Flame animation

Heteste nye
meme-mynt

Flame animation
Coin spinning animation

100x potensial

Shiba Memu Roll-out Logo KJØP NÅ

Kan Metacade (MCADE) overta Decentraland (MANA) i 2023?

Av:
Dec 23, 2022
Listen
  • Metacade har som mål å bli et av de største navnene innen spill for play2earn
  • Decentraland er en oppslukende 3D-verden med fokus på brukereierskap
  • Play2Earn-bransjen vil vokse 10 ganger raskere enn vanlig gaming, og er en potensiell katalysator for Metacade

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Metacade er et av de mest etterlengtede play2earn-prosjektene som lanseres i år. Play2earn er posisjonert for et fantastisk 2023, og mange spekulerer i at Metacade kan overta andre fellesskapsbaserte tokens, som Decentraland.

I denne artikkelen ser vi på hva som kan få Metacade til å overta Decentraland, og hva prisen på dets native token, MCADE, må bli verdt for å gjøre akkurat det.

Hva er Metacade (MCADE)?

Copy link to section

Metacade er en spennende ny plattform som tar sikte på å være det ultimate fellesskapsknutepunktet for GameFi. Det er et sted for spillere, kryptoinvestorer, gründere og utviklere møtes for å fordype seg i Web3 mens de utforsker de beste Play2Earn-titlene. Selve plattformen er fullpakket med verdifulle funksjoner, som topplister, forum, live chat, den med spennende GameFi-alfaen og en virtuell arkade komplett med titler direkte påvirket av Metacade-fellesskapet.

Metacade sitt mål er å bli en transformativ kraft i Web3-spillområdet ved å sette fellesskapet først i alle ledd. Spillindustrien har endret seg til et sted hvor fokuset er å få mest mulig verdi fra spillerne. Dette inkluderer funksjoner som «pay to win» og skins som ikke selv eier. Metacade gir et friskt pust til bransjen ved å gi verdi tilbake i hendene på spillerne med belønninger, fellesskapseierskap og et eksklusivt finansieringsverktøy kjent som Metagrants.

  • Save

Hva er Decentraland (MANA)?

Copy link to section

Decentraland er en virtuell 3D-verden der brukere kan bygge nesten hva de vil, og det bare er fantasien som setter grenser. Det er et helt økosystem av samleobjekter, spill og virtuelle destinasjoner generert av fellesskapet som er tilgjengelig for andre brukere. En av de grunnleggende aspektene ved Decentraland er å kunne eie og bygge på digital eiendom, som er representert ved LAND NFT. Disse landpakkene kan handles på Decentraland sin markedsplass med MANA og tredjepartsplattformer som OpenSea, som vanligvis henter minst noen få tusen dollar for en liten tomt.

Spillere har sin egen avatar i Decentraland som kan tilpasses med et bredt spekter av brukergenererte samleobjekter, som klær, masker og til og med unike måter å vise følelser. I likhet med tomter lagres disse samleobjektene som NFT-er på Ethereum-blokkjeden, slik at de kan handles med MANA-tokenet. I dag er Decentraland vertskap for dusinvis av arrangementer i metaverset som ville vært utenkelig for bare noen få år siden, som parkour-fester, en virtuell thanksgiving, seminarer og moteshow.

Hvorfor kan Metacade (MCADE) overta Decentraland (MANA) i 2023?

Copy link to section

En av de mest etterlengtede funksjonene til Metacade er belønningsaspektet for fellesskapet. For å oppmuntre spillere til å dele sin kunnskap gjennom anmeldelser, tips og annet innhold, belønner Metacade alle som legger dem ut med MCADE-tokenet. Ikke bare kan du lære hvordan du kan øke inntektene dine med Metacade, men du kan også tjene ved ganske enkelt å dele tankene dine om de siste spillene du har spilt!

Mens Decentraland lar spillere forme verden rundt seg, lar Metacade spillerne forme spillene de spiller – gjennom Metagrants. Metagrants er et finansieringsverktøy som lar fellesskapet stemme på hvilke spill de mener fortjener å bli realisert. For å vinne en Metagrant legger utviklere inn ideene sine i en samling av konkurrerende prosjekter.

Utvikleren som får flest stemmer blir tildelt midler fra felleskassen for å starte utviklingen av spillet, og den ferdige tittelen lagt til Metacade sin virtuelle arkade. Til slutt planlegger Metacade å være vertskap for dusinvis av disse fellesskapsstøttede titlene i sin arkade, tilgjengelig for hele verden.

Metacade har også som mål å transformere hvordan et tradisjonelt knutepunkt for spill og fellesskap eies og drives. I stedet for at sentraliserte selskaper som Twitch og Discord bestemmer retningen på plattformene deres, lar Metacade spillerne velge. Når utviklingen av plattformen er fullført, vil Metacade bli en desentralisert autonom organisasjon (DAO). Herfra vil medlemmene av felleskapet ta lederstillinger, og MCADE-innehavere vil kunne stemme om den fremtidige retningen til Metacade. I prosessen vil Metacade bli verdens første fellesskapseide virtuelle arkade, bygget av spillere, for spillere.

Hva skal til for at Metacade (MCADE) skal overta Decentraland (MANA)?

Copy link to section

Så, hva skal til for at Metacade skal kunne overta Decentraland i 2023? Vel, fra slutten av november 2022 har Decentraland en markedsverdi på 710 millioner dollar, ifølge CoinGecko. Metacade vil lanseres med en sirkulerende forsyning på 1,4 milliarder tokens til $ 0,02 per token, noe som gir den en markedsverdi på $ 28 millioner. Hvis Metacade øker med 26 ganger til $ 0,52 i 2023, vil den gå forbi Decentraland med en markedsverdi på $ 728 millioner.

Mens 26 ganger høres ut som mye, bør du tenke over at Decentraland ble lansert til en lignende pris på $ 0,024 før den nådde en all-time high på $ 5,85. Det er omtrent 242 ganger økning! Metacade må altså bare oppnå en brøkdel av Decentraland sin suksess for å potensielt overgå den til dagens priser.

Metacade (MCADE) kan dominere Play2Earn-gaming

Copy link to section

Fremfor alt virker sjansene for at Metacade kommer til å forbigå Decentraland mye bedre når man vurderer den anslåtte veksten i Play2Earn-bransjen. I følge Crypto.com forventes Play2Earn-markedet å vokse med 10 ganger hastigheten i forhold til tradisjonell gaming innen 2025, med en sammensatt årlig vekstrate (CAGR) på 100 % – noe som gjør det til en av de raskest voksende bransjene på planeten.

Hvis Crypto.com har rett, kan Metacade raskt bli ledende på dette feltet ved å tilby et sårt tiltrengt fellesskapsrom for spillere som spiller for å tjene penger. Og akkurat nå er det ikke noe bedre tidspunkt å investere i MCADE-tokenet siden det fortsatt er i presale.

Og jo tidligere du kjøper, jo bedre! Det er fordi i presalefase 1 kan du få 125 MCADE for $ 1. I fase 8 får du bare 50 MCADE for $ 1, noe som betyr at du potensielt kan mer enn doble din langsiktige gevinst ved å være en av de tidlige investorene i Metacade. Ikke la sjansen gå fra det, dette kan bli din beste Play2Earn-investering.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.

  • Save
  • Save