Ad

MEME-MYNTENS STORHETSTID ER KOMMET

Memeinated animation

NESTE 100x PRESALE STARTER SNART

KJØP NÅ

Etter FTX-kollapsen hopper investorene på Metacade (MCADE)

Av:
Dec 9, 2022
Listen
  • FTX-kollaps på grunn av dårlig styring rammer kryptomarkedene hardt over hele linja
  • Metacade (MCADE) presale navigerer gjennom bjørnestormen
  • Økende antall investorer berømmer Metacade for sin brede nytteverdi

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Kryptomarkedene ble drevet til kaos i begynnelsen av november 2022, da et massivt svart hull ble oppdaget i balansen til FTX, verdens nest største kryptobørs. Til tross for FTXs erkerival, Binance, innledende forsøk på å tilføre likviditet i FTX og redde dem fra kollaps, begjærte FTX amerikansk konkurs og tørket ut 2 milliarder dollar i FTX-tokenverdier.

En svært attraktiv ny kryptomynt som ikke har lidd er MCADE, den opprinnelige valutaen til Metacade. Her er grunnen til at investorer hopper på Metacade, og hvorfor du bør vurdere å gjøre det samme.

Hva er Metacade?

Copy link to section

Metacade er et GameFI-prosjekt som bruker Web 3.0-teknologi for å utvikle metaverse ledende videoarkade. Plattformen vil tilby et utvidet utvalg av play-to-earn-spilltitler som spillere kan dykke ned i, alt mens de henger med gamle venner, konkurrerer mot nye, rykker opp på topplistene og tjener inn på samme tid.

Det overordnede målet med Metacades plan er å skape et fullt fungerende møtested for spillfellesskapet, der spillere og fellesskapsmedlemmer en dag vil få full kontroll over retningen til plattformen. Når kjerneutviklingen til plattformen er fullført, planlegges den å gå over til en DAO der respekterte fellesskapsmedlemmer vil lede ved stemmerett og hjelpe til med å administrere Metacades skattkammer.

Hvordan fungerer Metacade?

Copy link to section

MCADE-mynten er hjørnesteinen i Metacade og underbygger alle delene av økosystemet. Den vil bli brukt til å stemme på plattformen, betale for spill, kjøpe varer og drive andre plattformfunksjoner. Spillere vil ha flere muligheter til å tjene belønninger fra plattformen, inkludert spill for å tjene penger, backtesting og tilbakemelding til utviklere, sosial interaksjon og skriving av spillanmeldelser.

I mellomtiden vil midler strømme inn i plattformen via annonsører, investeringer og pay-to-play-titler. Denne inntekten kan deretter reinvesteres videre i plattformen for å utvikle flere spill eller til og med brukes som belønning for spillere. Det vil ikke være avhengig av enkelttitler, noe som ofte gjelder for store spillstudioer som er prisgitt risikokapitalister som kun er interessert i avkastning på pengene sine, ettersom Metacade økosystem er smart designet for å støtte seg selv.

Spillutviklere kan presentere planene sine for fellesskapet, som så stemmer på prosjektene de aller helst vil se i arkaden. Vellykkede søkere vil motta Metagrant for å hjelpe dem med å finansiere prosjektene sine. Ved å holde utviklingsprosessen innenfor fellesskapet, sikrer det at bare de absolutt beste og mest ettertraktede prosjektene kan komme gjennom, og tilføre sann verdi til plattformen.

Andre fremtidsplaner inkluderer et karriereknutepunkt der medlemmer kan søke på jobber hos de mest spennende Web 3.0-selskapene. Bedrifter drar også nytte av å finne de beste nye talentene for å bidra til å danne fremtiden til Web 3.0-industrien, og i Metacades tilfelle, GameFi-området. Denne utviklingen kommer sannsynligvis til å tre i kraft når spilldelen av Metacade er i full flyt med utrulling en gang i 2024.

Hvordan har MCADE ridd bølgen av FTX-kollapsen?

Copy link to section

Krakket til FTX utslettet omtrent 100 milliarder dollar av verdien av kryptomarkedsverdier, rystet investorenes og markedets tillit til krypto og reiste spørsmålstegn om levedyktigheten og sikkerheten til midler investert i kryptoprosjekter.

Selv om det tegner et ganske dystert bilde, er det ikke bare dårlige nyheter. Mange nye prosjekter, spesielt Metacade under presale, har blitt beskyttet mot denne siste vanskeligheten i markedet. I tillegg har Metacades spennende og tankevekkende veikart lokket investorer de siste månedene, som nå strømmer mot MCADE.

Kjøp MCADE presale

Copy link to section

Innovasjonen i prosjektet, sammen med prosjektets tydelige bruksområde, har grepet fantasien til et bredt spekter av investorer og skapt en betydelig summing rundt MCADE og gjort det til årets må-kjøpe, spesielt i presale-fasen.

MCADE har ni runder av presale, hvor verdien av MCADE øker for hver runde. Presale åpnet med at investorer mottok 125 MCADE-mynter for $ 1, mens den siste runden vil se 50 MCADE-mynter for hver $1 investering. Dette betyr at tidlige investorer sannsynligvis vil få det beste tilbudet.

Metacades sterke eksponering under presale, sammen med investeringskretser som strekker seg ut for å ta sin eierandel i MCADE, gjør Metacade til et utmerket alternativ for de som søker en investering med stort potensiale og leter etter en måte å utslette problemen som ble forårsaket av FTXs kollaps.Du kan delta i Metacade sitt presale her.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.