Ad

MEME-MYNTENS STORHETSTID ER KOMMET

Memeinated animation

NESTE 100x PRESALE STARTER SNART

KJØP NÅ

Beste kryptovaluta å investere i nå

Av:
Dec 15, 2022
Listen
  • Ser nærmere på noen av kryptoprosjektene med vanvittig høyt potensiale for fremtiden
  • Dekker en rekke innovative tokens, fra «large cap» til «small cap»
  • Vurderer hvor stor mulighet disse investeringene kan vise seg å være

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Etter hvert som kursene faller, blir muligheten for å oppnå store gevinster med sterke kryptoprosjekter enda større. Det sies at kryptomillionærer skapes under bjørnemarkedet, noe som gir hver enkelt person som leser denne artikkelen en unik mulighet som ikke kommer så ofte.

For å hjelpe folk til å ta en informert avgjørelse når de bestemmer seg for hvilke kryptovalutaer de skal kjøpe i løpet en dip, her er en liste over de 6 beste kryptovalutaene du kan investere i akkurat nå, der hver har stort potensiale i løpet av de neste årene.

1. Metacade (MCADE) – sentral krypto-hub for play-to-earn

Copy link to section

Oversikt

Copy link to section

Metacade er en ambisiøs ny desentralisert plattform som ser ut til å tiltrekke seg et stort fellesskap av spillere over tid, så det er den beste kryptovalutaen å investere i nå. Prosjektet tar sikte på å bli den største arkaden på blokkjeden, og tilbyr et stort antall forskjellige metoder for å tjene kryptovaluta mens du nyter en rekke forskjellige spill på en sentral plassering i kjeden.

For å koble sammen brukere på tvers av Web3 og GameFi, har Metacade laget en nyskapende insentivstruktur som kan belønne brukere for å gi nyttige bidrag til fellesskapet. Brukere kan få tilgang til populære Play-to-Earn-titler, og få eksklusiv kunnskap om hvordan de kan få mest mulig ut av spillopplevelsen. For å dele denne typen informasjon, kan blockchain-brukere til gjengjeld tjene MCADE token-belønninger.

Metacade lanserer også et fundraising-program som heter Metagrants. Vinnerne av Metagrants-initiativet vil motta direkte finansiering, som vil bidra til å øke den fremtidige utvidelsen av selve GameFi-sektoren. Over tid vil Metacade også bli en desentralisert autonom organisasjon (DAO). Dette vil gi enda mer makt tilbake til spillere, ettersom de kan påvirke både fremtiden til Metacade-plattformen og den bredere GameFi-industrien.

Tokenomi

Copy link to section

MCADE har en total forsyning på 2 000 000 000 tokens. Presale for MCADE har nylig startet, der 70% av denne forsyningen er frigitt til fellesskapet.

Hvorfor kjøpe MCADE?

Copy link to section

Krypto-investorer har ventet spent på Metacades arrangement av forhåndssalg på grunn av at prosjektet viser et høyt nivå av løfter for fremtiden. Siden MCADE token lanseres til bare $0,008 mener mange at prosjektet er betydelig underpriset, noe som betyr at det kan stige betydelig i de kommende årene.

Med omfattende Play-to-Earn-funksjonalitet og mange tilleggsfunksjoner som kan tjene fellesskapet og den bredere GameFi-industrien, kan Metacade bli en av de beste spillplattformene bygget på blokkjeden. Over tid kan MCADE token til og med stige med over 50x, spesielt i løpet av det neste krypto oksemarkedet.

>>> Du kan delta i MCADE presale her <<<

2. Ethereum (ETH) – det største Web3-økosystemet

Copy link to section

Oversikt

Copy link to section

Ethereum er den nest beste kryptovalutaen å investere i nå. Det er en desentralisert plattform som kjører smarte kontrakter: Applikasjoner som kjører nøyaktig som programmert uten mulighet for nedetid, sensur, svindel eller tredjeparts innblanding. Denne funksjonen er muliggjort av Ethereum Virtual Machine (EVM), som utfører smarte kontrakter på blokkjeden med de regler som er skrevet inn i koden av en programmerer.

Ethereum Virtual Machine støttes av mange forskjellige Layer 1-blokkjeder, og er den mest populære metoden for å utføre smarte kontrakter med det formål å bygge desentraliserte applikasjoner (dApps). Ethereum var den første Turing-komplette blokkjeden, og den første blokkkjeden der utviklere kunne lage dApps.

Ethereum er nå det største Web3-økosystemet, og støtter mange tusen desentraliserte applikasjoner på tvers av flere nøkkelområder for teknologisk fremskritt: DeFi, GameFi og NFT. Det blir opprettet smarte kontrakter på Ethereum ved hjelp av programmeringsspråket Solidity, som er spesielt utviklet for nettverket. Etter å ha blitt kritisert for å være treg og kostbar, har Ethereum forsøkt å løse problemer med skalerbarhet på en rekke måter.

Tokenomi

Copy link to section

Ethereum har en total forsyning på 122 373 866 ETH, med 100 % av denne forsyningen i omløp. Siden alle tokens allerede er i økosystemet, har ETH deflasjonsmessig tokenomi. Dette betyr at hvert ETH-token vil bli mer verdifullt så lenge etterspørselen øker.

Hvorfor kjøpe ETH?

Copy link to section

Ethereum har nettopp flyttet til en proof-of-stake-konsensusmekanisme, som vil muliggjøre en betydelig høyere gjennomstrømning av transaksjoner. Dette forbedrer problemene med skalerbarhet som tradisjonelt var tilfelle i nettverket, samtidig som det beholder nivået av sikkerhet og desentralisering. Ethereum kan nå behandle opptil 100 000 transaksjoner i sekundet, noe som er en betydelig forbedring.

Kombinert med noen innovative Layer 2-skaleringsløsninger, slik som Polygon og Optimism, har Ethereum potensialet til å støtte mange hundre millioner, om ikke milliarder av brukere i løpet av de kommende årene. Hvis blokkjeden fortsetter å ekspandere, vil kryptovalutaer bli holdt av over 1 milliard mennesker i verden innen 2028. Ethereum ser ut til å spille en viktig rolle i prosessen med masseadopsjon.

3. Synapse Protocol (SYN) – innovativ løsning på brobygging

Copy link to section

Oversikt

Copy link to section

Brobygging har vært et betydelig problem for kryptoøkosystemet de siste årene, siden mange krysskjedeprotokoller har blitt hacket. Vanligvis er brobygging et svakt punkt i kryptoøkosystemet, ettersom blokkjeder er designet for å overføre eiendeler på en sikker måte innenfor og på tvers av sine egne nettverk, men ikke nødvendigvis med hverandre.

Synapse er et nytt prosjekt som ser ut til å gjøre brobygging på tvers av kjeder sikrere og skalerbare. Prosjektet drives av mange erfarne og talentfulle utviklere, med sikte på å legge til rette for en interoperabel fremtid for blokkjeder på den mest optimale måten. Protokollen ser ut til å løse «interoperabilitetstrilemmaet» for å levere en fullstendig sikker broløsning som ikke går på akkord med transaksjonens endelige tid. Det er den tredje beste kryptovalutaen å investere i nå.

Tokenomi

Copy link to section

Det er 192 696 599 SYN-tokens totalt, og den sirkulerende forsyningen er 139 773 376 SYN. Siden prosjektet er nylig lansert, har tokenet bare vært i sirkulasjon i omtrent 12 måneder, og det er allerede blant de 200 beste kryptovalutaene etter markedsverdi.

Hvorfor kjøpe SYN?

Copy link to section

Synapse støttes av et erfarent team av utviklere, og den innovative løsningen for å løse broproblemet er både sikker og robust. Synapse kan spille en viktig rolle i å koble sammen blokkjedebrukere i mange år, og som et resultat forventes SYN token å gi noen store gevinster.

4. Stellar (XLM) – betalingssystem på tvers av landegrensene

Copy link to section

Oversikt

Copy link to section

Stellar (XLM) er en digital ressurs som muliggjør raske, sikre og rimelige internasjonale betalinger. Stellar kan brukes til å sende og motta hvilken som helst fiat-valuta eller kryptovaluta. Nettverket har dannet et nært samarbeid med IBM som har resultert i at Stellar har blitt brukt i en rekke internasjonale betalingssystemer siden oppstarten.

Stellar har blitt tatt i bruk av en rekke banker og finansinstitusjoner som en måte å raskt avvikle grenseoverskridende betalinger til en brøkdel av kostnadene for tradisjonelle metoder. XLM er den opprinnelige ressursen til Stellar-nettverket, som brukes til å betale transaksjonsgebyrer, sikre nettverket ved å belønne validatorer og kjøpe varer og tjenester. Token kan også omsettes på store kryptovalutabørser.

Tokenomi

Copy link to section

Stellar har en total forsyning på 50 001 787 543 XLM. Det er i overkant av 50 % av denne summen i omløp.

Hvorfor kjøpe XLM?

Copy link to section

Stellar spiller allerede en viktig rolle i det globale finansielle systemet, da det gir en raskere og billigere metode for å gjøre opp transaksjoner på tvers av landegrenser. Det er en av de beste kryptovalutaene å investere i nå. Siden tokenet er foretrukket av store institusjoner, ser det ut til å fortsette å oppfylle verdiforslaget i mange år.

XLM-nettverket er svært skalerbart. Over tid kan verdien av XLM stige betraktelig ettersom flere myndigheter og banker tar i bruk blokkjede for grenseoverskridende transaksjoner. Med en nåværende pris på $ 0,09, og en all-time high på $ 0,80, kan tokenet stige med minst 10x de neste årene.

5. Decentraland (MANA) – brukergenerert innhold for GameFi

Copy link to section

Oversikt

Copy link to section

Decentraland er en virtual reality-plattform drevet av Ethereum-blokkjeden. Det lar brukere opprette, oppleve og tjene penger på innhold og applikasjoner. Decentraland er bygget på tre pilarer: land, innhold og identitet. Digital eiendom kan kjøpes og utvikles fritt av alle med lave adgangsbarrierer.

Decentraland har som mål å gjøre prosessen med å utvikle spill lettere tilgjengelig, da alle kan skape spillopplevelser i 3D med begrenset programmeringskunnskap. Økonomien til Decentraland kjører på MANA-tokenet, som brukes til å kjøpe land, handle gjenstander i spillet som NFT-ere og gi tips til innholdsskapere.

Tokenomi

Copy link to section

Det er 2.193.539.027 MANA-tokens totalt, med 1.855.084.192 i omløp. Til en nåværende pris på $ 0,42, har den totale verdien av MANA falt med 92 % fra all-time high.

Hvorfor kjøpe MANA?

Copy link to section

Decentraland er fortsatt en av de største og mest brukte GameFi-plattformene i Web3-verdenen, så det er en av de beste kryptovalutaene å investere i nå. Prosjektet har som mål å levere en omfattende virtual reality metavers verden som lar spillere skape sine egne opplevelser. Denne spillestilen har vist seg populær i tradisjonell spilling, med Minecraft konsekvent som et av de mest spilte spillene i verden i minst et tiår.

Decentraland bringer dette konseptet inn i metaverset og lar spillere tjene penger på kreasjonene sine ved å bruke blokkjedeteknologi. Det ser ut til å bli en stor aktør i spillverdenen i mange år, og som et resultat er tokenet for tiden underpriset. Tradere, som er et stykke unna all-time high, forventer at MANA vil vokse med minst 20 ganger i løpet av de kommende årene.

6. Polkadot (DOT) – interoperabilitet med blokkjede

Copy link to section

Oversikt

Copy link to section

Polkadot er et desentralisert nettverk som gjør det mulig for uavhengige blokkjeder å trygt dele informasjon og koble seg til hverandre. Det er nummer 6 i denne listen over beste kryptovalutaer å investere i nå. Polkadot ble opprettet av Web3 Foundation og vedlikeholdes for tiden av Parity Technologies. Polkadot-nettverket er en Layer 0-løsning som kan betjene alle uavhengige Layer 1-blokkkjeder, som er en viktig funksjon for fremtiden til Web3.

DOT-tokens brukes til å stimulere til deltakelse i Polkadot-nettverket, i tillegg til å betale gebyrer for å utføre transaksjoner og kjøre smarte kontrakter. Nettverket opererer også i en desentralisert autonom organisasjon (DAO), så DOT-tokens kan også brukes til å stemme i styringsforslag som bestemmer hvordan Polkadot-protokollen vil bevege seg fremover over tid.

Tokenomi

Copy link to section

Polkadot har en total forsyning på 1.251.909.065 DOT. Det er omtrent 91 % av denne summen i omløp på nettverket.

Hvorfor kjøpe DOT?

Copy link to section

Polkadot-protokollen er en unik og innovativ løsning som kan muliggjøre interoperabilitet mellom forskjellige Layer 1-blokkjeder. Etter hvert som applikasjoner i kjeden blir mer avanserte, raskere og billigere, forventes flere brukere å slutte seg til kryptovaluta-økosystemet på tvers av alle disse forskjellige Layer 1-kjedene. Polkadot kan spille en viktig rolle i å koble sammen disse applikasjonene og brukerne, siden nettverket gir enkle og sikre transaksjoner på tvers av kjeder.

Konklusjon: Metacade er den beste tilgjengelige muligheten på lang sikt

Copy link to section

I en kryptovinter kan sterke prosjekter ofte bli undervurdert. Selv med betydelige prisreduksjoner er imidlertid markedsverdien for Ethereum fortsatt høyere enn Bank of China. Med så mange lovende digitale tjenester som ønsker å utvide økosystemet, er fremtiden for krypto ekstremt god til tross for nylig dårlige pristiltak.

SYN, DOT, XLM og MANA – alle bygger, og selv om prisene ikke har vært greie den siste tiden, ser de ut til å oppnå god avkastning de neste par årene. MCADE derimot, kan godt eksplodere i en ikke så fjern fremtid. Tokenet har nettopp lansert sitt presale, og representerer en stor mulighet for kryptoinvestorer til å se en viss betydelig vekst.

MCADE-tokenet har lansert for bare $ 0,008, så investorer som er tidlig ute kan få 125 MCADE per investert dollar. Prisen er satt til å stige raskt, med et stort antall mennesker som allerede viser interesse for presale på grunn av prosjektets klare langsiktige potensial. En ting er sikkert, dette er den typen muligheter som ikke dukker opp for ofte, så når de gjør det, er det på tide å gripe dem.

Du kan kjøpe ETH på eToro her.

Du kan kjøpe SYN på CoinBase her.

Du kan kjøpe XLM på eToro her. 

Du kan kjøpe MANA på eToro her.

Du kan kjøpe DOT på eToro her

Du kan delta i MCADE presale her.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.