Ad

MEME-MYNTENS STORHETSTID ER KOMMET

Memeinated animation

NESTE 100x PRESALE STARTER SNART

KJØP NÅ

Kan Metacade (MCADE) bli verdt 50 ganger så mye i 2023?

Av:
Dec 9, 2022
Listen
  • Det nedadgående markedet begynner å ta slutt, og med det kommer store investeringsmuligheter
  • Metacade gjør noe helt unikt innenfor GameFi
  • Investorer bør se på MCADE før markedet tar seg opp igjen

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Kryptomarkedets økning i 2020–21 var en av de største noensinne. Mynter som Solana, The Sandbox og andre ble alle verdt milliarder, med massive økninger i verdi. Derimot er den nylige nedgangen i kryptomarkedet det perfekte tidspunktet for å identifisere hvilke mynter som kan ha tilsvarende eksplosiv utvikling i 2023 og videre.

Blant disse myntene kan Metacade (MCADE) bli en av 2023 sine største vinnere. Faktisk er selv et hopp på 50 ganger ikke umulig fra dagens priser. Les videre for å lære mer om hvorfor dette kan bli en realitet.

Hva er Metacade?

Copy link to section

Metacade er Web3 sin første virtuelle arkade. Det er et fellesskapsknutepunkt der brukere får tilgang til de nyeste og beste GameFi- og P2E-prosjektene sammen med venner. I stedet for å gi spillere ett spill å spille, som de fleste GameFi-prosjekter, legger Metacade ut en hel rekke forskjellige spill i en enkel og brukervennlig plattform. Dette sikrer at alle har noe å glede seg over i Metacade.

Metacade åpner også for nye muligheter for å tjene penger i kryptoøkosystemet. Det vil gi brukerne muligheten til å tjene prosjektets native-token, MCADE, ved å legge ut engasjerende innhold, spille spill, delta i turneringer, staking og mer.

Metacade vil til og med bidra til å bringe sammen kryptojobbsøkere med arbeidsgivere samt gi Metagrants til håpefulle utviklere for å hjelpe dem med å bygge spill av topp kvalitet for fellesskapet. Når du setter alt dette sammen får du et ambisiøst prosjekt med et ekstremt antall potensielle brukere.

Kan Metacade (MCADE) bli verdt 50 ganger så mye 2023?

Copy link to section

Ingenting er garantert, men Metacade kan absolutt være verdt 50 ganger så mye i 2023. For å forklare hvordan det kan skje må vi se på noen tall.

MCADE har en total beholdning på 2 milliarder tokens. 1,4 milliarder tokens blir for tiden distribuert til felleskapet gjennom prosjektets presale. Når presalet er ferdig forventes Metacades markedsverdi å være rundt 28 millioner dollar.

Det betyr at om Metacade sin markedsverdi skal ganges med femti i 2023 må den øke fra 28 millioner dollar til 1,4 milliarder dollar. Hvis du tror det ikke er en realistisk verdivurdering for et metavers prosjekt med dette ambisjonsnivået bør du tenke om igjen.

Det har vært en hel bråte metavers prosjekter som har overskredet en markedsverdi på 2,5 milliarder dollar i løpet av det siste stigende markedet, inkludert Decentraland, The Sandbox og Axie Infinity. Hvis Metacade fremstår som et av de beste metavers prosjektene i neste syklus, er det ikke bare mulig å øke med femti ganger fra dagens nivåer – det er det eneste rimelige å forvente.

Det eneste spørsmålet som gjenstår er om Metacade kan bli et av de beste metavers prosjektene neste syklus. 

Metacade vil ha større suksess enn andre metavers prosjekter – her er grunnene

Noe for alle

Copy link to section

De fleste metavers prosjektene som eksisterer akkurat nå har bare ett enkelt spill. Selv om mange liker å spille det spillet, er det fortsatt mange som ikke er interessert, noe som reduserer det totale potensielle brukerantallet til prosjektet.

Metacade er imidlertid annerledes. Plattformen tilbyr en hel rekke GameFi- og P2E-spill på samme sted. På den måten, hvis en spiller ikke liker et av spillene de prøver, vil de ganske enkelt gå videre til det neste på plattformen, i stedet for å forlate Metacade helt. Dette gjør Metacade engasjerende og på den måten vil det fortsette å tiltrekke seg nye brukere.

Metacade sitt oppsett bidrar til å holde folk på plattformen lenger, noe som er gode nyheter for MCADE sin token-verdivurdering. I tillegg vil selv de som ikke er gamere finne noe å gjøre på Metacade, takket være plattformens jobbsøkefunksjon, samt muligheter for å tjene penger fra staking, publisering av engasjerende innhold og mer.

Med fellesskapet i sentrum

Copy link to section

Metacade er et prosjekt med fellesskapet i sentrum. Teamet valgte å ikke ta forhåndsfinansiering fra risikokapitalister før de åpnet MCADE presalet for fellesskapet. Dette sikrer at når prosjektet lykkes, vil det være fellesskapet dette kommer mest til gode – ikke selskaper som driver med risikofinansiering.

I tillegg har teamet sagt at de planlegger å overlate nøkkelposisjoner innenfor Metacade-ledelseshierarkiet til fellesskapet etter hvert som prosjektet planlegger å gå over til en DAO når prosjektet har fått sitt fotfeste. På denne måten kan brukerne stemme på fremtiden til plattformen og selv bestemme utviklingen. Dette skal bidra til at fellesskapets interesser alltid er representert.

Masse rom for vekst

Copy link to section

Metacade sin reise har akkurat startet, noe som betyr at spillplattformen bare såvidt begynt å utnytte sitt potensiale. Siden markedsverdien er lavere enn de beste metavers prosjektene i dag, kan prisen øke i et mye raskere tempo enn konkurrentene. Dette er noe mange investorer ser på når de bestemmer seg for hvilket prosjekt de skal støtte, og det er nok en annen faktor som er i Metacade sin favør.

Avslutningsvis: Er en femti ganger økning i verdi realistisk for Metacade (MCADE)?

Copy link to section

Når du ser på hvor Metacade er på sin reise nå og hvor de beste metavers prosjektene nådde toppen forrige markedssyklus, er en 50 gangers økning absolutt realistisk for MCADE.

Til syvende og sist vil bare tiden vise, og ingenting er garantert. Men det kan ikke benektes at Metacade er et av de mest ambisiøse og lovende metavers prosjektene i 2023.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.