Ad

MEME-MYNTENS STORHETSTID ER KOMMET

Memeinated animation

NESTE 100x PRESALE STARTER SNART

KJØP NÅ

Ekspertenes prognoser viser potensiell 300 % verdiøkning i Metacade (MCADE) sitt presale

Av:
Dec 16, 2022
Listen
  • Metacade bygger den største arkaden på blokkjeden
  • Prosjektet kan bidra til å dyrke fremtiden til blockchain-gaming
  • MCADE-tokenets presale er en investeringsmulighet med høyt potensial

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Har du noen gang drømt om å være mer enn bare en spiller i favorittspillet ditt? Ha en innvirkning på hvordan spillet utvikles, og tjene belønninger for din tid og innsats? Det er akkurat det Metacade streber etter å oppnå med sin blockchain-baserte spillplattform.

Ved å benytte kraften til Ethereum-blokkjeden fullt ut leverer Metacade en spillopplevelse uten sidestykke. Dette er en plattform hvor spillere kan kose seg med et stort utvalg av play-to-earn-titler, samt tjene MCADE-tokens i prosessen. Med å tilby en rekke spennende og nytenkende funksjoner er det ingen stor overraskelse at MCADE sitt presale forventes å bli en braksuksess

Hva er Metacade (MCADE)?

Copy link to section

Metacade skaper verdens største arkade på blokkjeden, og leverer avansert play-to-earn-funksjonalitet. Spillerne vil få tilgang til avanserte GameFi-funksjoner, og Metacade sine revolusjonerende egenskaper kommer til å bli svært populært i kryptomiljøet.

Metacade-plattformen tilbyr en endeløs liste over forskjellige play-to-earn-spill som GameFi-spillere kan kose seg med, og alle sammen har integrerte muligheter for å skaffe seg inntekt. Belønninger vil bli utbetalt i MCADE-tokens, og gir en avansert insentivstruktur som kan skape en dypere følelse av progresjon for spillere over hele verden.

Metacade er bygget på Ethereum-blokkjeden, noe som gjør den i stand til å utnytte den avanserte smart-kontrakts funksjonaliteten som Ethereum er kjent for. Dette gir en ekte desentralisert spillopplevelse, der spillere har kontroll over sine egne data og kan tjene mens de spiller en rekke arkadespill.

Makten tilbake i spillernes hender

Copy link to section

Metacade er et prosjekt med fellesskapet i fokus, noe som vil si at fellesskapet har en innvirkning i hvordan prosjektet styres. Over tid vil Metacade-prosjektet bli en desentralisert autonom organisasjon (DAO) som gir MCADE-innehavere direkte påvirkning på retningen prosjektet tar gjennom styringsavstemninger.

Metacade sine demokratiske valg tatt av deres DAO vil sikre at prosjektet alltid setter spillernes behov først. Blockchain-spillere kan møtes i Metacade og samarbeide om splitter nye GameFi-prosjekter og bestemme hvilke titler som får finansiering for fremtidige utgivelser. Metagrants-programmet gir omfattende innflytelse til spillere, som vil ha direkte innvirkning på fremtiden til blockchain-spillindustrien.

I tillegg til dette tilbyr Metacade en unik måte å oppmuntre felleskapet til å dele den nyeste kunnskapen om kommende blockchain-spill. Å bidra til fellesskapet har aldri vært mer verdifullt, spesielt siden MCADE-tokens kan tjenes ved å hjelpe likesinnede spillere på deres reise inn i Web3. Metacade-plattformen er en innovativ metode for å holde fellesskapet engasjer, og danner grunnlaget for en sunn fellesskapsdynamikk i mange år fremover.

Fremtiden til blockchain-gaming

Copy link to section

Metacade-prosjektet har som mål å være helt i front i utviklingen av GameFi. Blockchain-spill er et innovativt alternativ til tradisjonelle spillplattformer, og tilbyr muligheter som rett og slett ikke kan matches av titler utenfor blokkjeden. Disse spillene tilbyr betydelig inntjeningspotensial, og gir spillere en sjanse til å tjene en ekte inntekt på internett samtidig som de har det gøy

Det er for tiden over 3 milliarder aktive spillere rundt om i verden i dag – nesten HALVPARTEN av verdens befolkning! For en så massiv bransje tilbyr play-to-earn noe nytt, og noe som er grunnleggende attraktivt. Metacade leverer maks på dette inntjeningspotensialet, og tilbyr et bredt spekter av arkadespill sammen med nye måter for spillfellesskapet og samlet på nettet.

Presale med høyt potensiale

Copy link to section

MCADE-tokenet har nettopp startet sitt presale, noe som betyr at kryptoinvestorer har en enorm mulighet til å få en fot innenfor. Prosjektet har et ekstremt høyt potensial i løpet av de neste årene, og dets unike tokenomi sikrer at det kan levere høy avkastning også på kort sikt.

Med 70 % av tokens tilgjengelig i presalet tilbyr Metacade investorer sjansen til å få en stor eierandel i prosjektet før det lanserer verdens største blokkjede-arkade. Under presalet vil prisen på tokenet stige fra $ 0,008 til $ 0,02 per token. Med dette i tankene har mange investorer investert i presalet med sikte på å oppnå betydelige gevinster i løpet av det kommende oppadgående markedet. Ekspertenes prognoser viser at den totale markedsverdien til prosjektet kan mer enn dobles i verdi, og noen forventer til og med at den vil stige 300 % i løpet av kort tid.

Nå som kryptomarkedene sliter med å komme seg etter en langvarig nedtur i 2022, er mange investorer opptatt av å bli involvert før markedet igjen stiger. Prosjekter som Metacade representerer førsteklasses langsiktige investeringsmuligheter, men teamet har også laget et scenario som kan være til stor fordel for kryptoinvestorer under disse dårlige markedsforholdene.

Tiden vil vise hvor godt Metacade kommer til å prestere, men det ser absolutt lovende ut så langt. Etter å ha startet på $ 0,008 per token, vil den stige til $ 0,02 på senere stadier av presalet. Om du ser etter et kryptoprosjekt med solid fundament kan dette være et godt alternativ å legge til i porteføljen.
Du kan delta i MCADE sitt presale her.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.