Ad

MEME-MYNTENS STORHETSTID ER KOMMET

Memeinated animation

NESTE 100x PRESALE STARTER SNART

KJØP NÅ

Axie Infinity vs. Metacade: Hva gjør dem så forskjellige?

Av:
Dec 15, 2022
Listen
  • Undersøker vi hvordan Play-to-Earn kan revolusjonere spillverdenen
  • Bryter vi ned forskjeller mellom Axie Infinity og Metacade
  • Ser vi på kursprogonoser og potensialet for store gevinster på tvers av bransjen

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

GameFi ser ut til å kunne revolusjonere spillindustrien. Spill som Metacade og Axie Infinity tar spilleopplevelsen til neste nivå, og mange investorer forventer store gevinster i løpet av de kommende årene når sektoren fortsetter å utvide seg.

De to titlene deler noen egenskaper, men det er også noen viktige forskjeller. I denne artikkelen ser vi på hva disse forskjellene er, og avdekker årsakene til at så mange hevder at Metacade kan bli det neste store spillet bygget på blokkjeden.

Hva er Axie Infinity (AXS)?

Copy link to section

Blockchain-spill er en ny og spennende måte å bli involvert i kryptovalutaens verden. I motsetning til tradisjonelle nettspill bruker GameFi-titler kryptovaluta og blokkjedeteknologi for å skape en helt nye spillopplevelser for et globalt marked verdt milliarder.

Et av disse spillene er Axie Infinity, et spill hvor man samler forskjellige skapninger, lager unike non-fungible tokens (NFT) og betaler AXS token-belønninger til spillere. Axie Infinity lar spillere samle, avle og oppdra skapninger kjent som axies, som man kan bruke til å konkurrere i turneringer over internett. Disse axiene har forskjellige egenskaper, og det er mer enn 500 forskjellige typer tilgjengelig som gir enorme muligheter for variasjon. 

Det native tokenet til Axie Infinity er AXS. I 2023 kommer plattformen til å bli en desentralisert autonom organisasjon (DAO). Dette betyr at token-innehavere kan bruke AXS til å stemme på nye oppgraderinger siden Axie Infinity-plattformen blir fullstendig styrt av fellesskapet.

Axie Infinity er en av de mest brukte desentraliserte applikasjonene (dApps) på blokkjeden i dag. I løpet av det stigende markedet i 2021 var det nesten 3 millioner aktive brukere. Dette er en direkte refleksjon av hvor populært play-to-earn-spill kan være, og viser det høye potensialet til nye GameFi-prosjekter som søker å bygge videre på denne tidlige suksessen.

Kan Metacade bli det neste store?

Copy link to section

Blockchain-gaming har en rekke viktige egenskaper. For det første lar play-to-earn-funksjonaliteten spillere tjene mens de spiller favoritt-titlene sine. Dette er vanligvis gjennom den integrete økonomien i spillet som gjør at brukerne kan kjøpe og selge sine egne digitale eiendeler ved hjelp av kryptovaluta. Likviditeten som genereres fra denne prosessen brukes til å betale spillere ferdighetsbaserte finansielle belønninger. Dette er en ekstremt attraktiv funksjon for spillere.

For det andre er desentraliserte tjenester kollektivt eid av brukerne. Mange spill, som Axie Infinity og Metacade, har planer om å bli en DAO i fremtiden, slik at alle token-innehavere kan styre fremtiden ved å ha stemmerett på nye styringsforslag. Metacade, som Axie Infinity, har også disse to grunnleggende prinsippene som et blokkjedebasert spill, men det er noen viktige forskjeller som gjør at Metacade skiller seg ut.

Hva er Metacade (MCADE)?

Copy link to section

Et bredt utvalg av spill

Copy link to section

Metacade er en ekspansiv virtuell arkade som gir spillere et økende utvalg av play-to-earn-titler å velge mellom. Ikke bare kan du tre inn og møte andre GameFi-fanatikere, du vil også ha tilgang til mange forskjellige typer spennende spill som også kan gi deg MCADE-tokenbelønningene.

Belønning av fellesskapet

Copy link to section

Metacade-teamet bygger en verden som tilbyr helt nye muligheter til spillere. Gjennom GameFi-fellesskapet kan brukerne møtes og dele alle de siste tipsene og triksene for hvordan de får mest mulig ut av blockchain-spillopplevelsen sin. Metacade vil belønne spillere med MCADE-tokens for bidrag av høy verdi, og tilbyr en ny måte å holde plattformen fellesskapsentrisk.

Akselererer play-to-earn utviklingen

Copy link to section

For prosjekter i startgropen er den innledende utviklingsfasen avgjørende. Metacade vil gi en hjelpende hånd til prosjekter i denne fasen av deres utvikling på en rekke måter. For det første kan nye GameFi-plattformer oppsøke Metacade-fellesskapet for en unik mulighet til å teste ut det nye spillet sitt. Disse jobbmulighetene betales alle i MCADE-tokens.

For det andre har Metacade sitt DAO mulighet til å stemme for å støtte kommende blockchain-spill. Prosjekter i tidlig fase vil sende inn sitt forslag, som inkluderer en fullstendig beskrivelse av spillet de bygger. Fellesskapet kan derfra bestemme hvilke spill de vil spille mest, og kan gi finansiering gjennom Metagrants-programmet.

Hva gjør Axie Inifnity og Metacade så forskjellige?

Copy link to section

Både Axie Infinity og Metacade er topptitler i GameFi-sektoren. Engasjerende gaming, kryptobelønninger og med fellesskapsdrevet i kjernen er begge plattformene i stand til å tilby en forbedret brukeropplevelse sammenlignet med eldre titler.

Axie Infinity er i bunn og grunn et spill hvor man samler kort. Dette skiller seg fra Metacade, som tilbyr en rekke arkadespill som brukere kan kose seg med, samtidig som de får inntekt fra den integrerte belønningsfunksjonen. MCADE vil bli brukt på en rekke nye måter for å bringe fellesskapet sammen og stimulere til fortsatt vekst av GameFi. Dette gir prosjektet et helt unikt element.

Mens Axie Infinity har etablert seg som en av de største plattformene rangert etter markedsverdi, er Metacade en helt ny tittel som nylig har startet sin ferd. Siden Metacade er på et tidligere stadium av utviklingen har den mye høyere vekstpotensial. Mange tror at den kan bli enda større enn Axie Infinity i fremtiden på grunn av sine unike egenskaper.

AXS vs. MCADE: En investering for fremtiden

Copy link to section

Krypto-investorer er alltid på utkikk etter prosjekter med høy verdi, og begge disse tokenene har potensial til å levere langsiktig. Axie Infinity er en veldig populær plattform blant fellesskapet, og Metacade viser tegn til å kunne oppnå lignende nivå av suksess i fremtiden.

AXS er en stor kryptovaluta som sitter komfortabelt blant de 100 beste prosjektene etter markedsverdi. Derimot har MCADE sitt presale bare så vidt begynt. Tokenet lanseres til $ 0,008, og om man tar plattformens målsetninger og planer i betraktning forventes det ikke å holde seg på disse nivåene lenge. Så kom deg inn i prosjektet så tidlig som mulig.

Over tid ser GameFi ut til å erobre gaming ved å tilføre spennende underholdning med økonomiske belønninger. Foreløpig representerer disse to prosjektene store muligheter til å få en fot innenfor i denne lovende fremtiden.

Du kan kjøpe AXS på eToro her.
Du kan delta i Metacade sitt presale her.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.