Krypto nedgangsmarked – de 8 beste kryptoene å investere i under bjørnemarkedet i januar 2023

Av:
Dec 28, 2022
Listen to this article
  • Krypto-bjørnemarkedet representerer en utmerket mulighet til å bygge en langsiktig portefølje
  • Metacade har alle de riktige ingrediensene for en episk utvikling i det neste oksemarkedet
  • Andre tokens som Ethereum og Chainlink er godt rustet for langsiktig vekst

Et nåværende krypto nedgangsmarked kan virke som en skremmende tid for investeringer. Likevel representerer det en utrolig mulighet for langsiktige investorer som ønsker å plukke opp tokens til priser med rabatt. Enkelte prosjekter virker sterkt undervurdert akkurat nå, og denne artikkelen vil liste opp åtte av de beste kryptovalutaene som kan være verdt å vurdere under denne siste markedsnedgangen.

1. Metacade (MCADE) – en play-to-earn token med stort potensiale

Metacade er et felles møtested som har som mål å gi spillere, utviklere, gründere og kryptoinvestorer alt de trenger for å lykkes i play-to-earn (P2E) gaming. Fra dedikerte forumer og rangeringer til spillanmeldelser og ledende GameFi-alfa – Metacade gir spillere verktøyene de trenger for å komme seg videre, alt  under ett tak.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

I tillegg til disse ressursene vil du oppdage en plattform full av inntektsmuligheter i et krypto nedgangsmarked. For eksempel belønner Metacade sine brukere med MCADE-tokenet for å bidra med verdifullt innhold til fellesskapet. Uansett om du er en erfaren P2E-spiller eller såvidt bare har begynt, kan du tjene belønninger ved å legge inn nyttige anmeldelser, tips eller annet nyttig innhold. Hvis du føler deg heldig, kan du også delta i hyppige premietrekninger og turneringer for en sjanse til å vinne stort.

Inntjeningsmulighetene stopper ikke der. Som en del av Work2Earn-initiativet vil Metacade lansere sitt jobb- og gig-oppslagstavle Q1 2024. Her finner du stillinger som gir deg sjansen til å jobbe med noen av de største navnene innen spill og Web3, alt fra praksisplasser til senior karrieredefinerende stillinger. Ikke bare gir dette inntekter til fellesskapet gjennom betalte oppføringer, men det gir Metacade-brukere muligheten til å erstatte sin tradisjonelle inntekt med sin lidenskap for krypto, Web3 og gaming.

Den kanskje mest innovative funksjonen til Metacade er Metagrants-programmet. Metagrants lar brukere påvirke og støtte P2E-økosystemet direkte, ved å la spillerne finansiere spillene de ønsker å se utviklet. For å være kvalifisert for en Metagrant, må utviklere først legge inn ideene sine i en pott med konkurrerende prosjekter. MCADE-innehavere kan deretter stemme på prosjektene de mener fortjener finansiering, o hvor vinneren får tildelt et tilskudd fra Metacade-kassen for å få spillet deres i gang. Metacade har som mål å presentere dusinvis av disse titlene i den virtuelle arkaden som blir støttet av fellesskapet.

Hva er det som gjør Metacade til den beste kryptoen på denne listen? For det første er fellesskapsplattformer populære blant spillere fordi de gir et sted for folk med en delt interesse å komme sammen for favorittspillene sine – tenk Twitch eller Discord. Metacade er intet unntak og tilbyr forumer, chatterom og andre sosiale funksjoner der brukere kan samhandle med hverandre.

Dessuten er P2E en av de raskest voksende industriene på planeten, og forventes å øke til $ 50 milliarder innen 2025, ifølge ifølge Crypto.com. Selv om P2E-spill kommer og går, vil Metacade sannsynligvis forbli en konstant. I likhet med Twitch og Discord, ligger suksessen i verdien som et sosialt verktøy, ikke som et individuelt spill. Dette vekstpotensialet gjør Metacade til en mer bærekraftig P2E-investering enn noe enkelt spill.

Fremfor alt er MCADE-token fortsatt i presale, noe som betyr at de som er tidlig ute har potensiale til å se en betydelig avkastning på investeringen sin etter hvert som plattformen vokser i popularitet. Tidlige støttespillere fikk tak i MCADE til $ 0,008 per token i betastadiet, i forkant av økningen på 25 % til $ 0,01 i stadium 1 av presale. Innen den når presale stadie 8, vil prisen på MCADE token være $ 0,02!

Hypen bygger seg opp, med over $ 1,25 millioner allerede solgte MCADE-token. Metacade kan være det neste store innen P2E-spill, og det er derfor det er den beste krypto å investere i under et krypto nedgangsmarked.

>>> Du kan delta i Metacade-forhåndssalget her <<<

2. Ethereum (ETH) – en lys fremtid i vente for dronningen av krypto

Ethereum er verdens ledende smart kontraktsplattform og det beste nettverket for utviklere av desentraliserte applikasjoner (dApp). Det er for tiden tusenvis av dApps, DeFi-prosjekter, NFT-samlinger og tokens som er avhengige av at Ethereum fungerer, hver med én ting til felles – de bruker alle Ethereum til å betale transaksjonsgebyrer.

Etter hvert som Ethereum-økosystemet vokser, vil etterspørselen etter ETH også vokse, og denne veksten viser ingen tegn til å stoppe med det første, selv under et krypto nedgangsmarked. I januar 2022 fant faktisk Coinjournal rundt 4 000 månedlige aktive utviklere som jobbet på Ethereum, omtrent 22 % av de ~18 000 utviklerne som jobbet med krypto- og Web3-prosjekter.

Ethereums overgang til proof-of-stake (PoS) vil sannsynligvis sørge for at dette tallet akselererer i 2023. Shanghai-hardgaffelen forventes i mars 2023, noe som gir aksjonærer tilgang til innsatsbelønningene og flytter Ethereum videre fra proof-of-work (PoW). Sharding, som er planlagt til høsten 2023, vil forbedre skalerbarheten på nettverket betydelig og åpne dører for nye Ethereum-brukstilfeller. Med tanke på den brede bruken og kommende forbedringer er Ethereum den nest beste kryptoen å investere i, også tatt i betraktning det nåværende krypto-bjørnemarkedet.

3. Bitcoin (BTC) – et solid valg for enhver kryptoportefølje

Bitcoin kan virke som et opplagt valg, og det bør være høyt på prioriteringslisten for enhver kryptoinvestor. Bitcoin er den mest kjente kryptovalutaen på markedet, og også den eldste. Den er uten tvil den mest desentraliserte også. Til tross for nylig nedgang har Bitcoin vært en av de beste aktivaene gjennom tidene og har siden starten langt overgått avkastningen fra referanseindeksen S&P 500.

Ikke overbevist? Tenk på at til tross for en rekke høyprofilerte kollapser i kryptoindustrien, flere bjørnemarkeder og en (relativt) langsom adopsjonshastighet av institusjoner, har Bitcoin forblitt den desidert mest verdifulle kryptovalutaen. Prisbunnen har konsekvent trendet oppover, og til tross for et krypto nedgangsmarked er BTCs nåværende verdi fortsatt høyere enn mange investorer kunne ha håpet på for bare noen få år siden. Totalt sett gjør disse faktorene Bitcoin til et sterkt valg for alle som ønsker å utvide sin portefølje i løpet av krypto-bjørnemarkedet. 

4. Cardano (ADA) – vil Hydra gjøre Cardano til en ledende smart kontraktsplattform?

Cardano er en smart kontraktsplattform som skiller seg fra mengden med sin metodiske tilnærming til on-chain utvikling. Hver oppgradering støttes av forskning og avtales av flere akademikere før den implementeres. Cardanos konsensus-mekanisme, Ouroboros, er verdens første beviselig sikre PoS-protokoll og gjør Cardano til en av markedslederne innen blokkjedesikkerhet.

Cardano er også en av de eneste blokkjedene utviklet med tanke på regulering. I et nylig Youtube-intervju forklarte medgründer Charles Hoskinson nettverkets planer for en personvernprotokoll kalt Midnight. Han anerkjente spørsmålet om personvernregler i sammenheng med gjennomsiktige blokkjeder. Han sa at Midnight tar sikte på å tilby «smarte privatkontrakter» som sannsynligvis vil tilføre nettverket ytterligere verdi. 

Den mye etterlengtede Hydra-oppgraderingen er planlagt å lanseres en gang i 2023, noe som kan føre til at Cardano oppnår 1 million transaksjoner per sekund! Mens Ethereum til tider kan overskygge Cardano, kan den langsomme og jevne tilnærmingen føre til langsiktig suksess, noe som gjør den til den tredje beste krypto å investere i under det nåværende krypto-bjørnemarkedet.

5. Binance Coin (BNB) – token med multifunksjoner

Binance Coin er det opprinnelige tokenet til Binance-børsen og for tiden den tredje mest verdifulle kryptovalutaen etter USDT og USDC. BNB startet som et handelsrabatt-token bygget på Ethereum-nettverket i 2017, men i 2019 migrerte det til Binance-kjeden. Et år senere ble Binance Smart Chain lansert, som la til smart kontrakter i nettverket. Nå er Binance Smart Chain (eller idag BNB Chain) Ethereums nærmeste rival som driver tusenvis av dApps og tokens.

I motsetning til Ethereum brukes ikke bare BNB hovedsakelig for gassavgifter. I tillegg til rabattene den tilbyr tradere på Binance-børsen, kan brukere kjøpe varer gjennom Binance Marketplace og delta i token-tilbud på Binance Launchpad. Dette flerbruksverktøyet gjør BNB til et eksepsjonelt valg for et kommende oksemarked, gitt potensialet som kan dra nytte av økt aktivitet på Binance-børsen og vekst i andre områder av Binance-økosystemet. I tillegg gir allsidigheten til Binance Coin en utmerket mulighet for de som ønsker å investere i krypto-bjørnemarkedet. 

6. ApeCoin (APE) – det opprinnelige tokenet til et av de mest hypede metavers-prosjektene

ApeCoin er et token som har vunnet mye popularitet siden lanseringen i april 2022. Det er det opprinnelige nytte- og styringssymbolet til Ape-økosystemet. Det var Yuga Labs, teamet bak Bored Ape Yacht Club (BAYC), tidenes nest mest verdifulle NFT-prosjekt som skapte ApeCoin.

Mens APE tilbyr innehavere eksklusiv tilgang til funksjoner i Ape Ecosystem og stemmerett i Ape DAO, er bruken av utvekslingsmedium i Otherside mest spennende. En annen side er Yuga Labs metavers-prosjekt, som allerede har fått betydelig hype blant kryptoinvestorer. Animoca Brands, selskapet bak det noen vil kalle det mest suksessrike metavers kryptoprosjektet til dags dato, samarbeider med BAYC for å bygge Otherside.

Otherside forventes å komme ut i 2023, og lanseringen kan føre til en flom av investeringer i ApeCoin ettersom ivrige spillere forbereder seg på å oppleve en ny grense innen digital interaksjon. I likhet med BNB er APE et flerbrukstoken, og forbindelsen til de raskt voksende NFT- og metavers-markedene gjør det til et sterkt investeringsvalg i det nåværende krypto-bjørnemarkedet. 

7. Chainlink (LINK) – en viktig rolle i kryptvalutaens masseadopsjon

Chainlink er et desentralisert nettverk av orakler som lar smarte kontrakter på blokkjeden sikre tilgang til off-chain datakilder, APIer, og annen ekstern informasjon. I stedet for å være begrenset til ren on-chain data, åpner Chainlink dører for blokkjeder for å inkorporere data som ellers ville vært utilgjengelig for dem, noe som forbedrer antallet brukstilfeller for blokkjedeteknologien betydelig. Chainlink brukes ikke bare av mange prosjekter i DeFi-området, som Aave, Synthetix og Compound, men har også partnerskap med Google, Oracle og SWIFT– en imponerende liste.

Etter hvert som flere institusjoner og bransjer tar i bruk blokkjedeteknologi, vil behovet for sikker og pålitelig dataintegrasjon bare øke. Chainlink er det ledende desentraliserte oraklet på markedet i dag og er perfekt posisjonert for å møte denne økte etterspørselen. Det er kanskje ikke det mest glamorøse prosjektet på markedet, men Chainlink sørger for den kritiske infrastrukturen som trengs for «Mass Adoption» – masseadopsjon av krypto. Det vil sannsynligvis spille en betydelig rolle i Web3. Som sådan er det den sjette beste krypto å kjøpe i et krypto nedgangsmarked.

8. NEAR Protocol (NEAR) – en brukervennlig Ethereum-rival

NEAR Protocol er et stadig mer populært smart kontraktaktivert prosjekt som tar sikte på å bringe skalerbarhet til alle uten å gå på kompromiss med brukervennligheten. Mens Ethereum ennå ikke har implementert sharding, bruker NEAR allerede sharding for å oppnå lynraske transaksjonshastigheter til en ubetydelig kostnad. Når den er fullstendig implementert, skal NEAR nå rundt 100 000 transaksjoner per sekund.

En av de viktigste differensierende faktorene til NEAR sammenlignet med andre smarte kontraktsplattformer er fokuset på brukeropplevelse. Den tillater for eksempel menneskelesbare lommebokadresser for sluttbrukere. I tillegg kan utviklerne på NEAR bruke språk de allerede er kjent med, som Javascript og Rust, for å lage dApps. Denne fleksibiliteten er avgjørende for Mass Adoption av krypto generelt, og vil sannsynligvis drive plattformens vekst i 2023. Tatt i betraktning partnerskapene med Google Cloud, Binance og ConsenSys, er NEAR den syvende beste krypto å kjøpe under krypto-bjørnemarkedet.

Metacade (MCADE) er den beste investeringen i dette kryptobjørnemarkedet

Selv om det er sannsynlig at hver eneste kryptovaluta på denne listen vil utkonkurrere det neste oksemarkedet, skiller Metacade seg ut med størst potensiale. Den unike statusen med et felles møtested for det raskt akselererende P2E-området, kombinert med en allerede eksepsjonell presale suksess og økende popularitet blant kryptoinvestorer, gjør Metacade til et enestående valg for investorer som ønsker å utnytte denne nye trenden.

Ingen grunn til bekymring, det er fortsatt tid til å bli involvert i MCADE sitt presale. Metacade er i trinn 1 av presale, noe som betyr at når det avsluttes, vil du være oppe på 200 % – selv om du gikk glipp av de tidligste stadiene!

Du kan kjøpe myntene nevnt ovenfor på eToro her.

Du kan delta i Metacade-forhåndssalget her.