Ad

Metacade (MCADE) kan være den neste store – hvor investere i 2023

Av:
Dec 30, 2022
Listen
  • Metacade har som mål å bli den største arkaden på blokkjeden, og skape et sentralt knutepunkt for spillere
  • Metacade har planer om å bli en DAO i fremtiden og vil overlate all makt og innflytelse til sine brukere
  • MCADE-tokenet virker for øyeblikket underpriset og kan være en smart investering

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Etter Bitcoin-hendelsen i 2024 ser digitale aktivapriser ut til å begynne å skyte i været igjen, og prisene kan raskt komme tilbake til 2021-nivåer. Som et resultat ønsker mange å finne ut av hvor investere i 2023, og Metacade (MCADE) ser ut til å være et av de beste valgene.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Metacade ser ut til å bli et stort prosjekt på lang sikt

Copy link to section

Metacade er et av de beste alternativene for kryptoelskere som ønsker å finne ut av hvor investere i 2023. Prosjektet kunngjorde nylig MCADE-tokenets presale som har vekket stor interesse og sørget for over $ 1 million i finansiering på bare tre uker.

Betafasen for presale er nå utsolgt. Totalt ble 1 120 000 token gjort tilgjengelig for bare $ 0,008, men nå må investorer betale en høyere pris på $ 0,01 per token i neste trinn. MCADE frigjør 70 % av den totale forsyningen i løpet av presale, og verdien av token vil gradvis stige til prisen er $ 0,02.

Metacade er et svært lovende prosjekt på lang sikt, så det representerer en enorm mulighet for folk som lurer på hvilken krypto de skal investere i i 2023. Bare under presale vil prisen på MCADE stige totalt 2,5x. Etter dette punktet kan MCADE utvikle seg parabolsk av flere grunner.

MCADE prisprognose 2023

Copy link to section

Få prosjekter ser like lovende ut som Metacade akkurat nå, og det er derfor det er et av de beste alternativene for hvor investere i 2023. Etter presale vil Metacade-prosjektet bygge en omfattende spillplattform som kan tiltrekke seg mange Web3-brukere.

GameFi-entusiaster vil få tilgang til noen banebrytende funksjoner på Metacade, ettersom prosjektet tilbyr nyskapende mekanikk og en fristende insentivstruktur. Over tid vil GameFi sannsynligvis erobre hele spillindustrien, og Metacade kan bli en nøkkelaktør.

Eksperter spår vanvittige gevinster fra Metacade i løpet av det første hele året i kryptobransjen. Når Metacade er ute av presale-fasen, kan MCADE stige til 50x og treffe $ 1-merket. Innehavere av krypto som ønsker å finne ut hvor de skal investere i 2023, vil lete lenge etter å finne et bedre alternativ.

Hva er Metacade?

Copy link to section

Metacade-teamet er bygget på Ethereum-blokkjeden og skaper noe unikt. Plattformen vil bli den største arkaden på blokkjeden og tilby et bredere utvalg av play-to-earn (P2E)-spill enn noe annet sted. I tillegg kan spillere tjene MCADE-token mens de går videre fra nivå til nivå og konkurrerer i online turneringer. De kan til og med få tilgang til forskjellige inntjeningsmuligheter gjennom Metacade-plattformen.

Metacade verdsetter fellesskapet sitt over alt annet. Prosjektet har som mål å bli et knutepunkt for GameFi-entusiaster ved å koble sammen spillere over hele verden på nye og spennende måter. I tillegg vil prosjektet bli en desentralisert autonom organisasjon (DAO) over tid og gi makten tilbake til spillere for å påvirke fremtiden til GameFi selv.

Hvordan fungerer Metacade?

Copy link to section

Blokkjede-teknologi gjør det mulig for spill å gi belønninger i form av krypto til spillere. Denne enorme muligheten til å tjene er en enestående mekanikk som kan blåse bort eldre titler over tid. Metacade vil integrere disse inntjeningsmulighetene med ulike klassiske arkadespill, slik at både tilfeldige og konkurrerende spillere kan dra full nytte av det.

Konkurrerende spillere kan møtes i betalte turneringer på Metacade-plattformen, hvor spillerne med de høyeste plasseringene kan tjene lukrative MCADE-premier. Videre kan Metacade-fellesskapet få tilgang til verdifull spillalfa, ettersom Metacade vil belønne brukere for å dele verdifull innsikt med andre.

Metacade vil bli et sentralt knutepunkt for kryptospillere, ettersom de kan finne alle de nyeste metodene for å forbedre blokkjede-spillopplevelsen direkte på Metacade-plattformen.

Bygge fremtiden til Web3

Copy link to section

Metacade vil bidra til å utvide GameFi-industrien gjennom sitt Metagrants-program. Aspirerende spillutviklere vil sende forslag til Metacade-fellesskapet, som vil velge favorittene sine fra listen. Utviklerne som sender inn de beste forslagene vil motta en Metagrant, slik at de kan gjøre visjonen sin til virkelighet.

Metagranter er en ekstremt innovativ metode for å drive Web3-utvidelse, ettersom det er de mest populære spillene plukket ut av fellesskapet som får finansiering.

Metacade kan bli det beste stedet å investere i 2023

Copy link to section

Hvis du ønsker å finne ut av hvor investere i 2023, kan MCADE presale være det beste alternativet, men dessverre er tiden i ferd med å renne ut for sjansen til å kjøpe MCADE til den nåværende prisen på $ 0,01.

Metacade ser ut til å bli den neste store tingen i GameFi, noe som kan bety at konkurrerende store navn som Axie Infinity (AXS) og Decentraland (MANA) mister verdi over tid. Med det i tankene ser MCADE-tokenet betydelig underpriset ut, så det er utvilsomt et godt alternativ å investere i for 2023.
Du kan delta i MCADE sitt presale her.

Kryptovaluta