Flame animation

Heteste nye
meme-mynt

Flame animation
Coin spinning animation

100x potensial

Shiba Memu Roll-out Logo KJØP NÅ

Kursprognoser 2025: Shiba Inu, Polygon og Metacade (SHIB, MATIC og MCADE)

Av:
Dec 13, 2022
Listen
  • De potensielt største prosjektene på markedet – MATIC, SHIB og MCADE
  • Shiba fortsetter sitt søk etter ekstra nytteverdi
  • Metacade sitt bruksområde går i front når det kommer til langsiktig potensial

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Med så mange fantastiske prosjekter som opprettholder sin utvikling gjennom det tøffe markedet har kryptoinvestorer mange valg når markedet igjen stiger

Tre tokener med et enormt potensial for fremtiden er Shiba Inu, Polygon og Metacade (SHIB, MATIC og MCADE). I denne artikkelen ser vi på hvor verdifulle de kan bli innen 2025.

Hva er Polygon (MATIC)?

Copy link to section

Løser blokkjede trilemmaet

Copy link to section

Ethereum-blokkjeden har blitt mye kritisert for å være for treg og for dyr, ettersom dens gamle proof-of-work konsensusmekanisme resulterte i kostbare transaksjoner for brukerne. For å løse dette problemet har Layer 2-løsninger som Polygon blitt utviklet for å hjelpe Ethereum med å skalere til en bedre brukeropplevelse.

Polygon er et desentralisert nettverk som gir umiddelbare transaksjoner med ekstremt lave gebyrer. Nettverket gjør det mulig for utviklere å bygge Ethereum-drevne desentraliserte applikasjoner (dApps) med både hastighet og skala. Alle MATIC-baserte applikasjoner beholder samme sikkerhetsnivå som Ethereum. Kort sagt, Polygon kan levere sikkerhet, skalerbarhet og desentralisering – de 3 kjerneprinsippene i ‘The Blockchain Trilemma’.

Driver utvidelsen av Web3

Copy link to section

MATIC-nettverket ble bygget for å drive den neste bølgen av Ethereum-innovasjon, som DeFi-applikasjoner, spillplattformer og mye mer. Polygon (tidligere Matic Network) gir enorme fordeler til kryptoøkosystemet. Resultatet er at utviklere nå kan lage brukervennlige dApps som tilbyr en langt bedre opplevelse enn de som er bygget på Ethereums originale infrastruktur.

Den unike funksjonaliteten som leveres av Polygon er perfekt egnet til GameFi-sektoren. Blockchain-transaksjoner er grunnmuren spillingen for de fleste GameFi-titler. Polygons høyhastighets, rimelige nettverk, kombinert med avansert smart kontraktskompatibilitet og Ethereums Layer-1-sikkerhet, gir Polygon-baserte spill den perfekte blandingen av tekniske egenskaper for å lette disse blokkjedetransaksjonene på den mest optimale måten.

Hva er Shiba Inu (SHIB)?

Copy link to section

Gjør blokkjeden tilgjengelig

Copy link to section

SHIB er et digitalt token for Shiba Inu-prosjektet. SHIB-fellesskapet består av kryptoentusiaster, blokkjede-supportere og folk som bare elsker hunder. SHIB er et klassisk meme-token bygget på Ethereum-blokkjeden. Det er en morsom og enkel måte å bli involvert i verden av digital valuta.

Selve tokenet kan kjøpes og selges på mange forskjellige børser, og det kan også brukes til å kjøpe varer og tjenester. Prosjektet har utvidet horisonten og gitt mer nytte for tokenholdere. Siden Shiba Inu er et fellesskapsentrisk kryptoprosjekt som gir plattformen unike måter for medlemmene å engasjere seg, sosialisere og ha det gøy på nettet.

Leverer memecoin nytteverdi

Copy link to section

En av måtene Shiba Inu oppnår dette er gjennom å være vertskap for NFT-gallerier med kunstverk som sendes inn av dedikerte fellesskapsmedlemmer. Det er noen imponerende kreasjoner, og alle kunstverkene kan samles som 1-av-1 (eller begrenset utgave) non-fungible tokens (NFT).

Shiba Inu, som ble laget som en måte for kryptosamfunnet å ha det gøy og møte likesinnede blokkjede-supportere, har utviklet seg til en morsom gruppe hundeelskere som kan få reelle fordeler fra et inkluderende blokkjede-økosystem.

Hva er Metacade (MCADE)?

Copy link to section

Belønner Play-to-Earn spillere

Copy link to section

MCADE er det native tokenet til Metacade-kryptospillarkaden. Tokenet brukes til kjøp på plattformen, staking og til å belønne brukere for deres engasjement. Ettersom GameFi fortsetter å knuse forventningene i spillindustrien ved å levere bærekraftig belønningspotensial for alle deltakere, er prosjekter som Metacade godt posisjonert for å spille en sentral rolle.

Metacade vil gi spillfellesskapet i blokkjeden en unik mulighet til å møte hverandre. I likhet med Shiba Inu, er Metacade også fellesskapsdrevet. Medlemmene kan dele de siste tipsene og triksene for å tjene krypto-tokens i nettspill, og Metacade vil belønne brukere for å dele sin kunnskap, samt gi hverandre helt nye måter å finne lukrative muligheter.

Styrker prosjekter i den tidlige fasen

Copy link to section

Metagrants-programmet er et viktig initiativ som tar sikte på å støtte blokkjede-innovatører med finansiering når de bygger den neste bølgen av spill for å tjene penger. Metacade-fellesskapet kan stemme på hvilke prosjekter de aller helst vil spille, og kan deretter gi et springbrett for utviklere med tidlig finansiering. Ved Metagrants-programmet støtter Metacade utvidelsen av GameFi-industrien ved å oppmuntre til, og støtte innovasjon.

Hvor mye kan disse prosjektene være verdt i 2025?

Copy link to section

MATIC er en layer-2 løsning for verdens største Web3-økosystem, og det forventes å vokse dramatisk etter hvert som et økende antall innovative GameFi-prosjekter utvikles. Nettverket kan være selve grunnlaget for en global adopsjon, og av den grunn forventer investorer opptil 10 ganger gevinster innen 2025.

Meme-mynter som SHIB er grunnleggende for blokkjede-veksten siden de gir en morsom inngang for nye brukere. Med så mye nytte som legges til Shiba Inu-økosystemet er tokenet bare så vidt kommet i gang med tanke på verdien det leverer. Innen 2025 kan SHIB være verdt opptil 50 ganger mer enn det er i dag, ettersom flere brukere hopper inn i økosystemet for å dra nytte av den fellesskapsentriske tilnærming til nettjenester.

MCADE er det nyeste prosjektet av alle tre, noe som betyr at det utvilsomt har det høyeste vekstpotensialet. Siden presale bare så vidt har begynt, og med så mye potensial i kjerneverdiforslaget, kan tidlige brukere av Metacade lett få over en gevinst på over hundre ganger innen 2025. Da vil prosjektet være i full gang, med dets oppslukende metavers-verden som sitt hjem, og med et ekspansivt fellesskap av GameFi-elskere. MCADE-token-presale lanseres til kun $ 0,008, noe som gir investorer en gylden mulighet til å skaffe seg noen store gevinster når markedet igjen snur oppover.
Du kan delta i MCADE sitt presale her.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.