Brands, selskapet som laget The Sandbox og andre metavers-titler. Med Yuga Labs’ visjon om å innlede «den nye grensen for digital interaksjon», er det sannsynlig at APE kan være en av de beste metavers-myntene å kjøpe i 2023. Av den grunn kommer den på tredjeplass på listen.

4. Enjin (ENJ)

Copy link to section

Enjin (ENJ) er ikke et metavers i seg selv, men en grunnleggende byggestein for utviklere som leter etter en enkel løsning for eierskap og administrasjon av eiendeler i spill. Enjin er designet for å kunne raskt integreres med ulike spill for å gjøre det mulig for brukere og enkelt lagre, bytte og overføre NFT-elementene sine i spillet.

Måten Enjin fungerer på er enkel. En gjenstand er laget som en NFT av spillets utviklere, som tildeler verdi til gjenstanden ved å låse ENJ inne i en smart kontrakt. NFT kan byttes mellom spillere for bruk i spillet og løses inn de låste ENJ-tokenene hvis ønskelig. Mens mange prosjekter implementerer sine egne varehåndteringssystemer, er Enjin en av de beste på grunn av brukervennlighet og interoperabilitet.

Enjin Smart Wallet er en lommebok som lar brukere se, handle og selge alle gjenstandene sine i spillet utenfor spillmiljøet, noe som forenkler ressursadministrasjonen betydelig. Enjins Software Development Kits (SDK-er) gjør integrering av Enjin med ethvert spill til lett som en lek. Gitt Enjins nytteverdi i fremtidig metaversutvikling er det den fjerde beste metavers-mynten å kjøpe i 2023.

5. Axie Infinity (SLP og AXS)

Copy link to section

Axie Infinity (AXS) er et play2earn-spill som så massiv popularitet under det stigende kryptomarkedet i 2021. Spillet foregår i Lunacia, en verden fylt med søte monstre kalt Axies. Målet er å bygge et lag med Axies som brukes i kamp mot andre spillere for sjansen til å vinne Smooth Love Potion (SLP) og Axie Infinity Shards (AXS) tokens. Axier er NFT-er som kan handles på Axie Infinity Marketplace, med priser som varierer fra noen få dollar for en vanlig Axie til hundretusener for de sjeldneste.

Ved å fullføre oppdrag, skaffe seg ressurser og jakte på skatter kan spillere tjene enda flere SLP- og AXS-tokens. Dette gjorde det mulig for noen spillere i land med lavere inntekt å begynne å spille Axie Infinity på heltid, da det betydde at de kunne tjene mer penger enn den vanlige jobben sin mens de jobbet hjemme med familien.

Selv etter at noe av hypen stilnet har Axie Infinity fortsatt hundretusenvis av månedlige spillere, ifølge DappRadar, noe som beviser levetiden for et av de mest suksessrike Play2Earn-spillene. Det er det femte valget for de beste metavers-myntene å kjøpe i 2023.

6. Star Atlas (ATLAS og POLIS)

Copy link to section

Star Atlas (ATLAS) er et metavers-spill som utspiller seg i verdensrommet. Historien finner sted i år 2620, og spillerne navigerer rundt i romskipet deres, danner allianser, skaffer ressurser og planlegger intergalaktisk dominans i prosessen. Den er bygget på Solana-blokkjeden, noe som gir den fordelen med lynraske hastigheter og ubegrenset skalerbarhet, og bruker Unreal Engine 5 for å skape en fantastisk opplevelse. Dette er et av de eneste metavers-prosjektene på markedet som utnytter Unreal 5-motoren.

Spillere bruker ATLAS-tokenet for å kjøpe romskip, verktøy og land, som alle er lagret på Solana-blokkjeden som NFT-er. Hovedmålet er å dominere verdensrommet ved å utvide imperiet ditt, samarbeide med andre og utvinne ressurser for å finansiere utforskningen og kampene med rivaliserende fraksjoner. ATLAS kan brukes til å kjøpe POLIS, spillets styringstoken, som brukes i hver fraksjon, eller regions DAO, for å bestemme hva spillerne skal fokusere på neste gang. Dette kan være å angripe en naboregion eller styrke ditt eget forsvar.

Til tross for at det ikke er fullt lansert ennå er Star Atlas et av de mest lovende metavers-prosjektene på markedet. Dette plasserer den på sjetteplass på listen vår over de beste metavers-myntene å kjøpe i 2023.

7. Highstreet (HIGH)

Copy link to section

Highstreet (HIGH) er et kryptoprosjekt som bruker metaversets teknologi for å revolusjonere måten vi handler på. Den største funksjonaliteten til Highstreet er muligheten for merker å lage virtuelle butikker som viser frem varene deres i en 3D-verden. Netthandel har forvandlet detaljhandelsmarkedet det siste tiåret, og nå er Highstreet posisjonert til å spille en sentral rolle i det neste trinnet av handelen: metavers-shopping.

I Highstreets butikker kan du kjøpe gjenstander fra den virkelige verden (lagret som NFT-er) med HIGH-tokenet som du kan bruke i spill og løse inn i den fysiske verdenen. Klesplagg har for eksempel et dobbelt formål ved at de gir Highstreet-avataren din et løft, samtidig som de kan brukes i den virkelige verden!

Highstreet er ikke bare begrenset til shopping. I Highstreet-metaverset kan du også kjempe mot monstre, fullføre oppdrag og henge med venner i Highstreet Home. Snart vil du kunne utforske mange spennende miljøer i Highstreet World, som de snødekte AVAX-alpene, Binance Beach ved sjøen og det futuristiske Land of Tomorrow, alle med sine egne unike monstre og oppdrag for uendelig underholdning.

Med merker som Balenciaga, Adidas og Nike som eksperimenterer med metavers-handel er det sannsynlig at Highstreet vil bli sett på som en pioner for denne detaljhandelsrevolusjonen. Av den grunn er det vårt syvende og siste valg som en av de beste metavers-myntene å kjøpe i 2023.

Metacade (MCADE) er vårt førstevalg

Copy link to section

Det er mange fantastiske metavers-prosjekter på denne listen. Spill som The Sandbox og Axie Infinity har allerede vist seg å være svært populære blant Web3-nettbrukere, og andre, som Star Atlas og Highstreet, har sannsynligvis en lys fremtid foran seg. Men det er ingen bedre metavers-mynt å kjøpe enn Metacade.

Mens de andre er avhengige av at metaversene deres kan tiltrekke seg en betydelig brukerbase, er Metacade avhengig av at metaverset og Play2Earn-spill tar fart. Og ifølge Global Market Estimates er metavers-gaming satt til å vokse fra en industri på 36,81 milliarder dollar i 2022 til en industri på 710,21 milliarder dollar i 2027. I mellomtiden forventer Crypto.com at Play2Earn-spill vil vokse med 10 ganger hastigheten på vanlig spill innen 2025. Med denne statistikken i tankene er sjansene for Metacade sin langsiktige suksess tidoblet.

Hvis du ønsker å komme tidlig inn i veksten av metaverset og Play2Earn-spill, så er dette det perfekte tidspunktet. Metacade sitt presale er nå i gang, og jo tidligere du kjøper, jo flere MCADE-tokens får du. I fase 1 får du 125 MCADE-tokens for $ 1, i fase 8 får du bare 50 MCADE-tokens for $ 1. Dette er en mulighet til å mer enn doble din langsiktige avkastning ved ganske enkelt å være en av de tidlige investorene i Metacade!
Du kan delta i Metacade sitt presale her.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.