Decentraland (MANA), Metacade (MCADE) og Monero (XMR) prisprognose 2030: Hva investorer bør vurdere

Av:
Dec 30, 2022
Listen to this article
  • Decentraland som sannsynligvis vil dra nytte av metaverse-teknologi, kan stimulere til mainstream-adopsjon
  • Metacade ønsker å utnytte den massive veksten av GameFi innen 2030
  • Monero forventet å spille en viktig rolle i en fremtid dominert av sentralbankenes digitale valutaer

Ser du etter en Decentraland-, Metacade- eller Monero prisprognose 2030? Da trenger du ikke lete lenger! Denne artikkelen tilbyr en ekspertanalyse av XMR, MANA og MCADE, og hvor disse tre populære kryptovalutaene trolig vil være innen 2030 og hvilke faktorer som kan drive fremtidig prisvekst.

Hva er Decentraland (MANA)?

Decentraland er en 3D-verden som lar brukere skape, nyte og tjene penger på virtuelle opplevelser. I Decentraland kan brukere kjøpe, selge og handle digital eiendom (LAND NFTs) med MANA-tokens. Å kjøpe LAND gir spillerne friheten til å bygge hva de vil, og i større skala lar dem utvikle hele byer, komplett med transportsystemer, hoteller og sosiale områder.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Decentraland er et av de mest verdifulle metavers-prosjektene på markedet, til tross for en del kontroverser rundt antall spillere. I oktober 2022 rapporterte Coindesk at Decentraland bare hadde 38 daglige aktive brukere (DAU), mens Decentralands egne data antydet at det var 8 000 DAU. Selv om ingen av tallene kan sammenlignes med det store antallet spillere som tradisjonelle spill tiltrekker seg, har Decentraland en dag potensialet til å konkurrere med dem.

Decentraland (MANA) prisprognose 2030

Den store katalysatoren bak Decentralands fremtidige vekst vil være å ta i bruk metavers-teknologi. Mens de fortsatt er i sin spede begynnelse, har metavers-spill som Decentraland allerede en fordel da de er tidlig ute. Med det i tankene vil Decentraland sannsynligvis være verdt mye mer enn den nåværende prisen på $ 0,30 innen 2030. Ifølge eksperter kan MANA være verdt mellom $ 65 og $ 95 innen 2023 – en potensiell økning på 31 000 % i forhold til dagens pris.

Hva er Metacade (MCADE)?

Metacade er en fellesskapsbasert plattform som tar sikte på å utnytte den utrolige veksten play-to-earn spill (P2E) forventes å se innen 2030. Det er et sted du kan gå for å spille de nyeste P2E-titlene, oppdage flere måter å tjene mer penger på fra gaming, og sette ditt preg på fremtiden til GameFi.

For å forstå hvor Metacade kan være innen slutten av dette tiåret, trenger du bare å se på en fersk rapport fra Crypto.com. I den antyder Crypto.com at GameFi kan gå fra et marked på 1,5 milliarder dollar i 2021 til et marked på 50 milliarder dollar i 2025. Fellesskapsbaserte funksjoner som fora, chatterom, anmeldelser, topplister og bransjeledende alfa vil sannsynligvis tiltrekke seg tusenvis av spillere til P2E-spillplattformer som Metacade.

Andre aspekter, som å belønne brukere til å bidra til fellesskapet, vanlige turneringer og flere MCADE-inntjeningsmuligheter, kan fremme Metacades adopsjon ytterligere. De lanserer til og med en fellesskapsrettet finansieringsordning, kjent som Metagrants, for å bidra til å drive utviklingen i P2E-markedet. Prosessen er enkel: Utviklere sender inn ideene sine til en liste med konkurrerende prosjekter, og den som vinner flest stemmer tildeles finansiering fra Metacade-kassen! Metacades mål er å ha dusinvis av disse spillerstøttede titlene tilgjengelige i den virtuelle arkaden, slik at alle kan logge seg på og ha det gøy.

Totalt sett virker det som Metacade har alle de riktige ingrediensene for å vokse betydelig i løpet av de neste årene. Siden det er sentrert rundt en visjon om fellesskap, vil det sannsynligvis drive et stort antall spillere til plattformen. Eksplosjonen i GameFi-adopsjon kan være pushet Metacade trenger for virkelig å få fart på sakene.

Metacade (MCADE) prisprognose 2030

Med MCADE-tokenet fortsatt i presale, har det fortsatt rikelig med plass til å vokse. Ved slutten av presale vil hvert Metacade-token være verdt $ 0,02. Hvis Metacade kan holde seg på sin nåværende bane, kan MCADE ganske enkelt være verdt $ 25 innen 2030. Ved å bruke denne prisprognosen som referanse, betyr det at $ 1000 investert i presale kan være verdt $ 1.250.000 innen 2030!

Selv om dette kan virke som mye, tenk på at MANA debuterte på $ 0,024 og nådde $ 5,85 på fire år. Ekstrapolere det ut noen år, og du kan se hvorfor Metacade har en god sjanse til å nå $ 25.

Hva er Monero (XMR)?

Monero er en åpen-kildekode kryptovaluta som er kjent for personvern og anonymitet. Den bruker avanserte kryptografiske teknikker som stealth-adresser og ringesignaturer for å maskere identiteten til avsender og mottaker av transaksjoner som er gjort gjennom Monero-nettverket.

I dagens sammenkoblede verden er personvernfokuserte kryptovalutaer som Monero avgjørende. De lar brukere utøve sine grunnleggende rettigheter til privatliv og foreta transaksjoner uten frykt for diskriminering, represalier eller sporing. Siden Monero er fullstendig desentralisert, kan ingen enkelt myndighet målrette, spore eller sensurere transaksjoner. Selv om det tilsynelatende er unødvendig i et kontantbasert samfunn, vil Monero spille en viktig rolle i å beskytte innbyggernes økonomiske personvern ettersom sentralbankers digitale valutaer (CBDC) blir mer utbredt.

Monero (XMR) prisprognose 2030

Med etterspørselen som sannsynligvis vil øke etter utrullingen av CBDC over hele verden, kan Monero være en av de viktigste kryptovalutaene i dette tiåret. Når det gjelder Monero prisprognose 2030, er det sannsynlig at XMR vil være verdt mye mer enn dagens pris på $ 147. Den gjennomsnittlige Monero prisprognose 2030 er mellom $ 3000 –$ 4000, mens noen estimater anslår den så høy som $ 6000. Realistisk sett vil XMR sannsynligvis være verdt minst $ 2000 innen 2030.

Metacade er den beste investeringsmuligheten blant de tre

Det er ingen tvil om at de tre prosjektene som er oppført her sannsynligvis vil spille en sentral rolle de kommende årene. Decentraland forventes å dra stor nytte av masseadopsjonen av metaverse-teknologi. Som nevnt i Monero prisprognose 2030, kan CBDC drive behovet for privacy coins med en hastighet vi aldri har sett før. Med tanke på den beste investeringsmuligheten er Metacade den solide vinneren.

Med nevnte faktorer i tankene, gir presale av MCADE-token investorene en livs sjanse til å komme tidlig inn på en potensiell leder innen P2E-spill. Metacade har allerede fått inn over 1,25 millioner dollar ved første fase av presale, og dette tallet vil sannsynligvis stige raskt etter hvert som flere investorer hopper om bord. Med prisen på MCADE som stiger jevnt gjennom presale, ville det være klokt å sjekke det ut før heller enn senere.

Du kan kjøpe Decentraland og Monero på eToro her.

Du kan delta på Metacade sitt presale her.